- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.121
valla bizde bi numara yok sende var mı bi numara?nie göstermio anlamadı ben
bana uymaz almayım canım sana kolay gelsinben de ütü var uyar mı bi gidiom bi geliom
heheh akiama asortilerde kanatsız uçuş var ayrıca doğalgazzzzzayy akşama kuru fasulye koydum bakalum nasıl olcek
ben bildim ben bildim :sm_cool: 28 çekmesinden 31 çekse :1rolleyes: düzgün görünürdüüüüüsekretercim hoşgeldin cnm nerelerdesin yaa bende nerde bu kız diyorum .
valla canım herkes aynı durumda bu veletler elimizi kolumuzu bağladı bizimkinde de vardı göbek fıtığı geçti herhalde sakın bişey bağlamayın dedi dr bende korktum bağlamadım ama geçer yaa önemli bi durumdeğilki
herhalde şubattan kaynaklanıyor kızlar 28 çektiydiya bu ayda 31 çekiyo ;PP
hee bu ayın son cts saatler alınıyo ve yaz sinyallerini veriyo artıkın baharı çok seviyom ben missssssss gibin doğa uyanıyo
bende kabak dolması hazırladım akşam koycamocağa bide canım istedi barbunya pilaki koydum bide yalancı tarafından paça çorbası bide makarna tukarnası yapıp 2 günlük rahatlığıma kavuşcam
bende de dolma var patlıcan dolması var acılı ama yiyemem galiba bide kereviz var anamdan aldım onu yerim artıkın napayım adam yasin dolmayı senağlamaütü dedinde aklımageldi kötü haber ütüm bozuldu aldığımherifi çağırdım bugün alıcak yerine ütü vercekmiş yok yaa vermesende olur dedim ;P ama olmaz pirensiplerine aykırıymış :))))
bende de dolma var patlıcan dolması var acılı ama yiyemem galiba bide kereviz var anamdan aldım onu yerim artıkın napayım adam yasin dolmayı senağlama
ütü bozulması aslında kulağa hoşda birikince ve eninde sonunda yapacağın için kötü haber neden ütü icat edilmişki ne var ölece kullansaydık herşeyi o zaman kırışık-ütü-buruşuk v.s. kelimelerini beynimizde saklamak zorunda kalmaz ütüsüz olunca aaa ütüsüz bu diye aval aval bakmazlardı suratımızaşakkıdı
cısss yukarda ütü varrryakamozcuk geliyon gidiyon bişey yazmıyon bacım çıksana yukarııııı
tersden mi düzden mi delikafaduldendimi canım yaa şu ütüyü icad edene okuyomda okuyom zatii:mymeka:
çok geldi fatura demiii sizi sizi aman haber ver komşularada akşama size giriş yapmasınlar naniknanikhe ya biraz gaza ihtyacımız var bisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?