- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.421
benimkide anneme alışmış bende uyumuyo artıkdiloks bizim ki de bırakmaya gelmio anneme hemen başlıyormuş ağlama sanırım artık yokluğumuzu hissediyolar
Bende hiç anlamıyorum.biz 3 kişiyiz evde tek çeşidi zor yapıyoruz.yaa nasıl yapıyorsunuz be kadar yemeği anlayamıyorum.
.
Bulcam ben seni en kısa zamanda lülülülülülübende kendimi bulmak istiomm biri beni bulsunn
Ay çok hoşuma gitti tavşanlar öpsün demek :))İYİ akşamlaarrrr,öpsün sizi tavşanlarrrrrr..
Benim saçlarımı görseniz o kadar komik ki.saçlarım omuzlardan az aşağıda,uçlarda 2 cm boya var,gerisi kendi saç rengim..çok komik göürnüyor am aben hp topluyorum görünmüyor..
Maşallah ya beceriklisiniz hepiniz.Ben de şimdi mutfaktan çıktım.
Mercimek çorbası
Köfte
Kısır
Fırında kabuklu patates var bizim de mönüde.
Amma döktürmüşüm :) Yemeği olmayanları beklerim :)
bende bugün yapayım dedim ama vaktim olmadı kaldı.Afiyet olsun.kıslar inanırmısınız
yoğurtlu havuç salatası
-tatlicadiarzu-Bak bu renk nasıl? delikafaduldenvalla ben kendim boyayacağım gerçi dark ve zeyna kafa çok çağırdı nolur biz boyayalım die ama
bende biberonla veriyorum elma suyunu.yaa ben de 3-4 gündür elma suyu verdim ama ağzı yüzü üstü başı sağı solu ...hep battı...
biberonla alıştırmaya çalışıyorum..devemı da kaşıkla oluyor..
teşekkürler canım.canım 3. ayından sonra anakucaklarının kullanılabileceği
işe başladığımdan beri açılışı yapıyordum ama bak bu sabah bi geç geldim işe açılışı da yapmadım ama beni de kimsecikler merak edip sormamış bilem. bende züğürt tesellisi yapıcam artık kendime ne yapalım herkesin işi gücü var heran akılda olmuo falan filan :bbo:kimse beni de sevmiiooooosenağlama
darkcım geçmiş olsun ceren sultana kokla benim yerime fıstıkını.
Canım ya özlemez mi senağlamayavru kusumu doyurup geldım
kuzum cok ozlemıs hıc ayrılmak ıstemıyor kucagımdan
sevdım geldım yıne ama cooookkk zor oluyor yaa
Sağol Çitosum.Geçmiş olsun canım..sümüklü bunlar hemen hastalanıyorlar..
Hayırdır inşallah hayırdır in şal lah :))iyiyz cnm.geçmişolsun ceren sultana.
seni rüyamda gördümdün gece.hayırdır inşallah.
bizim evin kapısına geliyorsun yanımda biri var aa darkmerhaba diyorumsen de mrb diloks diyorsun.
yan kapı da senin evin varmış.
giriyoruz içeri beişin koltukta uyuyor.
çok güler yzüli karşılıyorsun bizi.
bu kadar
teşekkürler turtacım daha iyi gibi bugün.Dark'cım geçmiş olsun Ceren kızımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?