2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Slm.bende geldim,valla şu sıralar acaip iştahım açık napıcam bilemiyorum annemde geldi ya onun yemeklerinide çok özlemişim çok yiyorum galiba biraz daha kilo yaptım,üstelik hergün neredeyse 2 saat falanda yürüyüşteyim ooff oofff,ben hastane çıkışı almayı düşünmüyorum zaten bebişin fazla miktarda küçük şeyi oldu bide iri olursa diye kendim oluşturucam parçalarını

E-bebek de her 150 ytl lik alışverişe 15 ytl lik hediye çeki veriyorlar.. e-bebek kartı çıkarırsan üst katttan hemen indirimden faydalanıyorsun bir de araba için dikkat bebek var yazısı hediye ediliyor...

canım ben özellikle yeni doğan giysisi çok az aldım.. aldıklarım genelde 0-3 , 3 -6 , 6-9 ve 9-12 diye..
Büyük olsa da giydirilir ama küçük olanı giydiremezsin dediler... O yüzden bende çok kararsızım.. Kendim seti oluşturabilirim..
Bu arada ne güzel anneciğin yanındaymış.. Allah onları başımızdan eksik etmesin ( aminn)

Ben hastane çıkışı seti aldım canım..Sarı civciv gibi olacak kızım..
Penye set,penye battaniyesi de var...iç zıbın,dış zıbın tulum falan var içinde

Ben hastane çıkışı seti aldım canım..Sarı civciv gibi olacak kızım..
Penye set,penye battaniyesi de var...iç zıbın,dış zıbın tulum falan var içinde

Güle güle iyi günlerde giydir inşallah kızına gülcüm,ben artık almayı düşünmüyorum küçük 0-3 aylıklardan annemde bir sürü getirdi bişeyler artık hastane çıkışını kendim ayarlıcam bakalım,sağlıklı gelsinlerde bizim bıdıklar inşallah güzüel güzel giydirelim bizde:1hug:

Kızlar günaydın dün doktorumuza gittik bebeğimizi gördük.Çok büyümüş maşallah elini emiyodu yavrum.31 cm ve 700 gr olmuş çok tatlıydı.Doktorum aynı babasına benziyo dedi gerçekten burdu falan babasına benziyo.Pazartesi günü 50 gr glikoz yüklemesi yapıcak doktorum.Bu zamana kadar toplam 4 kilo almışım çok iyi ama bundan sonra hızlı kilo alırsın dikkat etmen gerekir dedi doktorum.Kızlar bide ayaklarım çok şişiyo doktorum gördü bir hafta rapor verdi yatıcaksın dedi iş yerinde çok oturuyosan ayaklarının altına tabure koyda çalış dedi.Bende öyle yapıyorum bakalım herşey normalmiş 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı.Doktora gelmeden önce aklımda birsürü soru vardı oğlumu görünce hepsini unutuyorum bidahaki sefere yazıcam neyseki çok mutluyuz

ne güzel oğşuşunu görmüşsün...gözün aydın..doktorunun ultrasonu renkli mi?ben artık kızımın yüzünü pek göremiyorum eli ayağı ile idare ediyoruz geçmiş olsun...dinlen biraz..

ne güzel oğşuşunu görmüşsün...gözün aydın..doktorunun ultrasonu renkli mi?ben artık kızımın yüzünü pek göremiyorum eli ayağı ile idare ediyoruz geçmiş olsun...dinlen biraz..

Evet cnm doktorumun ultrasonu renkli resmini çekti verdi yine bide cd verdi bir saat yanındaydım bebeğin kalp kapakçıklarına falan baktı benden bebeğe giden kan akışına baktı maşallah çok memnunum doktorumdan allah razı olsun onlarda olmasa yandıka.s.

çok şanslısın valla...ben 2 kez renkli ultrasona gittim doktorumunki normal ....renki çok güzel ya...

bizden başka kimse yok galiba canım...ismin neydi?

bizden başka kimse yok galiba canım...ismin neydi?

Canım ismim kübra bide dün doktorum bana hediye paketi verdi içinde bitane cd vardı anne oluyorum diye sonra bitane dergi e-bebek.com'un dergisi sonra rinso çamaşır deterjanı bide prima bez akşam eşimle cd yi izledik çok beğendik.sanada cd verdimi doktoruna.s.

yok valla kübracım burada öyle şeyler veren hiç yok..zaten kadın doğumcular özelde bile fulll...extra alakaya ihtitaç duymuyorlar ki veren yok ( çamaşır deterjanı granül sabun mu peki?ben hacışakirinkini aldım hatta aldığım kıyafetleri yıkayıp ütüledim bile...

Selam kızlar, günaydınlar;
Amonra ne güzel sana cd dışında deterjanla bez bile vermiş. Hangi hastaneye gidiyosun? Benim ayrıntılı ultrasonum 45 dakka sürdü ve kızım yüzünü hep çevirdi, yandan görebildik.Renkli resim ve siyah beyaz resimlerini aldım.Birde cd var.Ama 2-3 tane bir kaç saniyelik görüntüler.Bizimki iyi sakladı kendini.Bizimkide babaya benziyo gibi.Ama öyle çok net değil su içinde olduğundan galiba. Tam anlayamıyorum.Doğduktan sonra da çok değişiyolar zaten.
Bu arada kızlar akşam benim iki bacağıma da ara ile kramp girdi. Çok kötü oluyo, damar damar üstüne biniyor sanki.Bugün işe gelirken zor yürüdüm ya..Bunu geçirmek için bişey yok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…