- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.641
bana mu dedün canuum ben küsüyorum ya o bakımdan ama
benim ki şaklabanlık değil bazı arkadaşların düşündüğü gibi
öylesine takılıyorum bana yakışıyor ama -tatlicadiarzu-
tabiki ben bakacağım demek istediğim hastayım ya bakabiliyo muyducanikom sen annesin tabi bakacaksın baba değilsin ya
dün anneme gittim biraz yürüyüşün ardından şaçıma boya aradım ama hiç bir yerde bulamadum yaa
NASIL BENİM BIDIĞIM
diloks canım Allah kolaylık versin zor durumlar bunlar bak büyümeye başladılar bile umarım en yakın zmanda düzelir1 saatliğine eşimle dışarı çıkalım dedik,doyurdum anneme bıraktım...
yarım saat geçmedi ki telefon ,'''eve gel ağlamaktan çıldırdı''''...
hemen geldik,ağlarken uyaykalmış...
ya bu ağlama işini nasıl çözeceğim bilmiyorum...emme de sorun...canım sıkıldı yine..
gittikçe düzene girecek derken,gittikçe kötüleşiyor..
yarın aşısı var sağlık ocağındaki doktora bi gösterelim bariii
zeyna bu heriflere iyilik yaramıyor valla umursamaz ol ters ol bak nasıl yaranıyorsun ii bir cezayı hak etmiş kocişinkocam çok üzdü beni ne saklayım ya
bazen kafam bozuyo bas git al bebelerinide ama nereye :çok üzgünüm:
canım allah sabırlık versin başın sağolsunbu arada dedem vefat etti dün ,şimdi cenaze gitmiş haber geldi,orada olamadığım için çok üzgünüm ;
kadının fendi erkeği yendi helal sana zeyna tango resimlerinide bekliyoruz heeeesengözlerimebaksanabO GİTMEMEM ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYO HATTA BENİ TEHDİT EDİYO BACAĞINI KIRARAIM ELİN ADAMI İLE DANS ETMEYİ ÖĞRENİRSİN DİYO BANA NE GÖRÜR OOO kaydirigubbakcemile2
:1shokkarılar ekimanalarından hamile varmış bana bakın sıkı korunun he bu ayda bizim ayımız.ayy Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?