- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.561
kızlar merhaba , ben bu topiğe ilk defa yazıyorum , bikaç kere takip ediyim dedim , buraya davet eden arkadaşlar d aolmuştu ama bi türlü vakit bulamadım , hatta o kadar yabancıyım ki bu topiğe demin buraya yazıcam diye girmişim kasım 2009 topiğine baktım baktım tanımıyorum hiç yazanları ayol bunlar nerden çıktı deyip şaşırdım kaydirigubbakcemile5
neyse gelelim derdime , sabahtan beri pek kötüyüm , halsizlik , gözlerimde sarılık , rengim soluk , başımı zor tutuyorum havada , sütüm de az geliyo , panik oldum sütüm mü bitiyo acaba , nedir bu yaşayan bilen var mı? grip falan diil yada üşütme ama korkunç bi halsizlik söz konusu , ne yapsam akıl verin bana :1no2:
canım bende aynı durumdayım daha alışamadık herhalde benimkide 1den önce uyumuyor düzelirler inşallah sağlıklı omsunlarda düzeldi değil mi ceren sultan antibiyotiğini kullundın mıKızlar merhaba ben pek gelemiyorum.Okuldan sonra cerendi,yemekdi,evi toplaydı derken buraya düşemiyorum.Ceren artık çok geç yatmaya başladı.Hala ayakta bu kız ya napcam ben bunla...
canım senin kaynanaya diyecek bir söz bulamıyorum ...bak ne anlatıcam zeyna belki alakasız bir durum ama bir anda aklıma geldi benimde
ben gerçekten eşimi seviyorum ama bazen dengesiz ve tutarsız davranışları konuşmaları beni öldürüyor. en son 14 şubatta birbirimiz girdik hatta öyleki beni ve kızı annemlerde bırakıp gitti olay artık ayrılmaya kadar geldi.. benim ailem herşeyi görüyor farkında ama iki tarafıda kırmamak rencide etmemek için tarafsız davranıyor. benim moral sıfırın altında 1500 yani yeni doğum yapmışsın hayatın değişmiş çalışmıyorsun resmen bunalımdasın bir de üstüne bu .neyse ertesi gün kendimizi toparladık ve eve döndük tesadüf kayınvalidem aradı, ben de ilk defa ona anlattım anne bak böyle böyle bir durum var oğlun son zamanlarda tuhaflaştı hatta ayrılmayı bile düşünüyoruz hani sen annesisin ne kadar da olsa bir konuş istersen bana anlatamadığı bir şey varsa siz yardımcı olun diye yani belli mi olur sonuçta evet eşim ama belkide bende üzülmeyeyim diye benimle paylaşmadığı bir şey vardır.kadın sadece dinledi ve kapadı telefonu.akşam eşim gelince ona da anlattım bak annen aradı böle böle bende durumumuzu anlattım hani istersen annenlerle konuş belki iyi gelir dedim. daha konuşmam bitti ki kayınvalidem aradı eşim açtı teli. konuşuyorlar ve bende duyuyorum kadın kaldırıp herşeyi farklı anlatıp eşin seni bana kesiyor diyip üstüne de kız çocucğu babada kalır sorun yok dedi.. tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne olduğumu şaşırdım bize destek vereceğine kadın ayrılalım diye yol yapıyor sanki.
ben tabi çok kötü oldum ama sonrasında o olaydan sonra gördüm ki eşimin bana olan davranışları daha bir değişti çok daha iyi ve anlayışlı bir hale geldi zaman tabi herşeyin ilacı birbirinizi iyice anlayıp dinleyin mutlaka çözümü oluyor herşeyin ..
bazen bende diyorum alıp başımı gideyim diye ama kaçmak en kolay kaçış yolu sanki ..
sen üzme kendini herşeyden önce sen ve oğulların var gerisi boş ..
beyazmelek daha erken değil mi doktora sordunmu aslında kucak isteyenler için dinlenme fırsatı ama bu seferdeyürütemezse benim oğlan ona sinirlenip bağırırBen de size bişey anlatayım da gülelim biraz. Minik oğlum artık yürütecini sürebiliyor. Ama geri geri gidiyor halini görmeniz lazım tam komedi yaa gülmekten ölüyoruz. Karşıdan gel oğlum diyorum bir hücum ediyor gelebilmek için ama geri gidiyor sonra da uzaklaştığı için sinir oluyor. kaydirigubbakcemile3
eylülcüğüm allah rahmet eylesin allah geride kalanlara uzun ömürler versinbu arada dedem vefat etti dün ,şimdi cenaze gitmiş haber geldi,orada olamadığım için çok üzgünüm ;
bugün aşı olduk ya (karma) ataeş yapmaz dedi hemşire..
acaba dışarı çıksak bir şey olurmu kızlar..arabamızla gideceğiz
burada 30-35 dakika uzakta bir avm açıldı..oraya gitmek istiyoruz.kıyafetlerimiz azaldı,kirlendi,küçüldü vss..
diloks dışarı çıkmaktan bir şey olmaz ama huysuzluk yaparsa yorulursun
canım bir kaşıkla denesen ağız sütleri ise ne yap et ver günah ya bende çok üzülürdüm biberona alışık değilse kaşık biberonlardan al canım ben onla rahat ettimyaa yok bu velet bu sütleri ziyan edecek biberonamı yapıyo sütemi yapıyo annamadımki
ulen zeyna kafa senden korkulur he
andina hoş geldin canım emziriken beslenmemize çok dikkat etmemiz gerekir acaba vitaminsiz mi kaldın bi de sanki anlattıkların kansızlığı gösteriyor gibi bi kan sayımı yaptır demir ihtiyacın artmış olabilir geçmiş olsunkızlar merhaba , ben bu topiğe ilk defa yazıyorum , bikaç kere takip ediyim dedim , buraya davet eden arkadaşlar d aolmuştu ama bi türlü vakit bulamadım , hatta o kadar yabancıyım ki bu topiğe demin buraya yazıcam diye girmişim kasım 2009 topiğine baktım baktım tanımıyorum hiç yazanları ayol bunlar nerden çıktı deyip şaşırdım kaydirigubbakcemile5
neyse gelelim derdime , sabahtan beri pek kötüyüm , halsizlik , gözlerimde sarılık , rengim soluk , başımı zor tutuyorum havada , sütüm de az geliyo , panik oldum sütüm mü bitiyo acaba , nedir bu yaşayan bilen var mı? grip falan diil yada üşütme ama korkunç bi halsizlik söz konusu , ne yapsam akıl verin bana :1no2:
hoşgeldin andina seni hatırlıyorum ama nerden hatırladığımı hatırlamıyorum:))
vitamin eksikliği olabilir canım iliğimizi kemiğimizi sömürüyo bunlar bi dra gözüküpvitamin takviyesi alsan
Ya Seda annem deli gibi hastaydı kafasını bile kaldıramıyordu, maske bile takmadı kıza bir hafta baktı. Ben ha bugün ha yarın hasta olacak kız diye bekliyordum yotk maşallah hasta olmadı dipdibe olmalarına rağmen. Annem de içini bozma niye geçsin diyordu. Ben de bu iş bilimsel içini bozmakla ne alakası var diyordumb. Ben hastalandım daha 1 gündür hastayım, kucağıma alırken emzirirken maske kullanıyorum ama kızıma da geçti. Buna da işte aklım sırrım ermiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?