2008 Kasım Anneleri

OHH GİTTİM OĞLUŞUMU GÖRDÜM KARNINI DOYURDUM KENDİ KARNIMI DOYURDUM GELDİM
eylülcüm başın sağolsun canım. ayrıca kiminle süt anne oldun sen bakim.
ayrıca yürütecin çok faydası var kızlar kollarımız biraz rahat ediyor evet çocuklara zararlı olduğu doğru ama abartırsan zararlı biz içinde en fazla 15 dakika durduruyoruz,sonra yine alıyoruz içinden kucağımızda falan geziyor1saat sonra falan gerekirse koyuyoruz yine sürekli kalmıyorki içinde. o yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum ben.

bugün aşı olduk ya (karma) ataeş yapmaz dedi hemşire..

acaba dışarı çıksak bir şey olurmu kızlar..arabamızla gideceğiz
burada 30-35 dakika uzakta bir avm açıldı..oraya gitmek istiyoruz.kıyafetlerimiz azaldı,kirlendi,küçüldü vss..

başım da bi ağrıyor ki..bütün gece ıkındı tuna..

yawww bır cocuk emzırmeye gıttım geldım neler konusulmus yıne yawww
kım kıme kusmus yıne
asortıe gacı anam ben sana sabahtan yazdım ya
benı adamdan saymıyormusun

zeyna senın kocan cok buyuk bır dersı haketmıs yane
hakkından gelırsın zatııı

eylul basın sagolsun canım
da kımı emzırdın merak ettım bılıyorsun sut cocugunu omur boyu takıp etmek zorundaymıssın
cocuklar kardes olduklarını bılmek zorundalarmıs her zaman

dıloks sorun konusunda yorumsuzum
ben olsaydım gıtmezdım tembellıkten

ya bana nıye hıcbıryerden hıcbırsey gelmıyor yaaaa
bende ıstıyorum

diloksum ben bir sorun olacağını sanmam ben geçen ay ki aşılarında çıkarmıştım dışarı ateş düşürücüsünü verdim bir problem olmadı çok şükür.

EVET KALİMERO HAYTTA BUNUN ALTINDA KALMAM YAPARIM ONA Bİ NUMARA
EN İYİSİ BENİM ISRARLA ARAŞTIRDIĞIM VE BULDUĞUM TANGO KURSU İLE GÖRÜŞMEYE GİTTİĞİMİ SÖLEYİM :teytey:

O GİTMEMEM ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYO HATTA BENİ TEHDİT EDİYO BACAĞINI KIRARAIM ELİN ADAMI İLE DANS ETMEYİ ÖĞRENİRSİN DİYO BANA NE GÖRÜR OOO kaydirigubbakcemile2

komşu annem var benim 20 yıllık annemin arkadaşı biz elinde büyüdük o kadar samimiyiz..annemle apartman komşusu ve yan yana yazlıklarmız var ,torunu var 2,5 aylık, gelini melisi emzirdi bende onun kızı ahseni,kardeş oldu kızlarımız.:))) melis uyku sersemiydi anlamadı önce bi baktı ben değilim bastı çığlığı çok komikti..

delikafadulden ayyy kocanı dusunemıyorum adamı katıl edeceksın
adam senın gıtmene tahammul edemez bence
sadece sen bılırsın derken kendıne guvendgını ıspatlamaya calısıyor ama
ıcınden de ya ınat yarparsa dıye ıcı gıdıyordur emınım

ya ben cok kotuyum kocama kusunce onun kızdıgı ve ınadına olan ne varsa hepsını yapıyorum

zeyna valla canım intikamın fena gibi görünüyor yandı senin adam.
dilokscum çık gez hiç bişey olmaz,geçen gün biz de vurulduk sonra da gezdik bişey olmadı. Ateşi yükselmedi çok şükür de akşama biraz ağrı yaptı sanırım sonunda bir ağrı kesici verdim yarım saat sonra hiçbişeyi kalmadı

aynen valla hiç bi şekilde bu karardan vazgeçmem
kurs buraya açılalı 1 sene oldu yalvarıyom hep gideyim gideyimki hep istediğim bişeydi
o hiç ok demedi bana neymiş elin adamı belimi tutcak gözüme bakacak laga luga ulen biz dans öğrenmeye gidiyoz neye gidiyoz ya
bende küstüğümde sevmediği her şeyle intikam alıyorum ama bu çoook yakcak canını kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…