2008 Kasım Anneleri

mmf cim akıl vermek gibi olmasın ama biberonu değiştirmeyi denedin mi? bi de farklı uçlu biberonla versen belkide dediğin gibi biberona yapıyordur.

mmmf cim lelal haklı biberonla bir ilgisi olabilir,senin meme ucuyla bağdaştıramıyordur ikisini. Eymen'de de öle olmuştu ben oğluma ilk nuk'un bieronunu emziğini almıştım biliyorsunuz nuk un ürünleri hepsi damaklı kullanamadı oğlum. biberondan memeye memeden bierona geçişte tutturamıyordu ağlıyordu. sonra avente geçtim şimdi çok memnunum hem biberonlarını hem de emzikleri çok rahat kullanıyor oğlum ve benim memeden emdiği zamanda herhangi bir yabancılık yaşamıyor. hatta geçenlerde eskiden çok küçük olduğu için mi nuk olanları almadı diye düşündüm şimdi büyüdü artık ayırdedebilir dedim nuk un emziğini verdim ağzına ağzını yüzünü buruşturdu sonra da tükürdü attı. ikinci kez denedim yine aynı şeyi yaptı.

lelalcim bikere soğuk suya koydum çıakrır çıkarmaz bugünde julinin tavsiyesiyle akşamdan çıkarmıştım erimiş kaynar suda ılıtıp verdim ama nafile ikisine de aynı tepkiyi aldım bunlar ilkkırk günkü sütler herhalde ondan bana serserilik yapıyo ağız sütü derlşerya ondan işte

ıyy deme zeyna ben ıkı defa tatmak durumunda kaldım ..ilk zamanlar sütüm çok tatlıydı şekerli süt gibi aynı ama sonraları duru beni istememeye başladı itiyordu memede kalmak istemiordu acaba dedim sütümden mi ki evet sütümün eski tadı gitmiş daha acımsı tuzlumsu bir tad vardı ki zaten sonra beni tamamen bıraktı. yani öle içmiosun ama ucundan bi damla tadıyorsun.

iki saattir sallıyom uyudu diye yatırdım yatarken açtıhemen gözünü nası gülüyo zor tuttum ama sonunda pes ettim bende güldüm kollarda pijamanın içinde robot x gibi ama gene uyanmasını biliyo koydum hadi ee dedim geldim az sonra basar çığlığı

canım çıkartıp bekletme sütünü çıkartır çıkartmaz sıcak suyla ki bu akan sıcak su altında da olabilir veya bir küçük tencerenin içine sıcak su ile ocakta aç sütünü ( yanılmıyorsam blenmarı usulu diyorlar buna ) .. yalnız öle yaparken dikkat et kaynama noktasına gelmesin. sonrada iyice çalkalayıp bileğinde sıcaklığına bak ki bu çalkalama esnadada sütündeki krema görünümündeki yağ içeriğini de homojen şekilde dağılsın.

yaa duymadınız galbaaaa şaşırsanızaaaaaaa ekim analarında diyorumm alooooooooooooooooooooo

lelalcim ben 2 seferlik koydumpoşetlere hepsini sıcak suya koyarsam bozulur

kızım ziyan ettin sütleri benim paşa içerdi diyom lololllllllllllll

duydum ekim anası şimdi kasım anasımı olcekmiş
yazık ya dikkat etmek lazım allah korusun

ben de okudum ekim anasını mesajda yazdım büyüyünce güzel olur elbet ama şimdi için çok zor yaa şimdi daha bu kuzuların ilgiye süte şefkate ihtiyacı var valla allah kolaylık versin ne diyim çok şasşırdım biraz da tırstım valla dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…