2008 Kasım Anneleri

kızlar merhaba , ben bu topiğe ilk defa yazıyorum , bikaç kere takip ediyim dedim , buraya davet eden arkadaşlar d aolmuştu ama bi türlü vakit bulamadım , hatta o kadar yabancıyım ki bu topiğe demin buraya yazıcam diye girmişim kasım 2009 topiğine baktım baktım tanımıyorum hiç yazanları ayol bunlar nerden çıktı deyip şaşırdım kaydirigubbakcemile5
neyse gelelim derdime , sabahtan beri pek kötüyüm , halsizlik , gözlerimde sarılık , rengim soluk , başımı zor tutuyorum havada , sütüm de az geliyo , panik oldum sütüm mü bitiyo acaba , nedir bu yaşayan bilen var mı? grip falan diil yada üşütme ama korkunç bi halsizlik söz konusu , ne yapsam akıl verin bana :1no2:

hoşgeldin andina seni hatırlıyorum ama nerden hatırladığımı hatırlamıyorum:))
vitamin eksikliği olabilir canım iliğimizi kemiğimizi sömürüyo bunlar bi dra gözüküpvitamin takviyesi alsan

benim annemde 3. ye öle hamile kalmış kızlar .. daha kız kardeşim 6 aylıkken annem hamiş kalıo ve tekne kazıntımız oğlumuz geldi dünyaya :)) valla aralarında çok yaş farkının da olmaması o kadar güzel ki bu zamana kadar hiç kavga etmeden hep birbirlerini koruyarak geçindiler.

merhabalar kızlar

öncelikle hepinizi çok özlediğimi söyleyeyim kaç gündür giriyorum ben geçmişi okuyana kadar kimse kalmıyor daha çalışma hayatına alışamadığım için biraz zorlanıyorum okul ev iş yemek derken çok az vakit bulabiliyorum oğluşumla beraber geçmişi okuduk şimdi onu uyuttum cevap yazıyorum en fazla 40 dakikam var çünkü bizim oğlan daha 1 saat uyumadı çok değişti uyku düzeni hep kucakta o yüzdende çok yoruluyorum sizinkilerde öyle mi neden böyle anlamadım küçücük bebekler cin gibi bakıyorlar gün içinde 4 kere ancak uyuyor yarımşar saatten toplam 2 saat gece uykusuda çok bozuldu gece 1den önce ne yaptıysam uyumuyor sabahın 6sında ayakta bu aradada 2 kere emmeye kalkıyor ondan sonrada tabiki bende hiç hal kalmıyor verilicek 5-6 kilom vardı böyle giderse koşturmaktan 1 ayda vereceğim
neyse sağlıklı ya allaha şükür dayanırız ne yapalım

Kızlar merhaba ben pek gelemiyorum.Okuldan sonra cerendi,yemekdi,evi toplaydı derken buraya düşemiyorum.Ceren artık çok geç yatmaya başladı.Hala ayakta bu kız ya napcam ben bunla...
canım bende aynı durumdayım daha alışamadık herhalde benimkide 1den önce uyumuyor düzelirler inşallah sağlıklı omsunlarda düzeldi değil mi ceren sultan antibiyotiğini kullundın mı

ZEYNA her evde olur canım böyle sıkıntılar malesef çok zor bir dönem geçiriyoruz dinlenemiyoruz uykusuz kalıyoruz çalışma hayatı...doğru dürüst eşlerimizle vakit bile geçiremiyoruz bunlarda bir zaman sonra sinirlerimizi bozuyor eşin çok pişman olmuştur canını sıkmamaya çalış

canım senin kaynanaya diyecek bir söz bulamıyorum ...

beyazmelek daha erken değil mi doktora sordunmu aslında kucak isteyenler için dinlenme fırsatı ama bu seferdeyürütemezse benim oğlan ona sinirlenip bağırır

bu arada dedem vefat etti dün ,şimdi cenaze gitmiş haber geldi,orada olamadığım için çok üzgünüm ;
eylülcüğüm allah rahmet eylesin allah geride kalanlara uzun ömürler versin

AYYY Kabus gibi ekim analarında hamile...ben de geçen rüyamda gördüm kanda hcg baktırıyordum 2700 mü ne öyle bişi çıkıyordu..eşim çok seviniyordu..ben kan ter içinde uyandım..

Ecemim erken ama dediğim gibi çok uzun süre kalmıyor sadece br işimizi halledene kadar falan annem evde tek bakıyor çocuğa kendi de bel fıtığı ameliyatı oldu bir zaman geliyor yoruluyor tabi ee yatmak istemiyor oturmak istemiyor o da mecbur kalıyor akşamları o kadar koymuyoruz içine çünkü babası var ben varım dönüşümlü tutuyoruz bazen koyuyoruz

kızlar slm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam eskiyi okuyamayacağım 60 sayfa heyyyy maşşallah 4-5 günde ayrı kalmayada gelmiyo heeee oku oku bitmez ardayla şimcik okuyamam ama kociş gelince fırsat bulursam okurum nasılsınız varmı değişik durumlar merakta ediorum şimdi 60 sayfa ne yazılmış benimde dün görümcem geldi yine gıcık karı hasta olmuş grip ayyy gitsemmi acaba kalsam mı çocua geçermi daha yeni doğduğunda da hasta hasta gelmişti oğluşum hasta olmuştu gerizekalı moralimi bozdu git eczaneden maske al dedim öle oturdu yeni gitti düşüncesiz karııııı neyse benümkü ağlıooo sorna görüşürüz öpüldünüz şekerler

Gene hazıra kondum, ecemim alıntı yapınca ben de geçmişi okumuş oldum. beyazmelek valla senin bebe 6 aylık mı canım maşallah, yürüteçler bisküviler bizimki süt kuzusu kaldı yanında.

Kızım bugün biberonunu kendi tutmaya çalışmış bakıcımız arayıp söyledi nasıl duygulandım ama üzülmedim göremiyorum diye, Allah sağlık versin, geceleri hep birlikteyiz ne de olsa. Büyüyor ya ona duygulandım.

Eylülcüm başın sağolsun canım.

Dün gece kocalara kızma ve kavga gecesi miymiş. Gene topluca bişeyler yapmışız öyle mi. Ben de ölüyorum hastalıktan bir yandan eve götürdüğüm işler bir yandan ağlayan kızım, beyefendi yatacağı yer arıyor. Gitti yattı. Ben de ara sıra diyorum aklı başına gelsin burnu sürtsün ama yapamıyorum işte. Ben gene oturdum önce kızı uyut sonra işleri yap 2 de yat 7 de kalk ve şimdi de hastayım. Ben grip olayım gerçekten önemli değil ama kızıma da bulaşmış sanırım. Göğsü hırlıyormuş çok hapşırmış bugün. Yarın da aşı yaptırıcaz. Eğer hastaysa aşıya engel olur mu acaba, bilen var mı kızlar?

Ya Seda annem deli gibi hastaydı kafasını bile kaldıramıyordu, maske bile takmadı kıza bir hafta baktı. Ben ha bugün ha yarın hasta olacak kız diye bekliyordum yotk maşallah hasta olmadı dipdibe olmalarına rağmen. Annem de içini bozma niye geçsin diyordu. Ben de bu iş bilimsel içini bozmakla ne alakası var diyordumb. Ben hastalandım daha 1 gündür hastayım, kucağıma alırken emzirirken maske kullanıyorum ama kızıma da geçti. Buna da işte aklım sırrım ermiyoo

sedacım hoşgeldin,görümcene ben de kızdım yav ne düşüncesizlik yapmış öle.
julicim sen de hoşgeldin valla benim çocuk biraz önden gidiyor sanırım ama o cicibebeden falan vazgeçtik artık annemde ikna oldu sonunda doktor biraz daha bekle deyince vermiyor,genede geceleri bir bakıyorum pakete azalma varmı diye ne olur ne olmaz dayanamaz verebilir çünkü cokacimcoook
çocuk gripken aşı olmaz diye duymuştum yapmıyorlarmış gribin geçmesi lazımmış yengeme öle demiş doktor,onunda çocuğu varda bir yaşında kaç sefer ertelendi aşıları bu grip yüzünden ama sizinki başka bişey söler mi bilmem

hoşgeldin andina seni hatırlıyorum ama nerden hatırladığımı hatırlamıyorum:))
vitamin eksikliği olabilir canım iliğimizi kemiğimizi sömürüyo bunlar bi dra gözüküpvitamin takviyesi alsan

canım açtığım topiklerden hatırlıyosundur :)) evde hamilelikten kalan elevit var , kullansam mı acaba.. kendimi doktora götürmeye vaktim yok ki , bu koşturmacada yakında bayılıp kalıcam herhalde.. bide bu iyi günlerim , 10 güne eşim de gidiyo ben tek başıma 4 aylık gaz ve uyku sorunu olan bir bebekle yaşayacağım , sabah 7,30 da işe gidiyorum akşam 7 de eve geliyorum düşünün halimi artık.. offf offfff

Canım kızına da annenden bulaşmıştır..sonuçta bir kuluçka süresi var bu mikrobun..hatta sana da annenden bulaşmıştır..Geçmiiş olsun ne kadar istesek da koruyamıyoruz bbeişleri bu mikroplardann..Benim eşim eczacı hergün taşıyor eczaneden eve gelince üzerini değiştirmeden,mümkünse duş almadan vermiyorum oğluşu..

biz bu hafta elma ve havuç suyuna başladık ,hafta sonu da yoğurt başlıyoruz iki hafta sonra da meyve püresi ; bu arada dr yakında diş çıkarabilir dedi,d-vit i d-flor ile değiştirdi bunun içinde dişlerin sağlıklı çıkmasını sağlayan madde varmış ,ayrıca ferrum kan ilacına da başladık koşturmaca halindeyiz ilaçtı ,vitamindi meyve suyuydu derken bugün sadece cam silebildim birde çamaşır yıkadım o kadar ..

andinacım bende de çok halsizlik oluyor ama seninki kadar yoğun değil doktora gidecek bir zaman ayırsan kendine çok iyi olur derim ben. Ama vitamin seni biraz toparlayabilir deneyebilirsin. Eleviti hamileyken bende kullanmıştım onun içinde de yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam doğumdan sonra da kullanabilirsiniz diye prospektüsünü bir oku da iç bence,ama ilk boş zamanında doktora gidip kan değerlerine de baktır.

evet kızlar benım mesai bitti çok şükür gidip kızımı mıncıklayayım :)))
%99 akşam nete giremem artıkın yarın sabah görüşürüz .. çok kaynatmayın sonra okumak zor oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…