- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.681
Julicim sen bırak buluşmayı gazetenin adını bile vermiyorsun belki alıp okuruz diye :))))))
selamlar
hastaneden arkadaşın yanın geldim, arkadaşı uyandırmışlar, biz gittiğimizde suni sancı vermişlerdi, normal yolla doğmasını (düşmesini) sağlamaya çalışıyorlar kendisi iyi sanırım, allah yardımcısı olsun, bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler
oğlumun sesi hala çatal çatal çıkıyor, ateşi falan olmadı, şimdide yok neden böyle anlamadım, ya çok çığlık attığı için oldu yada sabah giderken üşüdü yavrum hiç keyfi yok
juli yaz gelsin buluşucaz unutmadım ben ; bir türlü uyduramamıştık
ayy nie öle diyon ya hayatın bir yerinden tutup sosyalleşmk istedüydüm ben be yaaaaBeyazmelek eşinh söylemeseydi olmuyor muydu accık hileli bir iş ama olsun idare edebilirse bilmesinler.
Kız Zeyna Yiğit can orda süt bekliyo ne tangosu kır bacağını doğru söylüyo herüfün, oğlunla tango yaparsınız 1 2 sene sonra
Ya Asortiiiiik hatuuun bi işler olmuş buralarda kim şaklaban dedi be aradım aradım bulamadım kaydirigubbakcemile3
ay valla ben baktım sana hiç yakışmadı üstüne uymadı iyiki almadınjulicim boşveeer sende alemsin ya biri demiş işte bana değilde küsen arkadaşlara demiş bende arada bi hepinize küstüm fln diyorum ya
üstüme alınmıştım ama boşver
yoksa trabzon sınırına komşu e.n.s.l demisin kaydirigubbakcemile3Julİcİm benİm oturduĞum İlÇe gİresunun fakat ben trabzona daha yakınım gİresun merkez bana 1 saat trabzon yarım saat burası gİresunun en son İlÇesİ sahİl boyunda seyrada sanırım trabzona 15 dk felan bu yÜzden buluŞmamız kaÇınılmaz
sanırsam üstün zekam çözmeye başladu :çok üzgünüm:Evet saklıyorum okumayın diyeeeee :)) Reklam olur şimdi bi söylesem. Bir de ya düşünsene beni tanıyan biri çıkıyormuş, içimiz dışımız her şeyimizi anlatıyoruss burda birbirimize ondan aslında. Siz bilin de başkaları da görüyor. SABAH, AKŞAM burda olduğumuz için :roflol:
aha valla annadım dur kocişi arayıp bir akşama gazete alsın kuşlarla ilgili haber varmı bakalım lülülülülülüHangi, akşamları uçan göçmen kuşlar mı :))))))) Evet, akşamları uçan kuşlarla alakam var :)
Deniz takip et bakalım bir iki gün. İnşallah ilerlemez. Ay siz de ana oğul deniz oldunuz. Sanada mı deniz diycez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?