2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Canım ben temmuz sonu gibi hazırlamayı düşünüyorum..

canım ben bıraz arastırdım da ıste bebek takımı anne gecelık sabahlık sutyen bol bol kulot ped,bebek bezı,pişik kremi,vb.seyler koymak gerekıyor sanırım...

Kızlar ben büyük bir bebek mağazasında kullan at çamaşırlardan aldım.. Satışdaki görevli bayan bunların çok kullanışlı olduğunu söyledi.. Bana da mantıklı geldi.. Kanamamız falan olursa kirli çamaşır taşımayız..

Ben daha gecelik beğenemedim kendime... fisfisfis Bir türlü karar veremiyorum..

canım ben bıraz arastırdım da ıste bebek takımı anne gecelık sabahlık sutyen bol bol kulot ped,bebek bezı,pişik kremi,vb.seyler koymak gerekıyor sanırım...

gecelik aldınız mı siz?ben bir türlü hem hastaneye hem de mevlüde birşey alamadım..aslında mevlüte derken mevlütte giymei düşünmüyorum da eve insanlar gelip gittiğinde ilk günler güzel birşey olsun isiyorum...

bu bebek mağazası neresi peki?kullanışlımı peki?

cansucum biz cumartesi e-bebek com un mağazasına gelmeyi düşünüyoruz..senin puset aldığın ye di mi?pazar günü açıkmıdır acaba?

cansucum biz cumartesi e-bebek com un mağazasına gelmeyi düşünüyoruz..senin puset aldığın ye di mi?pazar günü açıkmıdır acaba?

Evet bebeğimin çoğu şeyini o mağazadan aldım.. Evet canım pazar günleri de 09:00 dan 22.00 ye kadar açık
Ben çamlıcadaki büyük mağazasını tavsiye ederim.. Kızıltopraktaki biraz daha küçük..

Kızlar selamlar...
Ben de yürüyüş yapıyorum
her gün çıkmaya özen gösteriyorum ama doktorum haftada 3 gün de çıksan yeter dedi
Ben çok kilo aldım(12) ,hızla da almaya devam ediyorum demir hapından mı nedir iştahım çok açık
o yüzden bari yürüyüşümü aksatmayimde hareketsiz kalmayim diyorum..

Bu arada ben gecelik değil ama pijama takımı almıştım ev için önü düğmeli yani emzirmek için kolaylık sağlar ama hastane için gecelik almak gerekiyormuş,bence de tuvalette falan çok daha kolay kullanılır gecelikbir de hemşireler doğumdan sonra sık sık kontrole geliyorlarmış o zamna için de pijama pratik olmaz.

çok sağol canım ya...ben hem travel sistemlerden alacağım..hem de ana kucağı almak istiyorum....bir de bakacağım başka ne görürsem gözüm döner diye :)))

Travel sistam aldıktan sonra ana kucağını neden alacaksın??
Benim aldığım travel sistem üstü hem ana kucağı oluyor sallanıyor , sabitleniyor hem de oto koltuğu oluyor.. Arka koltuktaki emniyet kemerine geçiriliyor

ev için pijama rahat olur mu acaba?öyleyse en de pijama alırım valla...gecelik giyemiyorum zaten...hastane için çok pahalı birşey almayın diyorlar kan falan oluyormuş (

Çok doğru canım.. Zaten doğum yapmış olanlar da geceliği öneriyorlar.. Hele bir de sezeryan olursa pijamanın beli dikişlere gelebiliyormuş..
Geceliğin bir de batma gibi derdi daha az oluyormuş.. Yatarken beline doğru çekersen gecelik batmaz diyorlar bana kuzenlerim.. çünkü baya bir kanama oluyormuş..
Ben 2 - 3 gecelik en az bir tanede pijama takımı almayı düşünüyorum.

ya kanguru yazacaktım ama ana kucaı yazmışım :))) hani geçen seren resim koymuş ya bebeğin yan yatabileceği kangurudan :))

Bana müsade arkadaşlarr...

biraz ayaklarımı yukarıya kaldırayım... Sonra da uyku saati...

iyi geceler.... Tatlı rüyalar.... rüyamızda bebişlerimizi görelim ibşallahhh

a.s.

2-3 geceik çok değil mi canım?

2-3 geceik çok değil mi canım?

canım aslında çok değil.. Eve gelince de kullanırım.Perine dikişi dedikleri olursa gecelikle evde de daha rahat ederim.. Hem de bebeği emzirirken ya da gazını çıkarırken kusabilir.O yüzden gecelik çok olur.. Daha rahat ederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…