2008 Kasım Anneleri

23 martta sağlık ocağında aşısı var.Karadeniz hastanesi annemin evine çok yakın balkondan görünüyor geleceğin zaman haber ver hava güzelse gezerim oraya doğru

selamlar

hastaneden arkadaşın yanın geldim, arkadaşı uyandırmışlar, biz gittiğimizde suni sancı vermişlerdi, normal yolla doğmasını (düşmesini) sağlamaya çalışıyorlar kendisi iyi sanırım, allah yardımcısı olsun, bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler

oğlumun sesi hala çatal çatal çıkıyor, ateşi falan olmadı, şimdide yok neden böyle anlamadım, ya çok çığlık attığı için oldu yada sabah giderken üşüdü yavrum hiç keyfi yok

juli yaz gelsin buluşucaz unutmadım ben ; bir türlü uyduramamıştık
ayy bişey söledim pişman oldum valla ,asortikim hani bi kaç gün giremeyenler oluyoda sonra beni merak eden olmamış deniliyorya onun için demiştim ama neyse yalnış anlaşılmış

Julicim sen bırak buluşmayı gazetenin adını bile vermiyorsun belki alıp okuruz diye :))))))

Evet saklıyorum okumayın diyeeeee :)) Reklam olur şimdi bi söylesem. Bir de ya düşünsene beni tanıyan biri çıkıyormuş, içimiz dışımız her şeyimizi anlatıyoruss burda birbirimize ondan aslında. Siz bilin de başkaları da görüyor. SABAH, AKŞAM burda olduğumuz için :roflol:

Deniz in burnu falan akmıyorsa göğsünde de hırıltı yoksa bişeyi yoktur heralde denizanası. Bugün öyle gıcık bir doktor vardı ki kızın burnu akıyor, hırıltısı var resmen ben duyuyorum. Dedi ki hiçbir şeyi yok. Ne güzel keşke dediği gibi olsa ama var biliyorum. Belki doktordan daha iyi mi bileceksin diyeceksiniz ama daha önceki üşütmelerinde de aynı böyle olmuştu. Ay neyse zaten şurup falan veremiyoruz ateş de olmayınca. Kendi kendine geçiyor garibimin hastalığı.

juli yaz gelsin buluşucaz unutmadım ben ; bir türlü uyduramamıştık

Çok da sıcaklar olmasın vallaEylül Mayıs dedin mi buluşalım. Bu sefer de sıcaklardan çıkaramayız bebişleri.

Kızlar biz bakııcı almadık biliyorsunuz demi yatıcı aldık :)))) Benim kız 1 den beri uyuyormuş. Sütünü bile bakıcı uykuda vermiş :))) Aman helal hoş olsun uyusa bile başında güveneceğim bbiri var ya o yeter

selam şekerler,
ne o buluşuyormusunuz.. buluşun bacular...
bebeklerden anca fırsat buldum bir bakım dedim.. iyisiniz değilmi? kim demiş ne demiş bilmiyorum ama alınanlar olmuş aman kızlar burada hepimiz paylaşımda bulunuyoruz şakalaşıyoruz alınmayın be yavvvs.. ben buranın şen şakrak halini seviyom katılamasamda okuyorum arada bir bakıyom yetiyor bana.. gerçekten iki bebekle evde yalnızım dışarı çıkamıyoruz hem hasta olurlar diye hemde yalnız zor olur diye ama ben burada yalnızlığımı sizinle bişeyler paylaşarak gideriyom.. neşeli şeylere geçelim boşverinnn....
denizanası oğluna geçmiş olsun.. arkadaşınada çok geçmiş olsun..

juli hırıltısı yok allaha şükür, burnu şimdiye kadar hiç akmadı, ama sanki biraz tıkanık gibi şimdi inşallah ilerlemez( sabah evden çıkmak zorunda olduğu için çok üzülüyorum

Hangi, akşamları uçan göçmen kuşlar mı :))))))) Evet, akşamları uçan kuşlarla alakam var :)

Deniz takip et bakalım bir iki gün. ınşallah ilerlemez. Ay siz de ana oğul deniz oldunuz. Sanada mı deniz diycez :))

nazlımelek teşekkürler tatlım

juli resim kaldırıldı şekerim yarın yine yapacam ama:)) cumartesi misafirim gelicek, misafir bahane tabi:))

salı günü kontrolümüz var eğer ilerliyecek olursa beklemem, ben bu bebişe ıhlamur verebilirmiyim kızlar

aslında eşimin adıda deniz bizimkiler baba oğul denizler, iki denizin arasında kaldım diyorum bazen bende ada oluyorum o zaman:))

Sizin evde de iki tane var demek ki :))) Ne komik biraz büyüyünce daha komik olucaz eminim. Bence ıhlamur verebilirsin. Hatta ben de vermek istiyorum ama benim kaynattığımdan mı vereyim ne kadar vereyim bilmiyorum. Şimdiye kadar birkaç kaşık çörekotu ve birkaç kaşık rezene dışında hiçbir şey içmedi kızım.

ayy nie öle diyon ya hayatın bir yerinden tutup sosyalleşmk istedüydüm ben be yaaaa
julicim boşveeer sende alemsin ya biri demiş işte bana değilde küsen arkadaşlara demiş bende arada bi hepinize küstüm fln diyorum ya
üstüme alınmıştım ama boşver
ay valla ben baktım sana hiç yakışmadı üstüne uymadı iyiki almadın
inanıyorumki elifde kötü olrak bişi dememiştir
yoksa trabzon sınırına komşu e.n.s.l demisin kaydirigubbakcemile3
sanırsam üstün zekam çözmeye başladu :çok üzgünüm:
aha valla annadım dur kocişi arayıp bir akşama gazete alsın kuşlarla ilgili haber varmı bakalım lülülülülülü

ben oğluma ilke diyorum ama babası deniz diyor deniz oğlu deniz, senin isminde su lumu yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy akşama yemeğim yok ve oğlum uyumuyor:))

yok sulu değil öbürkülü :)))))))) ay öldüm size kızlar. Koyvericem gitcek yani şimdi ne var ne yoksa her şeyi. Bak Asortie koyvermiş gitti :))))))))))

Zeyna bugün yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…