2008 Kasım Anneleri

bende 17sinede gidicem sorucam koyma derse de koyarım çünkü uyanık olduğu müddetçe ayakta durmak istiyo belini kırmıyo edepsiz hacı yatmazmıdır nedir bikaç gündür ayakta durmanın keyfini çıkarıyo

zeyna kafa yiğit efenin çıçıyla dalga geç puhahahah sen napardın acaba

slmmmm
nasilsiniz kizlar
yürütece koyan varmi ben kizlari 4,5 aylikken koyduydum ama oglanda korkuyom erkekler icin iyi degilmis galiba annemde bisey olmaz diyo ben 4 oglumuda koydum diyo kaynana koyma diyo erkek diye sasdim bende doktora sorcam ayin sonunda randevü var

elifsevde 4 oğlunuda koymuş şimdi onların bebeleri varmı???? tuhaf bir soru biliyom ama hani diyolarya kısırlığa sebep olur diye.ne yani ben babaanne olamııcammı hııııııııııııııııı:)))

ablamda bana yürüteç ve salıncağını vericek bu kociş alıcak yarın akşam bakalım bizimki ne tepki vericek ,yürüteç 6. aydan sonra da salıncağı kullanıcaz şimdilik

ayrıca eylül piraye seninle görüştükten sonra bi daha uğramadı buralara kızı banladın mı naptınkaydirigubbakcemile3

bizimki nisanın başında daha çok var kontrole sormam için..ama bir ay daha bekleyeceğim için sorun yok şimdilik..
aşadaki komşum kızını yürütece koyuyor birde tv enginde yetişmesin diye iple koltuğa tutturmuş arkasından bir görseniz tvye gidiyor heyecanlanıyor birden fren yapıyor ip sayesinde.. kız sürekli kontrol ediyor yalnız bırakmıyor ip olduğu için...

PUHAHA HAHAH BEN OLSAM ZIÇMIŞTIM KIZIM ZIÇMIŞTIM BANA HİÇ SORMA :roflol:

eylülcümbaşın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah ((((

offffffffffffffffsssssssssssss varya birilerini boğasım var kaç yıl yerim dersiniz ruh hastası benide ruh hastası sanıyoo

offffffffffffffffsssssssssssss varya birilerini boğasım var kaç yıl yerim dersiniz ruh hastası benide ruh hastası sanıyoo
yok canum sen sağlamsın seni ruh hastası yapmaya çalışıyo benceee yanlız kalmamak için
asortik kafalı karuu sana nooldu niye küstün gene bize zaten hergün biri birine küsüyoo
ben bi gün bi küscem görceksiniz heeee

sabahtan berü bişeler yasdı kimse asortik kafalu karuu hoşgeldün nasulsun dümedüü
bende o yüzden küstüm ve gidiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…