2008 Kasım Anneleri

anlamadım ama bepanten sürüyodum ben her wc çıkışı bide peçete koyuyordum baharatlı şeyeler yeme bu dönemde zonklar geçmiş olsun canikom yaa yaşadığım için biliyom zor 10 çocuk doğursan belki aynı acıyı çekersin

sağol canım Şeniz evet baharatlı acılı ve katılardan uzak durmam lazım sanırım
işin kötü tarafı ne biliyon mu eşim urfalı ve bizim evde abartısız bir tek tatlıda acı olmaz yani yemeklerimiz hep acı öle böle de değil ama napalım az oda benle acı rejmi yapacak :1shok:

eşin urfalımı :1shok:Allllaaahhhhhhhhh bize kebap yap zeyna bize acılı urfa yapppppppppp kuru patlııcan dolması yappppp yapta yappppppppphihoyyyt

yapayım gurban olduğum istediğin kebap olsun dolma olsun sana tane sumaklı yaparım hemde hemide bol acılı parmaklarını değil ellerini yersin cokacimcoook

zeynacım çok geçmiş olsun kızlar zaten hemen cevap vermişler canım ..
zeynacım akşamdan yatmadan 2 incir 2 kayısıyı ılık suya koy sabah kalkar kalkmazda bunları ye ve üstüne de suyunu iç .yaklaşık 10 gün kadar her sabah bu kürü bölece uygula bağırsaklarının uzunca süre normalde döndüğünü farkediyorsun .. ve evet acıya baharatlıya hayır en çok da onlar tetikliyor zaten.

Herkese selam kızlarrrrrrrr...herkes iyi anlaşılan zeyna dışında..

Zeyna basurdur o büyük ihtimalle ama içerdedir...En iyi seni rahatlatacak olan şey sıcak su oturma banyosu..seni yakmayacak kadar sıcaklıkta bir suyu leğene doldur sabah akşam yarım saat otur..Wc de temziliğini de sıcak suyla yap mümkünse..Ama kabızlık sorununu da bir an önce çöz..kayısı,incir vs..bu arada elevit beni ishal yapıyordu dene bakalım bi..

sağolun kızlar ne var ne yok deneyeceğim ve bi çare bulacağım kendime
çitoscum ben eleviti hamileliğim boyunca kullandım ve hala son kutumu devam ediyorum.emzirdiğim için doktorum devam et vitamin kaybın olmasın demişti.

zeynacım snaa bişey daha diicem vazelin varsa evde wc girmeden önce vazelin sür yumuşatır ve çatlamasını önler ben bunuda doğumdan sonra sitelerde basuru araştırırken görmüştümnispeten işe yarıyo

vazalin wc'den önce :1shok: ama mantıklı yumuşatır ve çıkışta daha az acı verir
evde vazalin yok amma alayım aslında annem eczacı bi akraba var onu arayıp 2 krem 1 fitil ismi almış. bakalım onları kullanıyım ilk doğumda süper işime yaramıştı şimdide muhakka yara.birini sölemesi ayıp sokup içine sıkıyrdun gene aynını demiş. deneyim sanda sölerim isimlerini lazım olursa şşeker ama vazalinide alacağım çünki bu acı harbi acı
ayy bu kızan gÜndÜzlerİ uyumamaya baŞladı yaaa
güzelim bebeler artık büyüyo eskisi kadar uykuya ihtiyaç duymuyorlar bkaynanamda diyo ya bu uyuyordu şinci uyumuyo :1shok: dedim işte bende büyüdü artık zor amnaları geliyo ondan işe başladım şeker dedim delikafadulden gülüyo
yani normaldir asorti lokum dert etme

Ya benim oğlumun bir haftadır idrar miktarı azaldı sanki..bugün sabahta bezini aldığımda biraz bezde pembelik vardı pipisine denk gelen yerde..biraz takip edyim de olmazsa yarın doktora götürücem..

kızanlar büyüyo kızlar asıl şimdi maraton başladı hele bi 6 aylık olsun emeklemek isticek durduğu yerde durmıcak yuvarlancak daha zor zamanlar bizi bekliyo hanımlar
aman her şeyin başı sağlık sağlık olsunda hepsi olur

salonumda difenbahya vardı bilirsiniz göğe doğru yükselen bi salon çiçeği bu çocuk büyünce yolar dedim gözüm döndü kaldırdım attım arka bahçeye benjamin var bide ama ona kıyamıyorum kayınpederim dükkanda bakıyomuş 15 16 yaprağı vardı o ölünce ben aldım büyüttüm besledim ne badireler atlattı 10 senedir bende kıyamadım işte ööle memet kıyarsa onu bilemem ama:)))

slm kıslar ben geldim
hepinizi o kadar cok özledim ki anlatamam ya umarım hepiniz iyisinizdir
kac aydır ilk kez giriyorum sag salim dogum yaptım cok kolay oldu ama burnumdan getiren bi kızım var valla görmedigim kalmadı göbek fıtıgı var kızımın ve üç yaşına kadar yapılacak hiç bi şey yokmuş gecmezse ameliyat olacak sadece iki ay emdi sonrası hep mama acayip aglıyo hiç susmuyo hiç uyumuyo gecede dahil artık canıma tak etti hiç bebegimin keyfini çıkaramadım cıkaramıyorum da bida cocuk yapmamaya yemin ettirdi bana ya artık onla aglamaktan mahvoldum
sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…