- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.341
evet canım dilek hanımla ilgilide iyi şeyler duydum benim teyzemin kızı da ona gidiyor hatta fakat karadeniz hastahanesini sana önermemim başka bir nedeni de şuydu canım orası zaten tüp bebek hastahanesi genelde doğum yapanların çoğunun ikizi üçüzü var orada çok ii ilgileniyorlar odalarda çok temiz sabah doktorun odaya gelip bebeğimi kontrol etti gece sürekli beni ve kızımı müşade altında tuttular bunlar hep benim için artı oldu ve ben bana soranlara kesinlikle karadenizi tavsiye ediyorum canım
anladım canım evet bunu bende duymuştum çoğul gebelikte hep ufuk beyin ismini söylediler.. ama ben hastaneye pek güvenmiyordum.. ama bende ufuk beye gideyim o zman cihazı da ii miş.. bu arada ben bağkurluyum bize de 10 tl mi ücret o konud abilgin var mı ?
canım farketmiyor yalnız ben geçende kızımı götürdüm oranın da çocuk doktoruna götürüyom ben kızımı ilaç parası olarakta 10 tl daha aldılar benden yani 20 tl ödedim canım önemli olan bebişlerin sağlıklı olması orada daha çok ameliyat yapılıyor zaten çok tecrübeliler yani genelde 40-45 yaşında hastalar tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar orada doğum yapıyor bunlar çok riskli doğumlar ama gerçekten öok başarılılar bence bi dene canım menun kalmazsan değişirsin önemli olan sağlıklı olmaları umarım sağsalim kavuşursun bebişlerinea.s.
çok teşekkür eder,m gerçekten çok yardımcı oldun şimdi aradım hastaneyi 20 tl imiş bağkurluya tabiki ücret önemli değil hele verdiğim paralar gözümün önüne gelince ama madem değiştirecem herşeyiyle araştırmak istedim.. dediğin gibi en önemlisi onların sağlıklı dünyaya gelmeleri ama şu an ki doktorumla bazı sıkıntılar yaşadım aynı şeyler tekrarlamasın istedim..ama artık kararımı verdim çok çok teşekkür ederim
sende bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
çok belli olmuyor ama güzele benzioo
arıca ben bi kaç kez boyarsam 1 ay arayla sanırım tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?