- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.621
hoşgeldiniz seda ve piraye beni sormadınız demeyin ben sordum valla:))))))
hoşgeldiniz sedacık ve pirayecik özledik valla sizi bende sordum andım sizi heee benide azarlamayın sakın
yavru kuşu aldım nasıl eve geldim hiç bilmiyom daha bi ağırlaştım sanırım gene grip oluyorum ya ne oluyo böle ya o kadar koruyom kendimi boğazlarım yanıyo faranşit sanırım oda başıma vuruyo beee
jülicim sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendinede kızanada vitamin al ıhlamur iç bak bal at kaşık kaşık ağzına çok iyi geliyo bide seninki sıkarsa portakal limon greyfurt falan sıksın
benimkinde bi hizmet bi incelik nedense delikafadulden keyfini sürem bari :lepi:
Dilek çok çıkmış ateşi 38 i geçince hastaneye getirin diyorlar inşallah düşmüştür şimdi. Sen yine de bir baktırsan mı acaba kafanı karıştırmak gibi olmasın da.
Ben sağlık ocağına gitmiyorum canım cerrahpaşa ya gidiyorum aşıları için. Nedense bu konuda hiç sağlık ocaklarına güvenemiyorum(
nereye üye oldun sen bakiim hıııselam kızlar numuneler geldi ay bi sevindimki sormayın bir paket nivea ıslak mendil 20lik sanırım 2 adet huggies bez nivea pişik kremi küçük boy milupa muhallebi organik meyva suyu ve bir sürüde indirim kartı geldi mama,bez ,vs gibi kullanmam için aslında üye olurken numune yollamıyoruz diyorlardı demek yolluyorlarmış hehehe:))))
:1shok:karılar ekimanalarından hamile varmış bana bakın sıkı korunun he bu ayda bizim ayımız.ayy Allah yardımcısı olsun
:1shok::1shok::1shok:yaa duymadınız galbaaaa şaşırsanızaaaaaaa ekim analarında diyorumm alooooooooooooooooooooo
lelalcim ben 2 seferlik koydumpoşetlere hepsini sıcak suya koyarsam bozulur
bende eylülle görüştükten sonra kayboldun dedim ne iş hoşgeldin piroşşslm kızlaarr ben geldiiimm
1 haftadır annemdeydim yeni geldim temizliğimi yeni bitirdim amma dağıtmış kociş evi yavv.kızımla gezdik baya,ama ablamın bebelerinin gürültüsünden yoruldu valla kızanım arada ağlama krizlerine girdi yavrucuk(
geçmişi okuyamadım çoookk konuşmuşsunuz beaaa,herkes iyidir inşallah össledim sizi valla,ayy piroş kucağımda cööö diyorum bayılıyo gülmekten katılcak delüüü kahkaha atıyoo
anaamm daha yemeğimi koymadım gidiyimde yapıyım barimm
küstüm
arada dikkat çekmek için küsmek gerekiyor ya bende yapayım dedim ,
napıyonuz kızlar bizim daha aşılarımız 31 martta ama sanırım haftaya rota virüsünün 2.dozunu yaptırıcaz.o ağızdan ya şapır şapır yalanıyo onda bi problem yok.yanlız benim oğlan gece deliksiz uyurdu hep şimdi gece 4veya 5te uyanıyo emiyo 7-8 gibi bidaha uyanıyo emiyo bazen yatıyo bazen yatmıyo.acaba sütümmü azaldı da çocuk uyanıyo.panik yaşıyorum kontrolde haftaya.meraktan çatlıycam ya
günaydın hanumlar
evi terk etmedim elifcim kocamı akşam resmen köle yaptım sonunda da afffettim tabi arada kafasına kakmıyo eğilim
denizanası arkadaşına Allah sabır versin herşey Allahtan elden ne gelir
çok kötü boğazlarım ya bi sağlık ocağına gidip geleyim gene görüşürüz
he bu arada cumartesi çalışacam senağlama incelemeye müfettiş gelecekmiş aman be sanki hafta içi yapamazlar şimdiden stres oldumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?