- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.581
Ya Seda annem deli gibi hastaydı kafasını bile kaldıramıyordu, maske bile takmadı kıza bir hafta baktı. Ben ha bugün ha yarın hasta olacak kız diye bekliyordum yotk maşallah hasta olmadı dipdibe olmalarına rağmen. Annem de içini bozma niye geçsin diyordu. Ben de bu iş bilimsel içini bozmakla ne alakası var diyordumb. Ben hastalandım daha 1 gündür hastayım, kucağıma alırken emzirirken maske kullanıyorum ama kızıma da geçti. Buna da işte aklım sırrım ermiyoo
kızlar minoset plus içebiliyor muyuz çok kötüyüm ağrı kesici almadan olmayacak. neredeyse 1 yıl sonra ilk kez ağrı kesici alıcam düşünebiliyor musunuz
Şimdi müdürüm de beni vitamine boğdu aman bunu da iç sen şimdi iyice hasta olup yarın gelmezsin falan diyoo :))))) Adamın gözü nasıl korktuysa
hoşgeldiniz sedacık ve pirayecik özledik valla sizi bende sordum andım sizi heee benide azarlamayın sakın
yavru kuşu aldım nasıl eve geldim hiç bilmiyom daha bi ağırlaştım sanırım gene grip oluyorum ya ne oluyo böle ya o kadar koruyom kendimi boğazlarım yanıyo faranşit sanırım oda başıma vuruyo beee
jülicim sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendinede kızanada vitamin al ıhlamur iç bak bal at kaşık kaşık ağzına çok iyi geliyo bide seninki sıkarsa portakal limon greyfurt falan sıksın
benimkinde bi hizmet bi incelik nedense delikafadulden keyfini sürem bari :lepi:
bencede gönnüller bir olsun.tamam işte ne sen ne biz suçluyuz suçlu betül hanum delikafadulden
sağlık olsun canım benim gönüller bir olsum yeter
allah o anneye sabır versin çok zor. inş bebeğin hasta olmamıştır canımofff ne çok konuşulmuş,
juli andina geçmiş olsun kızlar
eylül başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
zeyna ne yaptın barıştınızmı? veee diğer tüm şeker annele nasılsınız
benim moralim bozuk bugün, okulda 4,5 aylık hamile arkadaşımız vardı bebeği ölmüş karnında kız kalp hastasıydı şimdi uyutuyorlarmış hala
sonra, oğlumun sesi çatal çatal çıkıyor hastamı oluyor acaba, çokta huysuz
sıkma canım canını.hayatın kendisi yoruçu.ayy denizanası üzüldüm canım yaa Allah sabır versin arkadaşına
denizede geçmiş olsun hasta olmaz inşallah
canım sıkkın bu hayat beni neden yoruyo sizce bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?