2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

ee kaçmaz tabi eylülümden bunlar olmadan beyazmeleğe hediye olur mu :roflol:

bebişim benim tekrar sağol hepsi birbirinden güzel

image gelsin özellikle jartiyerimi tekrar koyacağım sizler için büyük büyük :roflol:

bu da bendeniz cennet kuşunuz gül yüzümü de görün istedim opuyorumnanaktan
eylülümün aldığı bady mi giydim, çantamı taktım vücut spreyimi sıktım ohh miss gibi dolanıyorum ortalıkta

eylülüm jartiyerli foto istedi ama artık bunlarla idare etsin :roflol: regl bitsin jartiyer kocacığıma aklinialirimsmile

Son düzenleme:
anaaam devamıda varmış bende özellikle jartiyere bittim nedense
benim hiç jartiyerim olmadı (küçük emrah bakışı smiley:)

anaaam devamıda varmış bende özellikle jartiyere bittim nedense
benim hiç jartiyerim olmadı (küçük emrah bakışı smiley:)
sende çekilişe girdiğin biz zamanda sana da bir jartiyer alırız o zaman hayatım

alın bebişlerim dünya gözüyle bir daha görün jartiyerin adını duyunca image bile geri geldi :roflol:

yok ıcırım tek çanta var işte o
bir image dan bi gltfery den yükleyince öyle oldu idare edin artık

kızlar cahıllıgıme verın bu jartıyerın yanından sarkan kopcaları coraba mı sıkıstıyoruz

kızlar cahıllıgıme verın bu jartıyerın yanından sarkan kopcaları coraba mı sıkıstıyoruz

evet şekerim böyle bacak kısmı dantelli çoraplar oluyorya oraya takıyorsun onları benim de o çoraptan almam gerek hemen bir de öyle deneyeyim hoş çorapsız da denerim aklinialirimsmile

Beyazmeleğim güle güle kullan.Jartiyer işi tamam, hoş olmuş.Ama mutfak önlüğü çok masum beaa:)))

ayy banlanırım dıye korkuyorum valla yasmınım
bızım ole jartıyer felan fantazımız yokk oyuzden evımızdede bulundurmuyozz

Ooooooooo beyazım ayşem armanım hediyelerin gelmiş..Hepsi çok güzelll.Bence de mutfak önlüğü çok masum olmuş o jartiyere ama hepsi çok güzel.Eline sağlık eylülcüm.

beyazmelegım hedıyelerın gelmıs canım
hepsın de cok guzel
gule gule kullan
hepsının de hakkını verecegınden emınım
eylulun kesesıne bereket

yağmurum çok güzel hediyelerin güle güle kullan meleğimin kesesine bereket

oooyyyy oyyyyyyy ooooyyyyy meleğimin jartiyerine bakın zaten renkli olan hayatın daha da renklenir:))
hepsi çok güzel cnm güle güle kullan çanta süper, eylülcüğümün kesesine bereket

yağmurcum güle güle kullan canım
eylül senin hediyeler süpermiş valla beyazım meleğim gülerek mi kullanırsın başka bi şekilde mi onu bilemicemm

benimde hediyelerim geldi sonunda lavişim çok şık bir nevresim takımı ve şal çok teşekkür ederim kesene bereket yavrum tam zevkim

Zeynam kocamaaan hediyeni güle güle kullan.Çok kullanışlı bunlar.Kahkahalarla kullan.Lavişimin de kesesine bereket:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…