2008 Kasım Anneleri

kimse behlül olamaz o bi aynaya bi behlüle baksın bikerem kaydirigubbakcemile3
valla akrep değilim teraziyim ama bikere huzurum kaçtı ya bu gider böle biraz

iyi akşamlar herkese...
en son cuma akşamı girebilmiştim nete çünkü cumartesi hasta kalktım.zaten son zamanlarda hastalıklardan hiç kurtulamamıştım.berbat bir hafta geçirdim.bağırsak üşütmesi olmuşum.cumartesi gecesini acilde geçirdim.şiddetli ishal ve kusma vardı ( ayağa kalkamıyordum ya çok kötüydüm.benim durumuma eşim çok sıkılınca başına migren ağrısı gibi ağrı girdi ve geçmek bilmedi.o da git gide kötüleşti ve pazartesi hastaneye gitti.tansiyonu düşük çıknca ayran iç demişler.balkan ayran içmiş 2 tane,başka yokmuş hastane kantininde.tansiyonu yükselmiş ve bu sayede hem ağrı kesici iğne hem serum yiyebilmiş.ama bu kez ayran bozukmuydu neydi artık zehirlendi,o da ishal oldu.salı günü de onun için bir daha hastaneye gitti ve serum ve ilaçlar verilmiş.hastaneden eve geldiğinde serum sayesinde baya toparlanmıştı.bunlar yetmezmiş gibi salı akşamı d.okyanusun ateşi 39 a çıktı.artık aklımı kaçırıcaktım.dr. u aradık ateş düşürücü şurup verdik,ılık duş yaptırdık,ıslak havluyla kompres yaptık düştü ateşi.sabaha kadra o da bizde uyumadık.sürekli bi çıktı bi indi ateş.dün hastaneye götürdük.yavrum zebil oldu oralarda.çok korktu.gider gitmez fitil verdiler ,onu attım ,ıslak havluyla kompres yaptım ateşi düştü.önce ateş düşürülüyormuş sonra muayne oluyormuş.neyse muayene oldu,dr. testler istedi.kan ve idrar tahlili yapıldı ayrıca göğüs filmi çekildi.çok korktu yavrum.Allahıma çok şükür sonuçları temiz çıktı.hiç bir şeyi yok dedi dr. bizim evin çok sıcak olduğunu söyledik,ondan olmuştur ateş dedi dr.hala pek keyfi yok ama bi daha ateşi olmadı işte böyle arkadaşlar.moralim hala bozuk diyebilirim.geçmişi okuyamadım.okumaya çalışıcam

saphiracım çok geçmiş olsun ..şimdi bişey yok ya önemli olan o ..dikkat et canımmmm hadi bizler neyse de kıza çok dikkat et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…