2008 Kasım Anneleri

julicim aynen annemde içini bozma iyi düşün dedi bunun pozitif düşünme ile bağlantısı var mı bilmem ama sizinkisi sanırım öle olmuş :) sakınan göze çöp batarmış sözüde senin olayını açıklar gibi aman işte insan kıyamıyor valla buarada sana çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin cnmcım

evet kızlar benim de mesaim burada biter ve ben kaçar,oğluşuma kavuşmama çok az kaldı. Hepinizi öpüyorum en kocamanındanŞeniz yarın görüşürüz sabahtan bir sürü dersim var öğleden sonra buralarda olurum artık

Çitos haklı olabilirsin yaklaşık bir buçuk iki hafta önce annem gitti. Muhtemelen bu süre de kuluçka süresi olabilir. Ya kaçmak imkansız. Bebiş kendi başına hasta olsa tamam dersin ama benden geçince insanın vicdanı sızlıyor. Yaz gelsin diyeceğim ama sırada bahar var. Bir de bahar gripleri var. Ya sonbaharda ilk işim ailecek grip aşısı olmak olacak. Heralda 10-11 aylıkken grip aşısı yaptırabliriz bebişleri. 4 aydır küçükcük kızım 2 kere grip oldu yazık ya.

Sanırım uyumak dinlenmek, ıhlamur içmek dışında yapabileceğim bir şey yok. ınşallah çabuk atlatırız

kızlar 4.aylar ve 5.aylar kutlu olsun oku oku bitmedi yaaa uynadı benimki yine kuduruyo oynuyo her yanı rep rep rep rep yazılara mı puan veriyoruz eğer öleyse benide repleyinnn sırnaşık şey

kızlar ben yine kaçıyorum haftason u görüşürüz inşasllah yada vakit bulabilirsem annemler gelio birazdan cumaya misafirim var yarın temizlik ve mamalar hazırlıcam anca haftasonu gelirim sanursam hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm

slm kızlaarr ben geldiiimm
1 haftadır annemdeydim yeni geldim temizliğimi yeni bitirdim amma dağıtmış kociş evi yavv.kızımla gezdik baya,ama ablamın bebelerinin gürültüsünden yoruldu valla kızanım arada ağlama krizlerine girdi yavrucuk(
geçmişi okuyamadım çoookk konuşmuşsunuz beaaa,herkes iyidir inşallah össledim sizi valla,ayy piroş kucağımda cööö diyorum bayılıyo gülmekten katılcak delüüü kahkaha atıyoo
anaamm daha yemeğimi koymadım gidiyimde yapıyım barimm

kızlar minoset plus içebiliyor muyuz çok kötüyüm ağrı kesici almadan olmayacak. neredeyse 1 yıl sonra ilk kez ağrı kesici alıcam düşünebiliyor musunuz
Şimdi müdürüm de beni vitamine boğdu aman bunu da iç sen şimdi iyice hasta olup yarın gelmezsin falan diyoo :))))) Adamın gözü nasıl korktuysa

normal minoset iç julicimplus içilmiyo bide parol içiliyo .suda eriyen vitaminlerden içebilirsin demişlti çocuk doktorumuz geçen hasta olduğumda geçmiş olsun canım yaa

hoşgeldiniz sedacık ve pirayecik özledik valla sizi bende sordum andım sizi heee benide azarlamayın sakın
yavru kuşu aldım nasıl eve geldim hiç bilmiyom daha bi ağırlaştım sanırım gene grip oluyorum ya ne oluyo böle ya o kadar koruyom kendimi boğazlarım yanıyo faranşit sanırım oda başıma vuruyo beee
jülicim sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendinede kızanada vitamin al ıhlamur iç bak bal at kaşık kaşık ağzına çok iyi geliyo bide seninki sıkarsa portakal limon greyfurt falan sıksın
benimkinde bi hizmet bi incelik nedense delikafadulden keyfini sürem bari :lepi:

canım ikinizede geçmiş olsun fırsat buldukça dinlenin kendinize iyi bakın

hepinize iyi akşamlar kızlar sizler ve bebişleriniz nasıl hepiniz iyisinizdir inş.

julicim hasta heralde geçmiş olsun canım.

zeynacım sanada geçmiş olsun .

ahhh ahhhhh herkez herkezi soruyorda bir beni soran yok.herkes birbirine puanlar hediye ediyo beni gören yok.zaten bu kasım annelerinde 1 senedir varmıyım yokmuyum gören yok.aaaaaahhhhhhh ah. ölsem kimin umurunda.ben size naptım.beni niye unutuyorsunuz arkadaşlarım bende bir kasım annesi değilmiyim.ağlıyımda derdime ağlayım.senağlama.gökyuzunde yalnızz gezen yıldızlar kkda sizin kadar yalnızım.

ammada ağladım beeeeee:asigim:

aşkolsun mucizecim sen az geliyorsun bizim kadar geyik yapmıyorsun ya ondan dalgınlığımıza geliyor yoksa senin var olduğunu biliyoruz ve seni seviyoruz ağlama güzelim

valla zeynacım az gelmemim tek sorumlusu kızım ve gelen gidenim.tam açıyorum ya kız ağlıyor ya bir iş çıkıyor ama kalbimm gönlum sizinle.yoksa bende geyik yapmak istiyorum.ben masumum yanisenağlama

offf ne çok konuşulmuş,

juli andina geçmiş olsun kızlar

eylül başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

zeyna ne yaptın barıştınızmı? veee diğer tüm şeker annele nasılsınız

benim moralim bozuk bugün, okulda 4,5 aylık hamile arkadaşımız vardı bebeği ölmüş karnında kız kalp hastasıydı şimdi uyutuyorlarmış hala

sonra, oğlumun sesi çatal çatal çıkıyor hastamı oluyor acaba, çokta huysuz

ayy denizanası üzüldüm canım yaa Allah sabır versin arkadaşına
denizede geçmiş olsun hasta olmaz inşallah

canım sıkkın bu hayat beni neden yoruyo sizce bu kadar

tamam işte ne sen ne biz suçluyuz suçlu betül hanum delikafadulden
sağlık olsun canım benim gönüller bir olsum yeter
bencede gönnüller bir olsun.

allah o anneye sabır versin çok zor. inş bebeğin hasta olmamıştır canım

ayy denizanası üzüldüm canım yaa Allah sabır versin arkadaşına
denizede geçmiş olsun hasta olmaz inşallah

canım sıkkın bu hayat beni neden yoruyo sizce bu kadar
sıkma canım canını.hayatın kendisi yoruçu.

bugün herkesin canı sıkkın gabiba..
ben de keyifsizim...

tuna biraz ateşli onu takip editorum..eşim içerde..annemler diğer odada ben de serin diye başka bir odada tuna yanımda ana kucağındaki zımbırtılarla oynuyor..

mmmf hayırdır senin canın neden sıkkın..

ecemimcim ben de nerde bu kızlar diyorum zaman zaman ama yazıya dökmüyorum..genel olarak ta böyle oluyor..
yoksa herkes birbirini düşünüyor şeker..

bunu yollayayaım da bi geçmişe bakayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…