2008 Kasım Anneleri

Bizim evde de uyumuş çocuğu uyandırma servisi var. Açmış müziği ya deli oluyorum bu çocuğun uyumasını sanki bi tek ben düşünüyorum ille sesini kıs dedirtecek gürültü yapma dicem sonra da dırdırcı olucam. Boşver Zeyna ya hiç olmazsa sessizce uyutuyor herüfün :) Tabii benimki horlamaya 50 defa uyanırdı ama :)

ohhhhh ohh oku oku bitmedi yaav.ensonunda biti ama gece yarısı oldu.ama aklımda bişey kalmadı.
zeyna hem hınzır hem komiksin canım yav,
juli pazar pazar ne işi
ben demüüü :lepi: valla jüli yarın tarkanla röportajjj yapcak ondan uyku tutmadı bize çaktırmıyo jüli kafaaaaaaaa
yok alıştı benimki babasına 4 ayda da ben hala alışamadım adama
uyy ses açacak yada ses edecek ettiği sesi keserim ses duyamaz jülicim sesehasret gider -tatlicadiarzu-

basın işi öyle tabi.benim eşimde ihlas haber ajansında çalışıyordu daha önce ve hiç pazar tatili olmzdı okadar sinir olurdumki herkesin koccası evde ben yalnız kalıyorum diye.adam benim isyanlarıma dayanamayarak mesllek değiştirdi.

herkese günaydın millte daha gelen giden yok mu. ben her zamanki gibi işyerimdeyim yarını iple çekiyorum böle bir an evvel tatil olsun diye,son 3-4 gündür oğlum huzursuz uyuyor geceleri tabi o yüzden ben de. yarın acısını çıkarıcam inşallah. Oğlumun niye huzursuz olduğunu hala çözebilmiş değiliz.:çok üzgünüm: çok keyifli çok mutlu uyurken güzelce dalıp gidiyor hiç problem yok ama şöle dalgın uyumuyor kafasını sallıyor ses çıkarıyor ağlar gibi yapıyor anlayamadım

günaydin beyazmelek valla hic bir gün belli olmuyor hergün huy degisiyor tamam artik yayina oturdu diyoruz bi bakiyorum daha beter olmus bunlar yasina girene kadar rahat yok

günaydın kasım anneleri, görünürde kimse yok ama birazdan gelirsiniz diye düşünüyorum...
beyazmelek benim kaan oğlanda öyle uyuyor çoğu zaman bende ilk başta çözememiştim ama sonra anladım gazı oluyormuş alttan çıkarmak için kıvranıyordu kuzum.. kucağıma alıyordum sırtını ovalıyordum gzı çıksın diye ama kucağımda uyuyordu yine kafasını bir o taraf bir butarafa koyuyordu sonra alttan gaz çıkarınca uykusu derinleşiyordu.. şimdi yine öyle yapıyor sabaha karşı çok kıvranırsa yatağa alıp ayaklarıylka hareket yaptırıyorum çıkarıyor azsa değmiyorum kendi kendine çıkarıyor..:)))

cnm ceren mi rahatsız..kaçırmışım görmemişim.
çok geçmiş olsun prensese..

günaydın kızlarrr...herkese iyi pazarlar..hava çok soğuk burada....

b.melek cnm seni çok yi anlıyorum...çok iyi bilirim o halleri.biz hep öyleyiz..

çok gerginim yine bu sabah...uyanıyor ve saatlerce emzirmeye çalışıyorum..deli olacağım..

kaç gündür böyle..5 saat emmediği oluyor...zorluyorum en sonunda aç aç emiyor.
ama zorlayınca da ağlıyor sinirleniyor..gece gündüz böyle...

galiba işim zor...

nazlıcım biz de her sabah yaşıyoruz o olayı..o kıvranmalar yaklaşık 1,5 -2 saat sürüyor..

amaaaannn....kafa dağıtmak istiyorumm ben yaaa..
yine aynı sorunları yazdım durdum...

gidip bi bakayımm.

evet sanırım bizimki de onunla alakalı küçükken daha dalgın uyuyordu valla,şimdi emziği düşünce ağlıyor bulamıyor kendisi.eliyle çıkarmayı öğrendi de takmayı öğrenemedi bir türlü. çook derin uykuya dalarsa zaten emzik falan umrunda olmuyor. ama işte sanırım gazla uyanıyor o zaman da aklına emzik geliyor. bilmem artık düzelir heralde zamanla,bir de oğlumun beşiği küçücüktü,büyük karyolası varda ilk doğduğunda yatsın diye almıştık,şimdilerde dar gelmeye başladı artık karyolayı odamıza taşımamız lazım o da bir türlü fırsat olmadı,ellerini falan yana atınca beşiğin kenarına çarpabiliyor bazen ondanda uyanıyor diye düşündüm.

merhabalar güzel bir Ankara sabahından herkese selamlar

hava gerçekten çok güzel tam ilkbahar navası ama bizim canımız çok sıkkın çok üzüntülüyüz allaha şükür bebeğimizde bizde bir sıkıntı yok ama eşimin uzaktan bir akrabası şehit düştü haberlerde verdi kayseride helikopter düştü 2 teğmen öldü ya onlardan biri eşimin uzaktan akrabası idi daha 27 yaşındaydı ikiz bebekleri varmış çok üzüldük çok ağladım allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır versin

Ay ecemim dün o şehit haberini izlerken kimbilir çocuğu var mıdır yok mudur, ya şimdi tv den öğrendilerse ne kötüdür demiştim. Demek sizin uzaktan akrabaymış. Allah rahmet eylesin ne zor geride kalan için...

Bugün hava güzel demişsin ama sen nerdesin. Burası inanılmaz kasvetliydi. Kızım evde babasıyla pazar keyfi yapıyor allahtan sallamamış babamız kendi kendine uyumuş yine.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Bugün gene kimsecikler gelmemiş anlaşılan buralara.

günaydın tünaydın iyiakşamlar bugün pazar bende iptalim haliyle neyse araya ağdayı sıkıştırabildimde yolundum geldim 7 dk ohhhh vallakociş bile şaşırdı ne çabuk bitti diye evde yapsan en az 1 saat ,
zeyna kafa niye çaldırıyon olm pazar bugün fırsatmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…