- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.041
ben demüüü :lepi: valla jüli yarın tarkanla röportajjj yapcak ondan uyku tutmadı bize çaktırmıyo jüli kafaaaaaaaaohhhhh ohh oku oku bitmedi yaav.ensonunda biti ama gece yarısı oldu.ama aklımda bişey kalmadı.
zeyna hem hınzır hem komiksin canım yav,
juli pazar pazar ne işi
yok alıştı benimki babasına 4 ayda da ben hala alışamadım adamaBizim evde de uyumuş çocuğu uyandırma servisi var. Açmış müziği ya deli oluyorum bu çocuğun uyumasını sanki bi tek ben düşünüyorum ille sesini kıs dedirtecek gürültü yapma dicem sonra da dırdırcı olucam. Boşver Zeyna ya hiç olmazsa sessizce uyutuyor herüfün :) Tabii benimki horlamaya 50 defa uyanırdı ama :)
Zaten bu doktora çok ilaç yazıyor demişlerdi.Normalde başka bir doktor gidiyorduk.Haftasonlarına denk gelince bunu seçtik.Bu son gidiştede bizim doktor yoktu yine ondan gittik.
Olmazsa başka bi ilaç mı kullansak acaba,isim alıp kendi doktorumuzdan?
Hoşgeldin canım.İlacı Kullanmadım daha canım güya eşim burdaki sağlıkçıya soracaktı bu ilacı.Görememiş adamı.Bende kullanmadım daha.
Gündüz başlayayım dedim Allah korusun alerjikmiş felan ya gözüm korktu.
Bugün yine burnu akıyordu yavrumun
dark öncelikle geçmiş olsun canım benim cerenimize acil şifalar ama antibiyotiğini kullan korkma tüm antibiyotikler aynı largopeni ben kızımda kullanmıştım 3-4 aylıktı çok ağır değil kullanmazsan rahatsızlığı daha da artabilir allah korusun sen düzenli bir şekilde içir ilacını en kısa zamanda düzelir inşallah
ne güzel july içinin rahat olmasına çok sevindim bizde alıştık sayılır ama hala biberonu çok almıyor aç mı kalıyor diye düşünüyorum dün gidip 45 milyona kaşık biberon aldım belki bunla daha kolay olur şimdi kaynatıyorum deneyeceğim hem beni de bırakmaz o zamanCanım ben alıştım sayılır. İlk hafta tam gittim ikinci hafta gidip 2 saat durdum geldim bazen hiç gitmedim. Bakıcımızın alışma dönemiydi ya iş yerinden izin almıştım. Bakalım bu hafta nasıl olacak. Ama benim asıl derdim süt sorunuydu biliyorsun onu çözdüm ya o yüzden bayağı rahatım artık. Biliyim ki kızımın karnı tok sırtı pek :)
beyazmelek benim oğlumda gece uykusuna çok zor geçiyor dalmakta çok zorlanıyor ama genelde bir sıkıntısıda çıkıyor gazı olduğu zaman böyle yapıyor seninkininde gazı olabilir ama bebeklerinde bir günü bir gününe tutmuyorherkese günaydın millte daha gelen giden yok mu. ben her zamanki gibi işyerimdeyim yarını iple çekiyorum böle bir an evvel tatil olsun diye,son 3-4 gündür oğlum huzursuz uyuyor geceleri tabi o yüzden ben de. yarın acısını çıkarıcam inşallah. Oğlumun niye huzursuz olduğunu hala çözebilmiş değiliz.:çok üzgünüm: çok keyifli çok mutlu uyurken güzelce dalıp gidiyor hiç problem yok ama şöle dalgın uyumuyor kafasını sallıyor ses çıkarıyor ağlar gibi yapıyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?