2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

sağol çitosum, aa bak bunu bilmiyodum öyle koyarım bende:)

GÜLE GÜLE KULLANIN CANIM BEĞENMENE SEVıNDıM zemuszemus

sağol cnmmmopuyorumnanaktan

buarada çerçevenin içindeki resimde zeynadan, bulmuş resmimizi koymuş içine çok ince bi düşünce...

Son düzenleme:
hmm çok güzelmiş hepsi birbirinden tatlı şeyler en çok çerçeveyi sevdim çok şıık zeynamın kesesine bereket
sende iyi günlerde kullan canımcım

tabii en süperi de dötü fırfırlı çorabı piraye hanımın kaydirigubbakcemile3 artık süpper mini bir etekle döt dışarıda gezer piroşum

Hımmm.Hepsi de çok şık.Zeynam valla zevkli hatun.Çekilişe filan gerek yok.Banada banada:)) Benim en çok hediye paketleri, sonra da filler hoşuma gitti.Güle güle kullanın Piroşum...

sağol meleğim
piroşun üstünde şuan zeynanın aldığı dötü fırfırlı çorap ve senin aldığın pembe elbise var aynı dediğin gibi döt dışarda geziyo:)

eeeeee nırde fotolar ben goremıyom amme.
melegım sagol datlum hedayelerım ıcın bugun telde konustuk sanırım cumaya gelır.opuyorum yanakatan cnm eymenımı de :)))

piroş çok güzel güle güle kullanın
zeyna kesene bereket canım seninde

hedıyeler harıka zeynanın elıne saglık kesene bereket
pirosscum gule gle kullan kulotlu corap ve mumlauklar harıkaa

güle güle kullan cnm hediyelerini hepsi çok şık.zeyna seninde kesene bereket tatlım.çok zevklisin.

piroşum hediyelerin çok güzel süpermiş ya.. hepsini beğendim ama sölemeden edemiycem bende dötü fırfırlı çorabı daha çok beğendimm..kaydirigubbakcemile3
paketlerde güzel olmuş..güle güle kullanın..
zeynam zevkli hatundur gerçekten benim oğlanlarada güzel ciciler aldıydı..onunda kesesine bereket..

eweet sonunda hasta hasta eklemeyi becereceğim inşallah bizim hedayelerimizi
bu hediye paketimiz eylülün gizli saklı elinden kurtulmuş hali amazemuszemus

bunlar magnet eylülüm ve kolyem çok beğendim gerçektenkaydirigubbakcemile5

bu şalım çok gzel gerçektenbayanssulusmile

bu g-string donum süpeerr

bu eylşümn olduğu yine çerçeve bu arada resimlerde aynı şekilde geldiolumunekankayizsmile

bu tuzluğum ve sabunluğum içinde mis gibi kokan bi sabun var

vee son olarak biblom bu da

miniğim gerçekten hepsi çok güzel eline sağlık kesene bereket tatlım valla çeyiz sandığı gibi sana ve annene teşekr ederimopuyorumnanaktan

begenmene sevındım canım
sabunlugu annem ordu senın ıcın
son dakıka yetıstırdı verdı gule gule kullan opuyorumnanaktan

Hediyeler süper miniğim güle güle kullansın asortik.Valla hepiniz çok zevklisiniizzzzzzzzz..

miniğim ne çok şey hazırlamışsın ince ince düşünmüşsün hepsini opuyorumnanaktan

asortiem güle gle kullan hepsi çok güzel

Asortim güle güle kullan.Hepsi çok güzel..En çok penguenler hoşuma gitti..Miniğiminde ellerine sağlık, kesesine bereket.Anneciğininde ellerine sağlık..

piroşum güle güle kullan bebeğim hediyeleriniii:))))hepsi çok güzel kesene bereket zeynammmm....
asortiğim senin hediyelrin de çok güzel güle güle kullan canımm
kalimerom hepsi birbirinden güzel senin de kesene bereketttt
benimde hediyelerim bugün yola çıkıyor

ya inanmıyorum hediyeler yollanmış bile ,ben 2 gündür annemdeyim ,daha yollayamadım ama bugün çıkıyorum kısmetse artık ..

harika şeyler alınmış çok beğendim ,piroşum ve asortiem güle güle kullanın canlarım ,minik ve zeynanın kesesine bereket ..

ASOCUM GÜLE GÜLE KULLA CİCİLERİNİ ÇOK GÜZEL MİNİKÇİM SENİNDE KESENE VE ZEVKİNE BEREKET

LAVİŞ YOLA MI ÇIKIYO AY ÇOK HELECANLANDIM :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…