2008 Kasım Anneleri

ana sekreter dedik bu kız nerede yaa hoşgeldin canım yaa geçmiş olsun nasıl anladınız fıtık olduğunu yaa belirtisi neymiş bunun
bu arada ne zaman yaptın doğum bakiim hayırlı olsun ancak şimdi söyleyebilios

sagol canım ya 10 kasımda normal olarak yaptım dogumu dogumdan 15 gün sonra sonra kontrol için götürmüştüm dr orda dr söyledi yok işte fazla aglatmayacaksınız artık diye ama nafile benim kız cok cazgır sürekli aglıyo bıktım kıslar ya psikolojim bozuldu işi bile bıraktım tamamen ben tek başıma bakamıyorum ki annem nasıl bakacak sürekli dua ediyorum artık bir an önce kendini toplasın kızım diye o kadar cok kilo verdim ki anlatamam iki günde bi kendim hasta olmaya başladım stresten nasıl gececek bu günler bilmiyorum ya

benim cıkmam lazım artık herkese slm hepinizi öpüyorum benim için dua edin lütfen olur mu umarum tekrar görüşürüz bebişleride öpün benim için
byyyyy

sekretercim hoşgeldin cnm nerelerdesin yaa bende nerde bu kız diyorum .
valla canım herkes aynı durumda bu veletler elimizi kolumuzu bağladı bizimkinde de vardı göbek fıtığı geçti herhalde sakın bişey bağlamayın dedi dr bende korktum bağlamadım ama geçer yaa önemli bi durumdeğilki

herhalde şubattan kaynaklanıyor kızlar 28 çektiydiya bu ayda 31 çekiyo ;PP
hee bu ayın son cts saatler alınıyo ve yaz sinyallerini veriyo artıkın baharı çok seviyom ben missssssss gibin doğa uyanıyo

selamlar,
mmf canım aynı benimde yarın 5. aylık olacaklar takvimlerimiz aynı şubattan 28 çekti desem geçen ay da öyle oldu bende anlamadım..
sekretercim Allah sana kolaylık versin ama göbek fıtığını çok büyütme geçer çünki benim kaan oğlan hem göbek fıtığı (göbek deliği fındık kadar büyüdü ) hemde kasık fıtığı oldu doktor göbek fıtığı için 1 sene içinde geçer geçmezse ameliyat dedi 2 ay sonra oğlanın göbeği normale döndü gaz sancıları ıknmaları azalınca göbekte düzeldi ama kasık fıtığı ameliyatsız geçmeyen bişey ameliyat oldu 2,5 aylık onuda attlatık şükür.. sizede geçmiş olsun çabuk geçer inşallah..

bende kabak dolması hazırladım akşam koycamocağa bide canım istedi barbunya pilaki koydum bide yalancı tarafından paça çorbası bide makarna tukarnası yapıp 2 günlük rahatlığıma kavuşcam

ütü dedinde aklımageldi kötü haber ütüm bozuldu aldığımherifi çağırdım bugün alıcak yerine ütü vercekmiş yok yaa vermesende olur dedim ;P ama olmaz pirensiplerine aykırıymış :))))

ben de ütü var uyar mı bi gidiom bi geliom
bana uymaz almayım canım sana kolay gelsin
ayy akşama kuru fasulye koydum bakalum nasıl olcek
heheh akiama asortilerde kanatsız uçuş var ayrıca doğalgazzzzz
ben bildim ben bildim :sm_cool: 28 çekmesinden 31 çekse :1rolleyes: düzgün görünürdüüüüü

bende kabak dolması hazırladım akşam koycamocağa bide canım istedi barbunya pilaki koydum bide yalancı tarafından paça çorbası bide makarna tukarnası yapıp 2 günlük rahatlığıma kavuşcam

ütü dedinde aklımageldi kötü haber ütüm bozuldu aldığımherifi çağırdım bugün alıcak yerine ütü vercekmiş yok yaa vermesende olur dedim ;P ama olmaz pirensiplerine aykırıymış :))))
bende de dolma var patlıcan dolması var acılı ama yiyemem galiba bide kereviz var anamdan aldım onu yerim artıkın napayım adam yasin dolmayı senağlama
ütü bozulması aslında kulağa hoşda birikince ve eninde sonunda yapacağın için kötü haber neden ütü icat edilmişki ne var ölece kullansaydık herşeyi o zaman kırışık-ütü-buruşuk v.s. kelimelerini beynimizde saklamak zorunda kalmaz ütüsüz olunca aaa ütüsüz bu diye aval aval bakmazlardı suratımızaşakkıdı

dimi canım yaa şu ütüyü icad edene okuyomda okuyom zatii:mymeka:

aslında ben ütüyü sefom ama şu kocişin açılmayan beni delü eden gömlekleri olmasa çok zamanımı almıyo
artık biriktirmemeye karar verdimm

bende dün nohut+pilav pişirdim bugünede yeter ..:))
ama herhangi bir uçuş doğalgaz olayı olmadı çünki içine çok az kimyon koydum gerçekten birazda ıslama suyuna limon damlatırsan bir iki damla çok güzel pişip uçuşu olmuyorrrr..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…