2008 Kasım Anneleri

asortie boya markası hiç bilmiyorum ki hiç kendim boyamadım çünkü.
benim menüde ne var akşama hiç bilmiyorum valla benim kadar tembel hatun yoktur heralde,anacığım ne pişirdiyse onu yiyeceğiz.

Boya markası soran varsa ben kocişe boyattım geçenlerde, Garnier'di markası...
Yalnız benim saç rengim koyu olduğu için kutudaki rengin 2-3 ton koyusu çıktı. Yani tam rengi vermiyor... Kuaförde daha iyi sonuç alınıyor...

utanılacak ne var, birbirimizin halinden anlarız, ev darma duman ama bende sizlerden birisi gelse telaş yapmam açıkçası ama cuma günü okuldan arkadaşlar gelecekler şimdiden telaşındayım

asorti senin yemeğin hazır diye demediydim buyur gel canım, hatta cuma günü gelsin gelecek olan cici mamalar yapıcam, avcı böreği ve milli tatlımız başta olmak üzere:))

beyazmelek saçın azsa yada kısaysa boya gitsin canım benim saçım uzun sık ve bonus olmasına rağmen boyuyorum evde, renk değişikliği yada balyaj falan yaptırmayacaksam kuaförde geçirdiğim zamanada verdiğim parayada acıyorum artık, önceden çok zaman ve para harcadım akıllandım, birde tek renk kızların deiği gibi daha doğal oluyor ve büyük göstermiyor

EVET BENCE DE KUAFÖRDE DAHA İYİ OLUYOR AMA İŞTE KISACIK SAÇ İÇİN DE O KADAR PARA DÖKECEKSİN ŞİMDİ BOŞVER DİYORUM KENDİME BİLMİYORUM ARTIK.
BİRDE KIZLAR BEN ŞU REJENE KREMDEN YARIN SİPARİŞ EDİYORUM ALICAM YANİ KAFAYA KOYDUM,ÇOK FAZLA ÇATLAĞIM YOK AMA RAHATSIZ EDİYOR YİNE DE GÖRÜNTÜSÜ BİR DE GÖBEĞİMDE LUNCA YAZ DA GELİYOR BİKİNİ FALAN GİYECEZ ŞİMDİ OLMAYACAK O YÜZDEN EĞER İŞE YARADIĞI DOĞRUYSA DENEYECEĞİM VE BİR EVVEL KURTULACAĞIM.
BİR DE RENUEE BİR KREM VAR İNTERNET SİTELERİNE KADAR HERŞEY AYNI BİR TEK İSİMLERİ FARKLI BİR DE FİYATLARI. REJENE'NİN İKİ TANESİ 99TL. RENUE'NİN BİR TANESİ.NE FARK OLABİLİRKİ ARADA.BİZ ARKADAŞLA ANLAŞTIK REJENENİN İKİLİSİNİ ORTAKLAŞA ALICAZ GEÇİRİRSE SONRA DEVAMININ ALIRIZ,GEÇİRMEZSE DE ÇOK CANIMIZ YANMASIN BARİ DEDİK,DAHA İYİ BİR FİKRİ OLAN VAR MI? ŞİMDİ ÇIKIYORUM AMA SİZ YAZIN YİNE DE BEN YARINA OKURUM SABAH,HEPİNİZİ VE DE TATLI BEBİŞLERİNİZİ ÖPÜYORUZ OĞLUŞUMLA BİZ :1hug:

ben geldim ben sarı saçlıyım küllü sarı acık hareket katsın diye röflke attırıryom ama çok doğal oluyo doğumdan sonra arkadaşlarım boya alıp gelmişlerdi çikolata kahve eşim beyenmedi kaynanam çok beyendi anlamadım ama sonra röfle attırınca rahatladım kendimi buldum

yemek hazır oğluşuda uyuttum eşim aradı şimdi şişlideymiş daha en iyisi biraz kitap okuyayım, gelirim sonra yine inşallah

İYİ akşamlaarrrr,öpsün sizi tavşanlarrrrrr..

Benim saçlarımı görseniz o kadar komik ki.saçlarım omuzlardan az aşağıda,uçlarda 2 cm boya var,gerisi kendi saç rengim..çok komik göürnüyor am aben hp topluyorum görünmüyor..

ohhhh menüler yazılmış afiyet bal şeker olsun hepinize...:))
bende şimdi mutfaktan çıktım oğlanlar uyurken yemeklerimi yaptım... dünden nohut var hala ama yeni beişeyler olsun diye az pırasa ve birazda patatesli tavuk koydum.. yarına Allah kerim valla.. mmf sorunu cevapladımdı bacum..

yaa nasıl yapıyorsunuz be kadar yemeği anlayamıyorum.

karar verdim ben beceremiyorum..

ben de yazmak istiyorum..16 kilo verdim 3,5-4 kilo daha vermeliyim.

okudum canım sağol cevabın için burda olmadığın için yazmadım canlı canlı sorucaklarım vardı ama unuttum inanki senin bıdıklar küvezde kalmışmıydı ropmuaynesi falan oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…