2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

magnezyum ve kalsiyum kullanıyormusun canım?

Özdecan selam;
Bende hacışakirin bebek deterjanını almayı düşünüyom.bide şampuan ve pişik kremi hangi marka almayı düşünüyosunuz.Ben dalini düşünüyorum ama normal sarı olanları.Ben küçükkende hep dalin kullanırdı annem, ilkokula kadar falan da hap hatırlıyom.Ama bazıları geç durulanıyomuş, sabunlu gibi kalıyomuş diyolar...Onu hiç hatırlamıyorum....

selam,
ben de küçekken onu kullanıyordum canım :)) chicconun pişik kremi ve göz yakmayan şampuanı var onları alabirim belki...

Günaydın arkadaşlar, bende çaşamba günü gittim doktora, bebeğim iki gün geride kalmıştı, normalde hep 2 gün önce çıkıyordu.Neyse takmayayım.Bebek 700 gr olmuş ben ise toplam 7 kilo almışım.Bana biraz fazla geldi 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapacağım.

2 gün ileri geriler çok anlamlı değilmiş canım benim 1 hafta oynuyor ya ileri y ageri :))kilonda normal bence takma sakın kafana...

kızlar benim sabah bulantılarım geri geldi ya sizde de öyle oluyomu son 1 haftadır özellikle

biz de iyiyz canım sağol...benimde 10 gündür açken ve kahvalttı sonrası oluyor...benim başta hiç bulantım yoktu yeni oldu..doktorum süt yapabilir dedi..

Son düzenleme:

Canım benim doktorum Eskişehir Zübeyde Hanım Doğum evinde çalşıyo ama ben hastaneye hiç gitmiyorum. Muayene için özel muayenesi var oraya gidiyoruz.Bizimde 45dk baktı ama çok net görüntüler hatta burnu aynı babası doktora dedim ki aynı babasına benziyo oda kesinlikle babası dedi.Bana verdiği cd lerde çok uzun değil içinde toplam 3 görüntü oluyo kısa kısa ama nerden b aksan yine 3-4 dk sürüyo toplam görüntüler.Valla deterjanın ismini hatırlıyorum birtek rinsoydu.Ama doktorun verdiği Anne Oluyorum Cd si çok hoşumuza gitti kızlar güzel bilgiler var içersinde.a.s.

gunaydın kızlar ben geldım..
herkes ıyıdır umarım:)
benımde bacak agrılarım ınanılmaz vede mıde yanmalarım her aksam yatmadan once renıe duo ıcmek zorunda kalıyorum ancak o kesıyor ama yınede hıc uyumuyorum.ancak sabaha karsı...

bu arada doktorum banada anne oluyorum cd sı verdı.prıma hazırlamıs bır paket verdı ıcınde tester pısık kremı gogus ucu kremı tarzı seyler var..ama bana tanıdık oldugu ıcın erken verdı normalde bu 7.ayın sonunda verıyoruz dedı.belkı sızınkıde o zaman verır kızlar...a.s.

Son düzenleme:

magnezyum kalsiyum alıyor musun?

Cnm ne güzel ya ben doğru dürüst kıyafet bile almadım ki yıkayıp ütülüyeyim.Bu hafta sonu oğlumun odası badana yapılcak bide şu dimmer prizlerden aldık gece lambası gibi istediğin zaman elektriği kısıyosun istediğin zaman açıyosun bide prizlere çocuk kilidi aldık.Doktor bol bol istirahat diyo nereye istirahat ediyosun koşturmacadan mümkünmü.Ayaklarım kaşınıyo gece gerinirken bacaklarıma kramp giriyo napçaz bilmiyorum valla

Evet duygucum sana katılıyorum.Banada doktorun sekreteri tanıdık olduğu için erken verdi bu hediye paketini normalde 7.ayda veriyolarmış.Diger arkadaşlarada verirler bence

valla ben de aldım ama doğru ve gerkli şeyler mi bilmiyorum :)) alttan çıtçıtlı bodyler,ayakları patikli altlar..ayakları patikli çıtçıtlı tulumlar....birkaç penye.. 2 pijama..birkaç tane elbise..3 battaniye...örgüler var tabi yelek hırka süeter...

bu hafta süt içmeyı bıraz ıhmal ettım yanı sadece 1 bardak ıctım bazı gunler onunda etkısı olmusmudur acaba kızlar?sızler ne kadar ıcıyorsunuz sut?

yok canım ya bana doktorum en son 2 hafta once gıttıgımde suan ıcın gerek yok demıstı...
ben sadece demır hapı kullanıyorum acaba arıyıp soylesemmı yada kontrole gıtmeyımı beklesem?

ben bayadır kullanıyorum baack kasılmalarım erken başlamıştı...daha erken ama içebilriisn demişti..ama artık zamanı zaten...ben hergün birer tane alıyorum allah a şükür kasılma ve ağrım kalmadı...olsa da çok çok nadir ve kısacık oluyor...bence sor doktoruna..

bu hafta süt içmeyı bıraz ıhmal ettım yanı sadece 1 bardak ıctım bazı gunler onunda etkısı olmusmudur acaba kızlar?sızler ne kadar ıcıyorsunuz sut?

sütü sevmediğim için ihaml ediyorum ben...kan talilimde protein düşük çıkı bu hafta..doktorum süt ürünleri tükeet dedi (

Valla bende sadece miğde hapı ve kan-demir olan ferrum fort içiyorum.Vitamin hapı megadyn vermişti ama çok büyük olduğu için içemiyorum onu.Acaba vitaminsiz mi bırakıyorum diye de çok korkuyorum. Bi kaç kişiden daha duydum bu kramplar için magnezyum hapı vermiş doktorları.Bende bi dahaki haftaya gittiğimde söyleyeceğim.
Gerçekten kramp çok kötü olyor ya...Damarlarım ağrıyor şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…