2008 Kasım Anneleri

günaydın mı desem ne desem bilmiyorum işte öle bişe nabersiniz ben temizlik yapıyorum yaa
süpürdüm şimdi silecem beyazları attım makinaya 3 saatte yıkıyo
makina yaa yıkıyoda yıkıyo anasını yaaa
zeyna kafa nerdesünnn mmmf gacısı sokağa gittide sen nerdesünn bakiim
Çek bi fırt güselim İçelim güselleşelim :jeyyar:
ben bi paket anadolumu ne ondan buldum :)
Hergece 1 tane
o ne be ya anadolu mukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyyyy ağlıcam he sizi çokkkk seviyorum yaaaa
kızlar ben kısır yaptım tutamadım boğazımı tatlıdan yola çıktım köısır yaptım ne alaka demi
çok alakalı canum devam etşakkıdı
kızlar iyi geceler; gerçi ben merak eden olmaz ama ben yinede yazıyım barim :1no2:3 gün yokum ,dr kontrolu ve aşımız var,ordan anneme gidicem 3 gün kalıcam p.tesi veya salı görüşmek üzere Şeniz
anam herkes anasına gidiy bende mi gitsem küü ama işim var benüm
kızlar şimdi okudum reha muhtarın deniz uğurdan biri kız biri oğlan ikiz bebkleri olacakmış.. deniz uğur tamer karadağlının eşini aldattığı kadın...

ana nasıl ya onlar ne saman sefgili olmuş maşallah sizde magazin gibisiniz hee
juliden almalıydık haberleri ama onun şimdi başka işleri var

bende geliyom gideyom bi ara 2 saat gittim doğrudur çok yorulmuştum eltime indim çay neyim içtik sonra kociş geldi evdeyiz
kız asorti kafa seninki evde olacaktı bugün haber alamayız diyodum sen temizlik yapıyon ne iş ?

aman hiç sorma kendine iş çıkardı ben süpürürken eylüle baktı sonra kaçtı napiim aman
gitti işte uyus maç seyredecekmişmişmişte mişmiş uyus etti seslenmedim bende bu hafta
kızanda pek bi kaprisli hasbam
durmadı bile doğru düzgün ancak bitirdim işlerimi uyuttum uyursa tabii çamaşırlarda bitti bi oh çektim
eltimde bana eşortman almış hedaye kendine almış bi denede bana almış çok düşüncelidir çook

herkes izinli sanırım bugün..

asorti ben de senin gibi,bi geliyorum herkes kayboluyorr.

akşamları sohbet güzel oluyorr aama ben oğlumu sakinleştirmekten buraya bakamaıyorum ne zamandır..

sedacım seni deözledim yaa denk gelemedik hiçç

aynen öle zeyna kafa bi de kendim paklanırsam tamam onuda kociş gelince yapiim bare
nohut koydum pişiyor bir de pilav yapayım yanına bare durmak yok durursam şimdi
hiç kalkamam akşama görüşürük zeyna kafa gelirsen ve gelebilirsem tabii
ayyy bu arada bi de biz 4-4 lük olabilseydik biz daha 3-21 liğizkaydirigubbakcemile3

olursunuz asorticim...kaç kaçlık oluruz hem de zamanla..

bu akşam sayısalden bir şey vurusa valla bi bakıcı alacağım...

ne güzel olurdu yaa

hanumlar iyi akşamlar pek uğrayamıyorum hızlıca geçeyim
mucize canım çokgeçmiş olsun lütfen kendini suçlama hangi anne evladının hast olmasına göz yumabilir bu düşünceleri lütfen at kafandan canım
dark sizede geçmiş olsun ceren hanım iyileşiversin hemen inşallah
sedacım gez bakalım ama dikkat et damadımı hasta etme sakınklava:
asortie valla model gibi gacısın vesselamyerimseniben

yerimsenibenbendeneler yaptığımı bi es geçeyim bareeee
dün kaynımlara davetliydik ne zmandır canım mezgit buğulması istiyordu canım eltücüğümle kaynım yapmışlar sağolsun çipura,karides,kalamar dün tüm balık çeşitlerini yedik yaninaniknanik

bıdık kızımda hiç ağlamadı uslu uslu durdu çok eğlendim dün gece eve geldiğimizde saat gece 1 felandı ve sabah 7.30da kalktım kocişin amcası gelmiş sağolsun kızıma 2 tane yarım altın getirmiş kısa günün karı diyelim bareeeeeıııdelikafadulden
bizde durumlarböyle analtun bakalım

kızlar mrb umarım herkez iyidir bugün bi sıkıntım var aklıma siz geldiniz.bildiğiniz gibi benim bebiş 4 ay lık oldu bugün memede iken bi huysuzlandı yüzünü gözünü kulağını kaşıdı bastı feryadı 1-2 derken gün boyu öyle gitti sağıp verdim sütü içti ne olabilir nolur bi akıl verin normalde keyfi iyi ama memeye başlayınca ağlıyorsenağlama

polipecim geçmiş olsun ama biberona alıştırma derim ben nasıl olsa emecek canım
bu arada ben kaçar kızanlar kimsede yok zaten iyi akşamlar herkese

Merhabalar kızlar ben geldim herkes gittimi yani
Zaten bağlantım çoook yavaş.
Lavinyacığım teşekkürler canım.
Asortie nasılsın?
Polipe bazen böyle huysuzluklar olabilir canım belki gazzdan emememiştir.

Ay yok dark ben burdayım sabahtan beri fırsat bulupğ giremedim şimdi de bi ce deyip kaçıcam. Nasıl oldu Ceren iyileşti mi. Antibiyotiği kullanıyor musunuz. Görümceme sordum da sana yazamamıştım. Biraz ağır keşke başka antibiyotik verseymiş doktoru dedi. İnşallah iyi olur canım insanın doktoruna güvenmesi de önemli bişey.

Polipe senin kuzu 4. ay sendromu yaşıyordur belki. Bir dönemmiş bu. Ama sağarak verme bence ısrarla memeyi vermeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…