2008 Kasım Anneleri

Hoşgeldin canım.İlacı Kullanmadım daha canım güya eşim burdaki sağlıkçıya soracaktı bu ilacı.Görememiş adamı.Bende kullanmadım daha.
Gündüz başlayayım dedim Allah korusun alerjikmiş felan ya gözüm korktu.
Bugün yine burnu akıyordu yavrumun

Seninde gözün aydın mmaaşlar yatmış.
Oh ya halimize bak (

Zaten bu doktora çok ilaç yazıyor demişlerdi.Normalde başka bir doktor gidiyorduk.Haftasonlarına denk gelince bunu seçtik.Bu son gidiştede bizim doktor yoktu yine ondan gittik.

Olmazsa başka bi ilaç mı kullansak acaba,isim alıp kendi doktorumuzdan?

Diloks bebeğin 4 4 lük desene:))

Beyazmelekcim benim sonradan çatlağım olmadı olanlar da hamişlikte olmuştu kalçamda var benim

kızlar iyi geceler; gerçi ben merak eden olmaz ama ben yinede yazıyım barim :1no2:3 gün yokum ,dr kontrolu ve aşımız var,ordan anneme gidicem 3 gün kalıcam p.tesi veya salı görüşmek üzere Şeniz
Görüşürüz canım özlicez seni

Juli sen nasılsın,iş temposuna alıştın dimi?
Bizimde seminer var ya 2 haftasonu.

Dark ben senin yerinde olsam iyice araştırırdım canım. Ceren'in genel durumu nasıl. Benim Cerrahpaşa'da götürdüğüm hiçbir doktor anne sütü alan 6 aydan küçük bbeğe ilaç vermiyor sadece ateşliyken veriyorlar onda bile sen verme buraya getir diyorlar. Ay böyle tereddüte düşmek çok kötü bir şey. Bunun bir standardı olsa hepsi aynı fikirde olsa keşke.

Canım ben alıştım sayılır. İlk hafta tam gittim ikinci hafta gidip 2 saat durdum geldim bazen hiç gitmedim. Bakıcımızın alışma dönemiydi ya iş yerinden izin almıştım. Bakalım bu hafta nasıl olacak. Ama benim asıl derdim süt sorunuydu biliyorsun onu çözdüm ya o yüzden bayağı rahatım artık. Biliyim ki kızımın karnı tok sırtı pek :)

kavak yellerinde burak mineyi dövdü.
mine hala o evde kalıyor...
adam pisikopat çıktı yaaa.beni öyle dövecek 1 dakika durmam o evde..

benim bir arkadaşım da evlendiğinin 1. ayında dayak yedi.öyle pasif bir kız da değildir...ama kadınlar hep bir şeyleriçekmek zorunda sanırım..

julicim çok sevindimm bakıcı işine.

uamrım çalışmaya başlayınca ben de öyle güvenilir bir bakıcı ayarlarım.

bebeklerimiz allaha emanet..allah yardımcımız olsun cümlemizinn

Dark sağol canım.

Ben de kavak yellerini seyrediyordum. Kız da uyudu kendi kendine Ya evet adam tam psikopat nerden buldularsa ne güzel rol yapıyor.

Ben de kızın 4. aynı kutlamaya ağlayan pasta yapim dedim. Sen içine kabartma tozunu koymayı unut. Bakıyorum niye kabarmıyor diye. Krem şantiyle sosu da hazırlamıştım. Neyse anladım ama iş işten geçti belki yenir diye aynı işlemleri yaptım ama nafile. Yazık oldu ya bişey ziyan etmeyi sevmiyorum ama çöpün yolu göründü.

julicim çok sevindimm bakıcı işine.

uamrım çalışmaya başlayınca ben de öyle güvenilir bir bakıcı ayarlarım.

bebeklerimiz allaha emanet..allah yardımcımız olsun cümlemizinn

Amin canım gerçekten Allaha emanetler. İnşallah sen de iyi birini bulursun İnsanın içinin rahat etmesi ne kadar önemli. Bir öncekini hatırlıyorsunuz ya içim hiç rahat değildi ama kadın seceneklerin en iyisi olduğundan kabul etmiştim ama anne işte hissediyorsun biliyor musun bebeğin için neyin iyi neyin kötü olduğunu anlıyorsun.

yine deneyim olmadı yanımda horlayanı uyandırayım
çünki ben uyumazken o uyuyunca sinir oluyom :mymeka:
sonra onun uykusu kaçsın ben uyuyayım :teytey:

yok canum bizim evde yiğit efe var sabahları horozdan önce öten bişi
arıca geçmişi okuduysan bu gün it gibin yoruldum iş yapcam diye
ve
aslında yataka başka şeyden gittük adam uyudu yiğit efe dalana kadar
canıma minnet ya benimde yerimseniben

ohhhhh ohh oku oku bitmedi yaav.ensonunda biti ama gece yarısı oldu.ama aklımda bişey kalmadı.
zeyna hem hınzır hem komiksin canım yav,
juli pazar pazar ne işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…