- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.441
asorti resimlerinden biliyorum seni, saç rengin benimkine yakın, bu markada çok fazla renk seçeneği yok zaten, ben kestane tonlarından birini alıyordum internette bulabilirsem sana göstereyim
lelal bende şu açıcı işini sorucam şimdi saçım koyu kahve sanırım biraz aktı ama renk duruyor hala, hazır boya setindeki açıcı değilde başka açıcımı kullansam,
bu arada lorealin yeni çıkardığı serisi çok kalıcı renk çok uzun süre kalıyor, bende tek renk kullandığım için evde herşeyi deniyorum valla hemde çok zevk alyorum
birisi kucağımda mama yiyor ve sanırım kaka yapıyor aynı zamanda
saç rengin koyu olduğu için bu rengi elde etmen zor olur, bir iki ton koyu olur gibi geliyor bana
http://www.kozmetikmarket.com/images/products/00/05/34/534_buyuk.jpg benim söyleğim renk bu nasıl sizce
benimki kaka yaptı gidip temizleyim
gün<aydın tükanı açiimve kaçiim gelirim gene
Kızlar merhaba ben pek gelemiyorum.Okuldan sonra cerendi,yemekdi,evi toplaydı derken buraya düşemiyorum.Ceren artık çok geç yatmaya başladı.Hala ayakta bu kız ya napcam ben bunla...
bak ne anlatıcam zeyna belki alakasız bir durum ama bir anda aklıma geldi benimde
ben gerçekten eşimi seviyorum ama bazen dengesiz ve tutarsız davranışları konuşmaları beni öldürüyor. en son 14 şubatta birbirimiz girdik hatta öyleki beni ve kızı annemlerde bırakıp gitti olay artık ayrılmaya kadar geldi.. benim ailem herşeyi görüyor farkında ama iki tarafıda kırmamak rencide etmemek için tarafsız davranıyor. benim moral sıfırın altında 1500 yani yeni doğum yapmışsın hayatın değişmiş çalışmıyorsun resmen bunalımdasın bir de üstüne bu .neyse ertesi gün kendimizi toparladık ve eve döndük tesadüf kayınvalidem aradı, ben de ilk defa ona anlattım anne bak böyle böyle bir durum var oğlun son zamanlarda tuhaflaştı hatta ayrılmayı bile düşünüyoruz hani sen annesisin ne kadar da olsa bir konuş istersen bana anlatamadığı bir şey varsa siz yardımcı olun diye yani belli mi olur sonuçta evet eşim ama belkide bende üzülmeyeyim diye benimle paylaşmadığı bir şey vardır.kadın sadece dinledi ve kapadı telefonu.akşam eşim gelince ona da anlattım bak annen aradı böle böle bende durumumuzu anlattım hani istersen annenlerle konuş belki iyi gelir dedim. daha konuşmam bitti ki kayınvalidem aradı eşim açtı teli. konuşuyorlar ve bende duyuyorum kadın kaldırıp herşeyi farklı anlatıp eşin seni bana kesiyor diyip üstüne de kız çocucğu babada kalır sorun yok dedi.. tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne olduğumu şaşırdım bize destek vereceğine kadın ayrılalım diye yol yapıyor sanki.
ben tabi çok kötü oldum ama sonrasında o olaydan sonra gördüm ki eşimin bana olan davranışları daha bir değişti çok daha iyi ve anlayışlı bir hale geldi zaman tabi herşeyin ilacı birbirinizi iyice anlayıp dinleyin mutlaka çözümü oluyor herşeyin ..
bazen bende diyorum alıp başımı gideyim diye ama kaçmak en kolay kaçış yolu sanki ..
sen üzme kendini herşeyden önce sen ve oğulların var gerisi boş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?