2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ;

yoktum cumartesiden beri ;

cuma günü arkadaşlarım geldi gündüz piraye ve anneside tabi,

akşama da başka misafirler,onlarıda yolladım kızı yıkadım

cumartesi sabah kızı kontrole götürdük maşşallah iyi bi sıkıntı yok

rota virüs aşısını yaptırdım,ordan anneme geçtim ,ablam ve çocuklarda geldi yedik içtik cart curt şimdide evdeyim dün gece geldik

Ben de size bişey anlatayım da gülelim biraz. Minik oğlum artık yürütecini sürebiliyor. Ama geri geri gidiyor halini görmeniz lazım tam komedi yaa gülmekten ölüyoruz. Karşıdan gel oğlum diyorum bir hücum ediyor gelebilmek için ama geri gidiyor sonra da uzaklaştığı için sinir oluyor. kaydirigubbakcemile3

kızlar tam terbiyesizlik .. ama ben çok utandım kayınvalide bozuntusunun böle bir şey yapmasına ki eşim yerindibine girdi resmen.bana sadece cahillik diyorum başka birşey demiyorum sen sakın alınma demek durumunda kaldı .yazık eşim arada kaldı ben ona çok üzüldüm.
elifdemcim benimki gerçekten çok fena allahtan dipdibe değilizde arayı açık tutuyorum ben.zaten artık karar aldım eşimlede paylaştım eskiden anne derdim kendisine ama bu son olaydan sonra hayatta anne diyemem artık hanımlı hitap edicem kendisine hoş hanımlık tarafıda yok ya neyse ben yine de saygıda kusur etmeyeyyim ..
beyazmelekcim çok şükür eşimden saklamam böle şeyleri yani benim içimde ne varsa dilimdedir saklayamam eşimden başkalarından duymasındansa benden duysun çok daha iyi diye düşünürüm.
bu arada teşekkür ederim :)

zeyna topragımsın sen benım :1hug:
bu kocalar bazen dunyanın en anlayıssız ınsanı olabılıyorlar evet
ama onemlı olan hatasını anlayabılıyorlarmı
sıkma canını hakkından gelırsın zaten burnunu surtme konusunda suphem yok ama hersey sut lıman olunca ızah et kı durumu tekrar etmesın
cunku evlendıkten hele de cocuklu olduktan sonra ınsanın en rahat ettıgı yerı yuvası oluyor
bebıslerımızın ve annelerının yuzu hep gulsun ınsa allah

dün akşam annemde kızın ellerinden tutmuş ufak ufak adım attırıyodu şöle bir baktım da allahım çok şükür dedim. bir fındık kurduyla başladı bizim serüven doğdu lokum oldu şimdi adımlar atıyor..
allah nice güzel günlerini göstersin hepimizin çocuklarının

yuuhhh be ne kadınlar var bu konuda şükür ya
sen bu konuyu daha önce paylaşmıştın hatırlıyorum
beNİMKİDE RESMEN İSTEMİYOSAN GİDEBİLİRSİN BEN İSTEMEM GİTMENİ AMA SEN İSTEMİYORSAN GİDEBİLİRSİNE GETİRDİ RESMEN AKŞAM
hiç bişi deedim konuşmadım yattım sabah ondan önce çıktım sonra konuşmak istiyooo
geçti artık konuşmak geçti
kızlar bi üye olmadığım kullandığım bezin sitesi kalmıştı molfixe üye oldum bugün adresimi falan aldılar kaç no bez kullandığımı sordu herhalde hadaye yolluıcaklar sizede diimdedim
valla bende her yere üye oldum ama kimse bana bişi yollamıyo en iyisi bide bunu deneyim

sinirinden,gururundan demiştir zeynacım boşver.
lelalcim benimkine de adım attırıyoruz baya pıt pıt pıt gelmeye çalışıyor ben de çok duygulanıyorum onu öyle görünce hamile olduğumu öğreneli bir yıl oldu işte diyelim geçen haftalarda bir yılda insanın hayatında neler değişebiliyormuş rüya gibi herşey yaa küçücük mercimek diye dalga geçiyorduk,boyu 5mm-8mm diye hesaplar yapıyorduk. zaman su gibi akıyor valla

bende geçen sene 21 martta kendim test yapmıştım pozitifti hiç unutmuyorum cuma günü hafta sonu öncesi :))) 22 martta da hastaneye gitmiştim kan ve idrar testi için emin olamayıp o da yapılsın bu da yapılsın şeklinde :)))
9 nisan kendi doğum günümde de ilk kalp atışını duymuştum en güzel doğum günü hediyem olmuştu :)

ben 29 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu ve ilk kez 7 martta görmüştüm meleğimi ultrasonda,keseyi bile zor görüyorduk o zamanlarda kendisi küçücük bir noktaydı,o küçücük nokta şimdi hayatımın tamamını kaplıyor. Şükürler olsun rabbime. İlk günden beri oğluma yazdığım günlük var geçen seneye baktım da çok duygulandım yaa senağlama neyse ben eve gideyim de bebişimi göreyim bir kendime geleyim

oğlan acıkmışta ona baktım
iki tane olduğunu ikinci kontrolde öğrendik biri sonradan süpriz yaptı yani.. ama babamız eve gelene kadar ağzı kulaklarındaydı şimdidevöyle iki oğlan yaaa...::))
yürüteç alacağım valla bir dahaki ay çünki kerem beyi zapdedemiyom lazım azar azar koyarım bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…