2008 Kasım Anneleri

offff kırmızı mercimek yok marketi arayım bakalım getirceklermi çokta canım istemişti,
aslında benimde yemek yapasım yok ama kaç gündür basit şeylerle geçiştiriyorum adam gibi bir yemek yiyelim bugün

o zaman boya bence üst üste boyayınca kesin tutar

off yaa öğrenciler bir bastırdı valla bu saate kadar hiç ara veremedim o neydi öle yaa kafam kazan gibi olmuş. Ama bir taraftan iyi oldu, saatin nasıl geçtiğini anlamamışım çıkış saatim yaklaşmış bile. Asortie'cim o renk çok güzel bence dene,ben de doğumdan bir ay kadar sonra bal köpüğü boyattım herkes çok sevdi hatta aralara sarı attıracaktım hiç gerek böle çok güzel falan dediler o yüzden vazgeçtim bende şimdi diplerden gelmeye başladı biraz tekrar boyatacağım ama dün kestirdim işte kısacık önümüzdeki ayda boyatırım belki,ya da azıcık saçım var evde mi boyasam diyorum,sanki kuaförüme ayıp olurmuş gibi geliyor benimki de manyaklık.

kıslar inanırmısınız
bu yaşıma kadar sacımı hiç boyatmadım
anamdan nası doğduysam ölece duruyo
niyeyse hiç heveslenmedim bu boya işine
fönden bile sıkılıyorum sabredemem o kadar kuaföre

benim menü de
(buzluktan) taze fasülye
köfte patates
yoğurtlu havuç salatası

valla ben kendim boyayacağım gerçi dark ve zeyna kafa çok çağırdı nolur biz boyayalım die ama
bakalım hangisine gidersem mmmf de çağırdu ama boyayamam dioo gıcıkk
ama saçın az ise kendin boya derim ben canım bu arada boyanın markası ne

elifdem bayılırım o salataya ben yaa canım istedi bak bende mi yapsam ne neyse ya
bu sefer elimde ki yemekler yenmio

asorti kafa saat 4'de ben işten çıkıyorum unuttun mu?
ben saçıma balyaj atırrdıydım ya benimde pek hoşuma gitmedi eşim hiç beğenmedi
şimdi diplerim çıksa ki beyazım çok fazla en fazla 1.5 ay 2 ay gidiyo o zaman bende tek renk yapcam
aslında siz ben yapana kadar yaparsınız.siz yapında banada akıl verirsiniz.ben o boyalara baktım 5 numara yada 6 yaparım gibi.balyajdan önce 5 numaraydı eşim onu daha çok beğeniyordu.bu sarılar seni çok büyük gösterdi diyo 1 ay olacak ben bile bu halime alışamadım valla.kesin bi daha yaşlanamdan saramayacam azda olsa en temzi tek renk ayrıca saçıda böle mok etmiyo.
akşama yemekte ;
zeytin
peynir
sucuklu yumurta
reçel
nutella
çay var isteyen gelsin kimsede eminim böle menü yoktur delikafadulden

ewt ya sarı insanı büyük gösteriyor hemde tek renk daha kolay boyanıyor bence
artık tek renk yapıcam benn kocişte röfleli halimi beğendi ama büyük gösteriyor dedi e haklıda
röflenin dip işlemi zartı zurtu çok o yüzden tek renk daha kolay şimdilik bizede bu lazımm

puhahahah akşam yemeğinde pek güzel ben çok severim ama ekmeği çok yediyor bu meletlerde
o yüzden uzak duruyorum

valla şu an başka bişi yapacak hiç halim yok
Allah razı olsun bu menüyüde kociş ortaya çıkardı yoksa ben hala düşünüyor olurdum
ben seneler boyu sarıya yaklaşmak istemiyorum özledim tek renk saçımı

asortie boya markası hiç bilmiyorum ki hiç kendim boyamadım çünkü.
benim menüde ne var akşama hiç bilmiyorum valla benim kadar tembel hatun yoktur heralde,anacığım ne pişirdiyse onu yiyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…