- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.721
ewt cnm bi hastane var özel burada açılan oraya başvurdum bakalım eğer olursa benim için çok uygun orası
hoşgeldiniz seda ve piraye beni sormadınız demeyin ben sordum valla:))))))
zeyna;5672385]hoşgeldiniz sedacık ve pirayecik özledik valla sizi bende sordum andım sizi heee benide azarlamayın sakın
yavru kuşu aldım nasıl eve geldim hiç bilmiyom daha bi ağırlaştım sanırım gene grip oluyorum ya ne oluyo böle ya o kadar koruyom kendimi boğazlarım yanıyo faranşit sanırım oda başıma vuruyo beee
jülicim sanada geçmiş olsun aman dikkat et kendinede kızanada vitamin al ıhlamur iç bak bal at kaşık kaşık ağzına çok iyi geliyo bide seninki sıkarsa portakal limon greyfurt falan sıksın
benimkinde bi hizmet bi incelik nedense delikafadulden keyfini sürem bari :lepi:
hoşbulduk cnmcımdenizcim denizoğlana geçmiş olsun inşallah ilerletmez
julii zeyna aman dikkat kızlar bu aralar havada inanılmaz salgın mikrop varmış çok dikkat edin bebişlere dün annem söylüyordu.
diloks ne yaptın aşı günü çıktın mı dışarı??
piraye seda hoşgeldiniz sizde kızlar ..
unuttuğum atladığım bişey varmı acaba diye düşünüyorum :uhm:
hıh mucizeeee hoşgeldinn canım yok yok unutulmuyor burada hiç kimse emin ol mutlaka birileri hatırlıyor hatırlatıyor.
günaydın kızlar...
tedirgin bir gece geçirdim.tuna ateşlendi..her gece olduğu gibi ağlamaktan helak oldu...o da yetmedi gece de ağlamaya devam etti.
şimdi daldı..dinlenir umarım..ateşimiz de gidip geliyor..
lelalcim gittik evet cnm.3 saat sürdü gidip gelmemiz maşallah gıkın çıkmadı..meğer fırtına öncesi sessizlikmiş.akşam acısını çıkardı.
hepsi bir tarafa da ateş fena bir şey ya..en korktuğum da o..aşıdan sanırım...
diloksçum benimde en çok korktuğum şey ateş hiç mi hiç anlamam ateş olayından yaa geçen ateşi çıktı biraz hemen komşuyu çağırdım alışmam lazım yaa geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelircnm malesef burda öyle detaylı bir hastane yok..
doktorum 39 a kadar bekle dedi..fitil de vermedim..ama içimi hep ferah tuttum..şimdi iyi cnm...ama takipteyim hala..
cnmcım çok üzücü bir olay ya allah düşmanımın bile başıma vermesin oğluşunada geçmiş olsunselamlar
hastaneden arkadaşın yanın geldim, arkadaşı uyandırmışlar, biz gittiğimizde suni sancı vermişlerdi, normal yolla doğmasını (düşmesini) sağlamaya çalışıyorlar kendisi iyi sanırım, allah yardımcısı olsun, bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler
oğlumun sesi hala çatal çatal çıkıyor, ateşi falan olmadı, şimdide yok neden böyle anlamadım, ya çok çığlık attığı için oldu yada sabah giderken üşüdü yavrum hiç keyfi yok
hoşbulduk lavişçim bende anneme bak gelinimiz kerttik diodumSedahoŞgeldİn nerelerdesİn yahu damadım ne yapıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?