2008 Kasım Anneleri

denizanası bildiğim daha doğrusu kuaförümün söylediğine göre bu hazır boyaların içindeki oksidasyon kremi / açıcı sabitmiş hep 6 numara koyuyorlarmış ki o da saçı koyu tutuyor. eğerki saç rengin koyuysa ve aldığın boyanında bir kaç ton açığını istiyorsan ayrıca 1 şişe açıcı al ama 9 numara al ki dengeyi kursun.
dedim ya evlendikten sonra bende tek renge çevirdim ve hayatımda denemediğim kızılı bile denedim hoş sonrasında kurtulmak zor ama olsun onu da yaşadım çok da güzel bir renkmiş :))böle çok daha rahat bir de boyayan birileri varsa ohh..
cnm loreal bana alerji yapıyor o yüzden kullanamıyorum onun ürünlerini.ben bir defa garnier le boyadım fena değildi onun dışında sabit hep kolleston kullanıyorum hatta onun tüp boyalarından alıyorum hem daha hesaplı (bana iki tüp anca yettiği için ) hemde açıcısını ayrı alıyorum zaten daha mantıklı oluyor.

canım içinde kızıllar var galiba bunun koyu saçda baya koyu durur gibi geldi ama bi de katalogdan nasıl çıktığına bakmak lazım .

gün<aydın tükanı açiimve kaçiim gelirim gene

günaydın herkeseee..
bugün tam sersem moddayım sabah kalktım kızı hazırladım anneme bırakmak için evden çıktık yolda ben işe gelmek için onlardan ayrıldım ve şu yeni metrobüsle işe geleyim dedim. ya tam 45 dk erken geldim işe yaa böle çabuk gelebileceğimi bilseydim daha geç hazırlanırdım iki ayağım bir pabuca girmezdi.
erken gelince bir güzel kahvaltı ve çay eşliğinde dün akşamki paylaşımlarınıza baktım şöle..
hadi buyrun çay var kahve var bitki çayları var açık büfe ne isterseniz buyrunn

zeyna çok mutsuzum keyifsizim deme, inan bana bende aynı moddayım yataktan kendimi kazıyarak kaltım. gece kız uyandığında resmen mamasını tek gözüm kapalı yedirdim ama şuan biliyorum ki eğer bende keyfisizim mutsuzum diyip kendimi bırakırsam bugün ve sonrasında hiç toplayamam o yüzden haydii kendine gel yap kendine bir kahve ohh mis gibi ..

gunaydın
ben de uykusuzum, yorgunum ama mutsuz degılım
hadı sız de gulun yaaa
oglusum bu sabah uyanıktı ben cıkarken ve annesını yolcu ettı yavrum
annem alıssın senı gondermeye dedı kapıda vedaslatık oglumla
dun aksam huysuzdu bende yıkadım annemle oglusumu
babamız keyıfsızdı dokunmadık ona gec uyudu ama annesının yanında oldugunu gorunce guldu yavrum
az kaldı 1,5 saat sonra gorecegım ınsa allah kuzumu

asortıecım ınsa allah kendını bulur ıstedıgın renge boyarsın sacını canım
bende ıstıyorum ama 1-2 aya kadar ancak

zeyna senın yakısıklı maasalah delıkanlı olmus ya
ama kım babasına benzettı bılmıyorum ama ben senın kopyan oldugunu dusunuyorum

dark ve julı gelmıs ve hemen gıtmıs
yorgunluktan bıtap dusen kaderdaslarım

denızanası hamaratlık konusunda mmf ıle yarısıyorsunuz maasallah
bende oyle cesıt cesıt menu yok hatta hıc menu yok
annem ne yaparsa onu yıyoruz bız haa arada sunu ısterım bunu ısterım dıye ukalalık yapıyorum o ayrı

nazlımelek hakıkaten tebrıkler sana ıkı tane delıkanlı ıle ılgılenmek maasallah

azo gelmıyor cok zamandır ama eylulde yok dıkkatımı cektı
asotıe bahsetmıs galıba tatıle falan mı gıtmıstı kı

herkese günaydın bende gewçimişi biraz okumaya çalıştım hemen geldim. ben de oğluşumla kapıda vedalaştım öpüştük koklaştık ayrıldık,12yi iple çekiyorum şimdi,yAptığım iştende zevk alamıyorum böle ama ne yapalım geçen haftalara göre yine daha iyi sayılırım. işte o kapıdan ayrılma kısmı bitiriyor beni ama mecburuz.
Zeyna'cım ne oldu sana neden mutsuzsun?

bazen bnımde canıma tak edıyo zeynacım basıım gıdıım dıyorum ama sınırım geÇınce bakıyorumda kocamın evınden daha rahat bıyer yokkı .geÇer canım geÇer

oluyor öle arada zeyna eminimki hepimizinde başından geçiyordur böle şeyler ama oturup sakinleşince toparlıyor insan kendini.üzme kendini sen

amaan bacılarım
nereye gidiyonuz yaw
yapmayın
kafanızda böyle şeyler kurup da
kendi kendinzi mutsuz etmeyin yaa

zeyna kafa
hem iş hem ev uğraşıp duruyon
minnet duyacağı yerde
ne derdi varmış senin kocanın ayol

AH CANIM BENİM YAA OLUYOR BÖLE ŞEYLER HEPİMİZİN EVİNDE DÜN GECE BENİMKİ DE BİRAZ ÜZDÜ BENİ OĞLUŞUMU UYUTTUM DÖNDÜM UYUDUM BENDE PİŞMAN OLDU SONRADAN ÇOK ÜZÜLDÜ AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ TABİ,SABAH TA BİR İTİBAR BİR İTİBAR BAZEN DE ARADA BÖLE KÜSMEK LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM sırnaşık şey ŞAKA TABİ YİNE DE KİMSENİN ÜZÜLMESİNE DEĞMEZ,HELEKİ ARTIK BEBİŞLERİMİZ VAR ONLARA DA OLUMSUZ YANSIYOR BU DURUMLAR DAHA DA DİKKATLİ OLMALIYIZ. AMA MMF'CİĞİM DE DOĞRU SÖLEMİŞ,HİÇ BİR YER KENDİ EVİN GİBİ KOCANIN YANI GİBİ RAHAT OLMAZ ÜZME TATLI CANINI SEN.

bak ne anlatıcam zeyna belki alakasız bir durum ama bir anda aklıma geldi benimde
ben gerçekten eşimi seviyorum ama bazen dengesiz ve tutarsız davranışları konuşmaları beni öldürüyor. en son 14 şubatta birbirimiz girdik hatta öyleki beni ve kızı annemlerde bırakıp gitti olay artık ayrılmaya kadar geldi.. benim ailem herşeyi görüyor farkında ama iki tarafıda kırmamak rencide etmemek için tarafsız davranıyor. benim moral sıfırın altında 1500 yani yeni doğum yapmışsın hayatın değişmiş çalışmıyorsun resmen bunalımdasın bir de üstüne bu .neyse ertesi gün kendimizi toparladık ve eve döndük tesadüf kayınvalidem aradı, ben de ilk defa ona anlattım anne bak böyle böyle bir durum var oğlun son zamanlarda tuhaflaştı hatta ayrılmayı bile düşünüyoruz hani sen annesisin ne kadar da olsa bir konuş istersen bana anlatamadığı bir şey varsa siz yardımcı olun diye yani belli mi olur sonuçta evet eşim ama belkide bende üzülmeyeyim diye benimle paylaşmadığı bir şey vardır.kadın sadece dinledi ve kapadı telefonu.akşam eşim gelince ona da anlattım bak annen aradı böle böle bende durumumuzu anlattım hani istersen annenlerle konuş belki iyi gelir dedim. daha konuşmam bitti ki kayınvalidem aradı eşim açtı teli. konuşuyorlar ve bende duyuyorum kadın kaldırıp herşeyi farklı anlatıp eşin seni bana kesiyor diyip üstüne de kız çocucğu babada kalır sorun yok dedi.. tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne olduğumu şaşırdım bize destek vereceğine kadın ayrılalım diye yol yapıyor sanki.
ben tabi çok kötü oldum ama sonrasında o olaydan sonra gördüm ki eşimin bana olan davranışları daha bir değişti çok daha iyi ve anlayışlı bir hale geldi zaman tabi herşeyin ilacı birbirinizi iyice anlayıp dinleyin mutlaka çözümü oluyor herşeyin ..
bazen bende diyorum alıp başımı gideyim diye ama kaçmak en kolay kaçış yolu sanki ..
sen üzme kendini herşeyden önce sen ve oğulların var gerisi boş ..

zeynacım canım benim bozma moralini bende kocişle 2 gündür küsüm valla o inat etti ben inat ettim
konuşmayacam çünkü o haksızdı sende canını sıkma bitanecimm
ben bi kahvaltı yapim gelimm
Kızlar merhaba ben pek gelemiyorum.Okuldan sonra cerendi,yemekdi,evi toplaydı derken buraya düşemiyorum.Ceren artık çok geç yatmaya başladı.Hala ayakta bu kız ya napcam ben bunla...

puhahaha sen buna geç mi diyosun ki

canımyaa
okurken sonunu sabırsızlıkla bekledim ve sok oldum resmen:1shok:
terbiyesizlik denir böyle şeye
kınadım valla cok kayınvalideni
neyseki eşin de kimin ağzından doğrular daha cok cıkıyor anlamış olur böylece
Allah Allah yaa
ne kayınvalideler varklava:klava:klava:

yuh artık kayınvalideye bak yaa neyse lelalcim allahtam kayınvaliden aramadan önce sen anlatmışsın eşine inşallah bir daha tekrarlamaz. bu arada farkettim de 4. ayınız kutlu olsun sizin de fındık kurdunu öpüyorum buradan kocaman a.s.

kızlar bi üye olmadığım kullandığım bezin sitesi kalmıştı molfixe üye oldum bugün adresimi falan aldılar kaç no bez kullandığımı sordu herhalde hadaye yolluıcaklar sizede diimdedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…