2008 Kasım Anneleri

anladım canım evet bunu bende duymuştum çoğul gebelikte hep ufuk beyin ismini söylediler.. ama ben hastaneye pek güvenmiyordum.. ama bende ufuk beye gideyim o zman cihazı da ii miş.. bu arada ben bağkurluyum bize de 10 tl mi ücret o konud abilgin var mı ?

asorti resimlerinden biliyorum seni, saç rengin benimkine yakın, bu markada çok fazla renk seçeneği yok zaten, ben kestane tonlarından birini alıyordum internette bulabilirsem sana göstereyim

lelal bende şu açıcı işini sorucam şimdi saçım koyu kahve sanırım biraz aktı ama renk duruyor hala, hazır boya setindeki açıcı değilde başka açıcımı kullansam,

bu arada lorealin yeni çıkardığı serisi çok kalıcı renk çok uzun süre kalıyor, bende tek renk kullandığım için evde herşeyi deniyorum valla hemde çok zevk alyorum

birisi kucağımda mama yiyor ve sanırım kaka yapıyor aynı zamanda

canım farketmiyor yalnız ben geçende kızımı götürdüm oranın da çocuk doktoruna götürüyom ben kızımı ilaç parası olarakta 10 tl daha aldılar benden yani 20 tl ödedim canım önemli olan bebişlerin sağlıklı olması orada daha çok ameliyat yapılıyor zaten çok tecrübeliler yani genelde 40-45 yaşında hastalar tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar orada doğum yapıyor bunlar çok riskli doğumlar ama gerçekten öok başarılılar bence bi dene canım menun kalmazsan değişirsin önemli olan sağlıklı olmaları umarım sağsalim kavuşursun bebişlerinea.s.

asortibence bu rengin üzerine bir kaç ta balyaj attır ışıltı verir..tabi senin tercihin...

yaz da geliyor ışıl ışıl.
ben de değiştireceğim de hala karar veremedim.
ben daha çok fındık kabuğu gibi istiyorum.
yada direk röfleee

çok teşekkür eder,m gerçekten çok yardımcı oldun şimdi aradım hastaneyi 20 tl imiş bağkurluya tabiki ücret önemli değil hele verdiğim paralar gözümün önüne gelince ama madem değiştirecem herşeyiyle araştırmak istedim.. dediğin gibi en önemlisi onların sağlıklı dünyaya gelmeleri ama şu an ki doktorumla bazı sıkıntılar yaşadım aynı şeyler tekrarlamasın istedim..ama artık kararımı verdim çok çok teşekkür ederim

sende bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

amin sağol canım kafana takılan bişey olursa her zman yazabilirsin

evet çok belli olmuyor, dore bakır, bronz kahve, sıcak çikolata arasında kaldım en iyisi katalogdan seçmek heralde belki iki farklı renk alır karıştırırım

işte öle saçım zaten röfleydi ama artık vazgeçtim röfleden olduğundan büyük gösteriyor insanı
bu renk bana yakışır umarım ben gidipte alim bi ara
eylül nerede ya bu arada 3 gün geçmedi mi daha

gidip yemek yapmam lazım,
kırmızı mercimek çorbası,
et sote
pilav, patates püresi ve salata yapıcam

sizlerde ne var akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…