2008 Kasım Anneleri

merhabalar kızlar
okuldan geldim bebişim daha yeni uyumuş nasıl uykum var gözlerim kapanıyor ama sizi merak ettim bi okuyayım dedim
bizim sıpa okula başladığımdan beri uyku düzenini tamamen değiştirdi gündüz nerdeyse hiç uyumuyor gecede en erken 12 dün gece 2de yattı sabah 6 da cin gibi bakıyordu tabiki mecburen bizde kalktık 4 saatlik uykuyla okula git ders işle öğle arası koştur evegel emzir tekrar okula git yoruldum çok
allahtan artık biberona çare bulduk çünkü hala biberonu almıyordu kaşık biberonla sorunu çözdük hem o zaman beni debırakmazmış çok mutluyum maşallah bu gün ilk defa mamasını kaşık biberonla bitirmiş yoksa çok az 25ml içiyordu o da zorla artık içim rahat

bakıcısınada alıştı ama öğleleri geldiğimde öyle bir bakıyorki hiç kıyamıyorum okulda zaten öyle elimde telefon resimlerine bakıyorum allah kimseyi evlatlarından ayırmasın

neyse çenem düştü

zeynacım o hemoroidtir illa meme olması şart değil bazen yırtılmalar oluyorki onun acısı çok daha zordur ben 8 senedir çekiyorum bilirim kızımda doğum sırasında oldu bol sıvı al acı yeme ve kesinlikle kabız olma bol bol kayısı incir ye kabız olmadığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın ama acısına dayanamıyorsan genel cerraha git geçmiş olsun
[

Merhaba kızlar. Bir türlü gelemiyorum yanınıza. Zaten işe biraz geç geldiğim için hiç bilgisayarda kaytaracak zamanım olmuyor zaten süt sağ falan derken iyice zaman kaybı oluyor. Ama sizi de çok özledim.

Dün çalıştım ya eve bir gittim tamtakır kuru bakır. Ya kociş bi çay demler dimi. O zannediyormuş evde yemek var. Dedim nasıl oluyormuş hem çocuğa bak hem yemek yap hem evi derle topla. Ev almış başını gidiyordu zaten. İçeri girer girmez soluksuz yemek yaptım. Bende de pırasa var. Aman yanına da salata yeter de artar. Bir de kerevizim var onu da akşama pişiririm patatesli yarına o da.

Bugünlerde süt miktarında gene azalma var ama Allahtan buzluktaki stoklar var Allaha şükür hala anne sütüne devam ediyoruz.

Aradım şimdi bakıcısı benimle konuşurken kızım onunla konuşuyor sanıp gülücük yapıyormuş. Ne yazık ki onun en güzel zamanlarını B teyzesi görüyor. Bana da saat 7 buçukta uykulu Banusu kalıyor :) Neyseki biraz uyuyup sonra uyanıyor da hasret gideriyoruz. Dün yine yanında yattım uyumadan gözünü kapıyor sonra tekrar tekrar açıp benim orada olup olmadığıma bakıyor. Beni görünce huzurla tekrar gözünü yumuyor. İçim ezildi böyle. Eşim diyor ki seni arıyor hep kapıya bakıyor. Belki biz öyle anlamlandırıyoruz ama ikimiz de birbirimizi çok özlüyoruz.

Mmmf canımı kabak dolması çektirdin valla. Ay söylesem B teyzemiz yapar mı acaba. Şimdi çekiniyorum da ona yapar mısınız demeye. Kadın 9 buçukta geliyor benim kız uyanıyor saat 12 de. O kadar saat vakti var. Bir yemek koysa hiç fena olmaz aslında. Nasıl söylicem kızlar?

bende dün nohut yaptım ama az yapmıştım kimyon kattım içnede bi sorun olmadı ama buna bişe diyemem
kızım hergün birbirinin aynı şey yenimi dün nohut bugün fasulye
sağol canım bi kaç krem buldum fayda görmezsem doktora çıkacağım artıkın

valla nasıl dersin bi kaç örnek verem ;
* B Hanım ya akşam gelince pek vaktim olmuyo sütümde çekti bi kaç gündür bana bi kabak dolması makarna yanınada salata ve sütlaç yaparmısın

* B Hanım liste mutfakta yaparsan sevinirim

* B Hanımı saat 10 gibi ara Banusuyu sor falan sonra ay benim canımda çok kabak dolması çekti sana zahmet olmazsa yapabilirmisin?

julicim zor işin gerçekten evle iş arasında mekik dokumak Allah kolaylık versin canım banusuyuda özlüyorsun... öyle şirin bir prenses özlenmezmi... bakıcınız zaten yumuşak huylu tanıdığın biriyse yapar niye yapmasın ..
kızlar bende şimdi oğluşların kafasını yağladım geldim yine biraz konak oluşmuş özellikle keremde kaan beyde yok ama saçları güçlensin diye onada biraz zeytinyağı sürdüm..önce zeytinyağladım biraz bekledi şimdide bebeyağıyla ovaladım bir hoşalarına gidiyor rahattlattı haaa... akşama cıbı cıbı durumu var..

asorticiğim son 6 ayda doğum ve kürtaj olmaman gerekiyo canım ben verememiştim bi tanıdığıma kabul etmiyorlar maalesef ama duyarlılığından dolayı seni kutlarım canım benim yayalım herkese bu durumu inşallah hayata tutunur yavrucak

Ay Zeyna sütüm çekti diyim haklısın. Ama kadın dedi yemek yaqpayım ben dedim hayır sadece kızla ilgilenin başka bişi istemem ama ne bileyim benim kız bakıcı evdeyken saatlerce uyuyo :))

Nazlımelek bir yıkamada geçer inşallah sizin konaklarda bizimkiler hemen ilk yıkamada geçmişti. Doktor krem gibi bir ilaç vermişti ama kızımın saçını mahfetti ben zeytinyağı sürüp taradım en iyisi böyle

hadi yaa tüüh valla gidecektim yaa çok üzüldümsenağlama valla daha çok küçük yavrum yaa inşallah direnir yaşamak için

hayırdır mmmf ne o bizde yayalım gerekiyorsa

diloks, lelal teşekkürler kızlar

bende gittim geldim oğluşum uyuyormuş, bende banyoyu temizledim hazır lokum yokken malum çamaşır suyu falan kullanınca o varken huzursuz oluyorum, yemeğede brokoli, şehriyeli bulgur pilavı (brokoli ile çok yakışıyor:) ve salata yapıcam

kabak dolması benimde canım istedi siz söyleyince ama o kayınvalidemin görevi söyleyelimde çarşambaya falan yapar artık:))

allah acil şifa versin inşallah, çok üzüldüm aslında benim kan grubum ama bizden almıyorlar daha sanırım ankaradaki aileme haber vericem kan verebilecek babam var önceden çok verirdi ama bir süredir duymadım onu kan grubu daha değerli üstelik 0 rh- kesin takas olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…