- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
Slm.bende geldim,valla şu sıralar acaip iştahım açık napıcam bilemiyorum annemde geldi ya onun yemeklerinide çok özlemişim çok yiyorum galiba biraz daha kilo yaptım,üstelik hergün neredeyse 2 saat falanda yürüyüşteyim ooff oofff,ben hastane çıkışı almayı düşünmüyorum zaten bebişin fazla miktarda küçük şeyi oldu bide iri olursa diye kendim oluşturucam parçalarını
Ya ben geldimde kaçıyomu herkes:çok üzgünüm:
Malesef canım...
iyi geceler sana daa
a.s.
Ben hastane çıkışı seti aldım canım..Sarı civciv gibi olacak kızım..
Penye set,penye battaniyesi de var...iç zıbın,dış zıbın tulum falan var içinde
Kızlar günaydın dün doktorumuza gittik bebeğimizi gördük.Çok büyümüş maşallah elini emiyodu yavrum.31 cm ve 700 gr olmuş çok tatlıydı.Doktorum aynı babasına benziyo dedi gerçekten burdu falan babasına benziyo.Pazartesi günü 50 gr glikoz yüklemesi yapıcak doktorum.Bu zamana kadar toplam 4 kilo almışım çok iyi ama bundan sonra hızlı kilo alırsın dikkat etmen gerekir dedi doktorum.Kızlar bide ayaklarım çok şişiyo doktorum gördü bir hafta rapor verdi yatıcaksın dedi iş yerinde çok oturuyosan ayaklarının altına tabure koyda çalış dedi.Bende öyle yapıyorum bakalım herşey normalmiş 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.Doktora gelmeden önce aklımda birsürü soru vardı oğlumu görünce hepsini unutuyorum bidahaki sefere yazıcam neyseki çok mutluyuz
ne güzel oğşuşunu görmüşsün...gözün aydın..doktorunun ultrasonu renkli mi?ben artık kızımın yüzünü pek göremiyorum eli ayağı ile idare ediyoruzgeçmiş olsun...dinlen biraz..
Evet cnm doktorumun ultrasonu renkli resmini çekti verdi yine bide cd verdi bir saat yanındaydım bebeğin kalp kapakçıklarına falan baktı benden bebeğe giden kan akışına baktı maşallah çok memnunum doktorumdan allah razı olsun onlarda olmasa yandıka.s.
Evet cnm doktorumun ultrasonu renkli resmini çekti verdi yine bide cd verdi bir saat yanındaydım bebeğin kalp kapakçıklarına falan baktı benden bebeğe giden kan akışına baktı maşallah çok memnunum doktorumdan allah razı olsun onlarda olmasa yandıka.s.
bizden başka kimse yok galiba canım...ismin neydi?
Canım ismim kübra bide dün doktorum bana hediye paketi verdi içinde bitane cd vardı anne oluyorum diye sonra bitane dergi e-bebek.com'un dergisi sonra rinso çamaşır deterjanı bide prima bez akşam eşimle cd yi izledik çok beğendik.sanada cd verdimi doktoruna.s.
günaydın hamişler ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?