2008 Kasım Anneleri

kalimerocum hakikaten güzel bir olay çok mutlu oldum,havalar daha da ısınırsa tam olacak.
zeynacım senin adına sevindim barışmışsınız

Lavinyacım 1 hafta sonra karadeniz hastanesine getireceğim.Ek gıdaya falan başlayalımmı diye soracağım.Artık kime rastlarsa
Sen ne yaptın kime getiriyorsun
Birde bebekleri tartarken kıyafetleri kaç gr olarak çıkarıyorlar.Yoksa kıyafetli olarakmı kilosunu söylüyorsunuz

ya kızlar hani ben geçenlerde ücretli öğretmenliğe başvurmuştum yaa o gün eşimde başvurmuştu ne olur ne olmaz diye. az önce aradılar eşime burda bir köyde iş varmış dersten çıktı hemen koştu gitti,bende çok sevinmiştim,300-500tl. ek kazanç olacaktı bizim için ama dershanede çalıştığı için kabul etmediler çalışmaması gerekiyormuş. Bir an çok umutlanmıştım şimdi çok üzüldüm yaa ufffsenağlama

canım benimde 1 hafta sonra falan kontrolüm ama belki 1 SONRAKİ HAFTA GELİRİM valla karşılaşırdık ne güzel olurdu canım zaten 2 doktor var o bayanda çok iyiymiş ama ben değiştirmek istemiyorum karahani beye gidiyorum benim kıızm en son 7,500 çıkmıştı 200 flan kıyafetleridir demişti doktor düşüp de yazmıştı

Beyazmelek eşinh söylemeseydi olmuyor muydu accık hileli bir iş ama olsun idare edebilirse bilmesinler.

Kız Zeyna Yiğit can orda süt bekliyo ne tangosu kır bacağını doğru söylüyo herüfün, oğlunla tango yaparsınız 1 2 sene sonra

Ya Asortiiiiik hatuuun bi işler olmuş buralarda kim şaklaban dedi be aradım aradım bulamadım kaydirigubbakcemile3

canım bu devirde çok zor allah kolaylık versin ne farkediyormuş sanki sonuçta dersi verecek olan kişi eşin üzme kendini allah bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar

Mecbur alıŞmak zorundayım ıyı tarafı en azından artık ev ıŞım pek olmuyor eve akŞamdan akŞama Çıkıyorum evımde karıŞmıyor sadece ÇamaŞır ve haftada bır temızlık kayınvalıdem sabah,ÖĞlen akŞam olmak Üzere 3 ÖĞÜn yemeĞımı yapıyor kızımıda sabah emzırıp bırakıyorum ona allah bın kere razı olsun kendı annemden hıÇ farkı yok

julicim boşveeer sende alemsin ya biri demiş işte bana değilde küsen arkadaşlara demiş bende arada bi hepinize küstüm fln diyorum ya
üstüme alınmıştım ama boşver

Canım sen gideceğin günü söyle bana bende o gün geleyim.
Yağmur hanımla tanışsın benim minnoş

AAAA ÇOK GÜZEL OLUR CANIM NASILSA BEBİŞLERİMİZİN ARASINDA 2 GÜN FELAN VAR AYIN 22Sİ YADA 23Ü NASIL UYARMI SANA?HEHEHE HEYECANLANDIM BAK ŞİMCİK BİZDE PİRAYA VE EYLÜL GİBİ BULUŞRUZ DEMİ AMAkaydirigubbakcemile2

Ay alınma be deli, sen deyince olur. Eşim bir öğrencisine oğlum niye bu kadar çok konuşuyorsun demiş o da 'öğretmenim napıyım benim halim böyle' demişti 1. sınıftaydılar daha :))) Seninki de o hesap. Senin halin böyle napıcan Asortiğim :)))

Aaa bak 2 ayrı şehirdeler buluşuyorlar tüh bize o kadar insan bi buluşamadık ıstanbul'da. Ama hava güzel olsun kesin buluşalım bizde.

Julıcım benım oturduĞum ılÇe gıresunun fakat ben trabzona daha yakınım gıresun merkez bana 1 saat trabzon yarım saat burası gıresunun en son ılÇesı sahıl boyunda seyrada sanırım trabzona 15 dk felan bu yÜzden buluŞmamız kaÇınılmaz

juli ben de öle dedim gerekirse söleme ya da ayrılacağım de dedim ama sigorta yatıracak ya milli eğitim, ee dershanede yatırıyor hadi dershanedeki patronlarımızla görüşür istifa etmiş gösteridik ama sigortayı da girdiğin ders saatine göre yatırıyorlarmış yaklaşık 20 saat falan ders vereceklermiş o da anca 15 günlük falan sigorta eder,e şimdi tam alıyoruzken eşim yok demiş. Bilmiyorum yaa bir anda bütün günüm rezil oldu. bir anda pek heveslenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…