2008 Kasım Anneleri

Sevgili anneler iyi sohbetler. Ben araya girip bi soru sormak istiyorum. Kan damlasina basladiniz mi? Dun saglik ocagina asiya gittik kan damlasi verdiler. 4 damlayla baslayin dediler. Bizim doktor bahsetmedi hic bundan.

Sevgili anneler iyi sohbetler. Ben araya girip bi soru sormak istiyorum. Kan damlasina basladiniz mi? Dun saglik ocagina asiya gittik kan damlasi verdiler. 4 damlayla baslayin dediler. Bizim doktor bahsetmedi hic bundan.

biz 3.5 aylık iken başladık doktorumuz vermişti
4aylık aşısına sağlık ocağına gidincede kan alınacak damla vereceğiz dediler
bende kullandığımdan bahsettim
yinede alıcaz gerekirse miktarı çoğaltacaz dedi ebeler
sonuçlarımız güzel çıktı
günde 3damla veriyorum ben
bittiğinde buradan vericez kan damlasını dediler

canım çok sıkkın..
acildeydik bu akşam...dinmek bilmeyen ağlamalarr bu gece dayanılmaz noktadaydı..
fitil verdiler..hala tam olarak sakinleşemedi..iç çekerek uyumaya çalışıyor ama aralarda ağlıyor alıyorum..
sanki hiçişe yaramaış gibi.

o kadar uykusuzum ki dün geceden..3 sattlik uykuyla ayaktayım bugün..
yarın sabah 10 da hastanede olacağız..daha detaylı bakılacvak.

gaz diyor doktor...

dün geceki ateş bugn kü ağlama krizleri,yarın hastane..çok yoruldum..

başka şeyler daha var canımı sıkan...anlayacağınız bu bir kaç gün pek iyi değilim..
şimdi oğlumu kontrol ede ede uyumaya çalışacağım..hala iç çekiyor..
iyigeceler kızlar...dualarınızı bekliyorum.

allah sevilenleri sevenlerin duasıyla korurmuş..

öptüm herkesi..yarın görüşürüz..

ahh canım arkadaşım allah sabır versin,tahmin ederim ne zor bir durumdur ,ama merak etme bişey çıkmayacak ,dr un dediği gibi sadece gazdır eminim ..haberlerini bekliyorum ,dualarım seninle

Herkese iyi gecelerrrr..umarım herkes iyidir benim pek kayfim yok..zeynadan sonra benim da canımı sıktı koca..hey allahım yaa dert bir değil..onlarda biz onların canını sıkınca bu kadar dertleniyorlar mı acep?

günaydın şekerler,
kocişi bekliyorum kahvaltı edeceğiz ekmeğe gitti...
geçmişe bakamadım..
dilekcim geçmiş olsun Allah sabır versin canım... çabuk atlatırsınız inşallah...
çitoscum bu kocalrın huyuki zaten en iyi koca bile arada yapar yani geçenlerde bende beni anlamadığını düşünüyordum birazcık küstük ama 30dk sonra barıştık.. Allah başka büyük sorun vermesin yeterki hepimize....
bebeleri yedirip uyutup gelirim kızlar sizde anca gelirsiniz zaten..:))

denizanası, saphıra, dıloks canlarım gecmısler olsun hepınıze de

cıtos kocalar zaten bazı donemlerde bu ısı gorev edınıyorlar
sıkma canını onların ben bızım kadar uzuldugunu dusunmuyorum zaten

julıcım bakıcından memnun olmana cok sevındım

asortıe ben olsam asla ızın vermezdım mac ızlemeye gıtmesıne
evet ben kotuyum ızın vermezdım ıste

zeyna behlul sevgısı cıg gıbı buyuyormus her tarafta
dusunsene senın tango hocası behlul olsa

neyse aklıma gelmeyen dıger arkadaslara da tekrar slmlar

ben bu sabaha yıne sınır sıstemı tahrıbaı ıle basladım
banyoyu yapan fayans ustası egım vermemıs denyo
gıder bır tarafta bırıken su dıger tarafta
ya butun gıcık ustalar benı mı buluyor anlamadım
gel yap burayı dıyorum bana dıyor kı malzeme parasını sızden alırım
allahtan telde konusuyorduk yanı karsımda olsaydı kafasına kesın bır sey ındırırdım yanı
salak herıf hem yanlıs yapıyor ozur dıleyecegıne parasını ver duzleteyım dıyor yaa kötükedihüso

saphira, dilek çokkk geçmiş olsun kızlar ikinizde zor bir dönemdesiniz, allah yardımcımız olsun hepimizin dilokscum dualarım seninle tüm annelerle canım

benimde boş günüm evdeyim oğlum mama yedi uyur gibi yapıyor şimdi bizim yatakta, bende kahvaltımı yapıp işe başlayacam yarın misafirim geliyor

kalimero teşekkür ederim canım bizimkinin çığlıklarından kısıldı sesi sanırım şimdilik ek bir rahatsızlığı yok

sana da kolay gelsin ustalarla uğraşmak gerçekten sinir bir iştir aslında eşin ilgilense vaktimi yok?

asorti ne yaptın izin konusunu merak ettim bende izin vermezdim zaten artık izin falan istemiyor eşim, izin verip gönderdiğimde bile kendini kötü hissediyor gelince o nedenle artık gitmiyor

herkeze günaydın
bende boş günümdeyim ve evdeyim ama yarın çalışacam işin kötüsü bu
bu hafta inceleme var mecbur gitcem yoksa başka türlü cumartesi günleri kimse bei işe yollayamaz
hala hastayım toplayamadım kendimi boğazımın altı yanıyo halsizim kulaklarım uğulduyo sanki aman ne bilim böle garip bişi
ev aldı başını gidiyo çamaşır toplancakki makinada bitmek üzere olanlar asılsın ama hiç halim yok
saat 3 de bizimde doktor kontrolümüz var bakalım bana neler dicek neler vercek aklımda da bi kaç soru var inşallah inandırıcı ve doğru cevaplar alırım

ahhh kalimero ağzını öpeyim senin
ne güzel söledin keşke adam bu düşünme sürecinde kararını evet olarak versede
hocamda behlül olsa kaydirigubbakcemile3

canım allah yardımcın olsun ne diyeyim çok zor bu durumlar inşallah en yakın zamanda atlatırsınız be güzelim ne diyeyim

denızanası evet esımın gun ıcınde vaktı yok
aslında babamda ılgılenırdı ustalarla hatta gunduzlerı ılgılenıyorda zaten
ama ısın kotu tarafı su kı bu usta bır arkadasımın esının ıscısı
yanı ısın ıcınde benım arkadasım oldugu ıcın ve evın tadılatı benım ıstedıgım gıbı yapıldıgı ıcın ustalarla dırek ben muhatap oldum basından bu yana
sımdı ısı bıtırıp teslım etmıs ama su gıdere ulasamıyor
arayıp fırca atmak yıne bana kaldı da kocıste hakkından gelmıs az once

zeyna kocanı bılmem ama ben erkek olsam esımın bır erkek hocadan tango dersı almasını ıstemezdım
evet ben cok kıskancım ama ne yapayım ıste
behlule cok benzeyen bır kocam oldugu ıcın behlul pek cekıcı durmuyor gozumde ama bekarken gumus dızısınde begenırdm kendılerını allah bana ona cok benzeyen bır koca verdı
ama esıme behlule cok benzıyorsun dıyenlere esım o bana benzemıs benden almıs yakısıklılıgını dıyor
maalesef kı oglusum babasına hıc mı hıc benzmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…