2008 Kasım Anneleri

canikom sen annesin tabi bakacaksın baba değilsin ya
dün anneme gittim biraz yürüyüşün ardından şaçıma boya aradım ama hiç bir yerde bulamadum yaa

asortie valla ben huggiese,milupaya,nivea ya üye oldum valla hepsinin ortak paketiydi sanırım en çok hoşuma giden de indirim kuponları en ez 20 farklı ürün için %25 indirim var

geldım bugun bıraz fazla kaldım oglumun yanında oglen
cok ozlemıs yavrum ya yuzume bakıyor emmeyı bırakıp :ecrin_bebek:
karnı doyduktan sonra gulucuk atıyro allahtan da sevındırıyor annesını :asigim:

o kadar tembelım kı gecmısı bıle okumaya usenıyorum anlayın artık kafamçokkarıştı
ama bacaklarım kalcamdan ıtıbaren cok agrıyor
aksam yıne ustaların basına gıdıp bakmam lazım babaannem gelmıs annemde Çok üzgünüm çoook
ellerını falan yıkamıyor cocugu sapur supur opuyor sınır edıyor benı
ufff cocugum evde benım gozum arkada resmen
annemde ona hızmet etmekten cocukla ılgılenebılır mı acaba dıye paranoya bıle yapıyorum :uhm:

ay canım dikkat et kendine zeynam benim
benimde kayınvalidem yüzünü öpmeyim diye sözde iyilik yapıo kızın ellerini
öpüyo şapır şupur şeklinde onunda elleri hep ağzında gıcık oluyorn

zeyna kocanla barısmana sevındım
gecmıs olsun tabıı ne oldu senın tango derslerı?

julıcım sana da gecmıs olsun canım bebesınde ası olmus sanırım bır ası sendromundan daha kurtardın
bızım asımız da 22 martta ben sımdıden stres yapıyorum nedense

asortıe bır yuruyen gurultude benım ust katımda var
bır sabah kalkıp cıngar cıkarıcam apartmanda gorecekler
herıfın bırı apartman gırısınden 3.kata sabahın 8 ınde bagırıyor kötükedihüso

selam kızlar geçmişi okuyamadan hemen atladım buraya sabah derslerim vardı oradan da öğle arası gelince işler mişler ancak gelebildim ben yokken bir vukuat var mı? Ben de herşey aynı herkes iyi çok şükür,oğlum bugün dershaneye almaya gelmiş beni ananesi ve babasıyla çok mutlu oldum birden onu görünce

NASIL BENİM BIDIĞIM

aman zeyna çok yakışıklı bu minik herif yaaaaaa:))))Allah nazrlardan saklasın
diloks canım Allah kolaylık versin zor durumlar bunlar bak büyümeye başladılar bile umarım en yakın zmanda düzelir
kocam çok üzdü beni ne saklayım ya
bazen kafam bozuyo bas git al bebelerinide ama nereye :çok üzgünüm:
zeyna bu heriflere iyilik yaramıyor valla umursamaz ol ters ol bak nasıl yaranıyorsun ii bir cezayı hak etmiş kocişinklava:
bu arada dedem vefat etti dün ,şimdi cenaze gitmiş haber geldi,orada olamadığım için çok üzgünüm ;
canım allah sabırlık versin başın sağolsun
O GİTMEMEM ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYO HATTA BENİ TEHDİT EDİYO BACAĞINI KIRARAIM ELİN ADAMI İLE DANS ETMEYİ ÖĞRENİRSİN DİYO BANA NE GÖRÜR OOO kaydirigubbakcemile2
kadının fendi erkeği yendi helal sana zeyna tango resimlerinide bekliyoruz heeeesengözlerimebaksanab
karılar ekimanalarından hamile varmış bana bakın sıkı korunun he bu ayda bizim ayımız.ayy Allah yardımcısı olsun
:1shokİKKATLİ OLMAK LAZIM YAAA çok ama çok zor

oh be sonunda okudum geçmişi çok şükür biriktirince çok uzun sürüyor ama bitti :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…