2008 Kasım Anneleri

şimdi yürüyen gürültü aradı beni akşam maç varmış ve izleyebilirmiyiz dedi bende
bozularak sen bilirsin izlemek istiyosan dedim maç 9 buçuktaymış gelmesi fln filan 12 bulur
napsam izin versem mi ki

ya nerdesiniz kızlar ya beni yalnız bıraktınızsenağlamasenağlama:1no2::1no2: :çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
SELAM MıLLET TAM PUUUUUU SıZE KıMSE BıZı SORMAMIŞ DERKEN BALKTIM SORMUŞUNUZ AFERıN SıZE AZDAHA KÜSECEKTıM OOLUCAKTI;pppp ASORTıK DOĞRU TAHMıN ÇOCUKLUK ARKADAŞIMA GıTTıM KARRDEŞıDE VARDI ODA CAN DOSTUMDUR BERBAER OTURDUK AKŞAMAKADAR KOCı KOCıALDI BENı
ASORTıĞıM KOKOŞUM EVıN ÇOK GÜSELL GÜLE GÜLE OTUR ıNŞALLAH

hoşbulduk kızlar zeynacım geçmiş olsun cnm kuşunda pek bi güzel maşallah
hoşbulduk cnmcım

cnm malesef burda öyle detaylı bir hastane yok..

doktorum 39 a kadar bekle dedi..fitil de vermedim..ama içimi hep ferah tuttum..şimdi iyi cnm...ama takipteyim hala..
diloksçum benimde en çok korktuğum şey ateş hiç mi hiç anlamam ateş olayından yaa geçen ateşi çıktı biraz hemen komşuyu çağırdım alışmam lazım yaa geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir
cnmcım çok üzücü bir olay ya allah düşmanımın bile başıma vermesin oğluşunada geçmiş olsun

SedahoŞgeldİn nerelerdesİn yahu damadım ne yapıyo?
hoşbulduk lavişçim bende anneme bak gelinimiz kerttik diodum

asorticim evin çok güzel güle güle oturun cnmcım ben şimdi tatlı yapmaya gidiorum yarın misafirim var ondan sonra sizlerleyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…