- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.101
ssağol canım benim Şenizlokumum Çoook geÇmİŞ olsun
sağol canım Şeniz evet baharatlı acılı ve katılardan uzak durmam lazım sanırımanlamadım ama bepanten sürüyodum ben her wc çıkışı bide peçete koyuyordum baharatlı şeyeler yeme bu dönemde zonklar geçmiş olsun canikom yaa yaşadığım için biliyom zor 10 çocuk doğursan belki aynı acıyı çekersin
sağol canım Şeniz evet baharatlı acılı ve katılardan uzak durmam lazım sanırım
işin kötü tarafı ne biliyon mu eşim urfalı ve bizim evde abartısız bir tek tatlıda acı olmaz yani yemeklerimiz hep acı öle böle de değil ama napalım az oda benle acı rejmi yapacak :1shok:
vazalin wc'den önce :1shok: ama mantıklı yumuşatır ve çıkışta daha az acı verirzeynacım snaa bişey daha diicem vazelin varsa evde wc girmeden önce vazelin sür yumuşatır ve çatlamasını önler ben bunuda doğumdan sonra sitelerde basuru araştırırken görmüştümnispeten işe yarıyo
güzelim bebeler artık büyüyo eskisi kadar uykuya ihtiyaç duymuyorlar bkaynanamda diyo ya bu uyuyordu şinci uyumuyo :1shok: dedim işte bende büyüdü artık zor amnaları geliyo ondan işe başladım şeker dedim delikafadulden gülüyoayy bu kızan gÜndÜzlerİ uyumamaya baŞladı yaaa
şubat 28 çekti acaba ondan mıııı CADIARZUnie göstermio anlamadı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?