2008 Kasım Anneleri

selam cicikler günaydın bugün benim için önemli bir gün inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünü dua edin bana:)
zeyna kafa nedir bu behlül sevgisi tango aşkı ??:)))))))))
arkadaşım şuan doğumda o kadar heyecanlıydıki belki girmiştir belkide küçükbey doğmuştur kocası yemenli arap kendisi sarışın mavi gözlü ilk oğlu baya baya esmerdi bakalım bu nasıl olucak benden dolayı umutlu 2.ler anneye bensiyo herhalde diyoo hayırlısıyla doğsa en son geçen hafta perşembe 2.250ydi bebek acaba kaç kilo doğacak benimki gibi mikroskobik olmasın sakın:::))
yaa bu arada varya bu çocuk sabrımı zorluyo gece hiç kalkmadıysa 20 kere kalktı sabah 6.30da dikti beni ayağa ne yatakta duruyo ne koltukta abisi masal okuyoda oda dinliyo ama gidicek birazdan ben yandım hep kucakta durmak istiyo koltuğuna koyunca öyle bi çığlık atıyoki ödümkopuyo edepsiz yaa abisi hiç bööle diildi

günaydın kızlar işe geceikmeli olarak geldim bu sabah 09.40 felandı aslında 8,30da olmam gerekiyorda kızı bırakıp da çıkamıyorum kızlar ya ben acayip iştahlıyım çok ekemk yiyorum hiç bir kotuma sığmıyorum doğumdan sonra kotlarım olmuştu ama doğumdan sonra en az 5 kilo flan aldım herhalde aslında boyum uzun o kadar belli olmuyor ama göbek var ya göbek beter ya-tatlicadiarzu-

mmf ya ama bu mikroskopikler sonradan çok tatlı oluyorr çok yakışıklı m.akif insanın yiyesi geliyor hele o gözler yok mu?
saol canım yaramaz ama çokkkk
bilmiyom mmmfcim sıkıntıdan behlüle sardım galiba
ama tango hep istediğim bi şeydi izmitte yoktu 1 senedir var eski bi hayalim yani

tangoyu bende severim ama bu sevgimi bastırabilirim yoksa başıma istemediğim olaylar gelebilir:))))))

herkese günaydın kızlar benimde sabah iki saat dersim vardı girdim bitti ve geldim. Geçmişe biraz göz gezdirdim, kızlar ne oldu bebişlerimize yaa geçmiş olsun hepinize,nazar değiyor tontişlere. Dualarımız sizinle inşallah bişey olmaz.
mmmf cim arkadaş inşallah sağlıkla yapar doğumunu.
dün akşam arkadaşlar vardı misafirimiz,ayy saat 1'e geliyordu gittiklerinde öldüm uykusuzluktan, bir de iki aylık ikizleri var,erken doğum yapmıştı daha küçücükler yavrularım sırayla ağlıyorlar aynı anda acıkıyorlar,biri diğerini beklemek zorunda kalıyor ayy arkadaşım çok zorlanıyordu yaa gece fazla uyumuyorlarmış şimdilik. İnşallah bir düzene girer,ypksa arkadaşım kafayı yer,zaten pek çocuk istemiyordu,böyle el birliğiyle ikna ettik onu o da ikiz oldular heralde bir daha doğurmaz diye allah iki tane birden verdi kaydirigubbakcemile3 kocası kızım olsun diye çok istiyordu şimdi iki tane kızları var. Nazlımelekcim yaa aklıma sen geldin seninkiler de böyle mi, gerçi seninkiler büyüdü artık biraz düzene binmiştir. Bebişler ağlayınca benim oğlumu görmeniz lazım bir ona bakıyor bir diğerine, çok komikti, gözlerini de iyice açtı yavrum hiç öle ağlayan küçücük bebekler görmemişti,çok tuhaf geldi heralde. onların evine gittiğmizde biraz baktı ama dün gece daha bir dikkatle inceledi. sonra baktı bunların gideceği yok vurdu kafayı yattı oğlum

geçenlerde diyordunuz ya martdanmıdır nedir benim kaan oğlanda gece çok kalktı bir debelendi üstünü açtı biracıktı bir gazı vardı.. sabahda 7de dikti bizi.. babası yatakda oyaladı ama uyumadı.. içeri odaya aldı götürdüde bende 9a kadar kerem oğluşla uyudum biraz...
aman şimdi bana yazıda yazdırmıyor debeleniyor kaan bey.. sanırım kaka yaptık bir koşun temizliim geliiim barii...

ne var tango dersinde ki ? ben salsa dersi almıştım geçen yıl hemde 3 ay haftada 2 gün ,hocamız hafiften kibar bir erkekti ama neticede erkekti :)) 3 arkadaş gidiyorduk ve eşim de hiç sorun çıkarmadı akşamları beni almaya geliyordu ,hatta ona bile öğrettim ikimiz evde salsa dolu dakikalar yaşadık..

valla kalimero aynen ben öyle birşey dicem kocişte izin verecek peehhhhh:)
zeyna seninki sakin yaklaşmış gene ben soramam bile sorsam daha ağzı durmaz bırbırbır(((

kızlaaar az önce netten rejene çatlak kreminin siparişini verdim yakında elimde olur inşallah. Hadi hayırlı olsun deyin bakiiim,bu arada ilk defa netten alışveriş yaptım iki gündür onunla uğraşıyorum pek güvenmiyordum nete ama mecbur kaldım,bakalım sonuç nasıl olacak. Çatlakcıklarıma ii gelecek mi?

valla ya ne var bu kadar büyütüyorlar ben annamadım sonuçta adamlar hoca aşna fişne için para almıyorlar kaldıki kadın rahat durursa adamlarda bişi yapmaz
valla sakin yaklaştı çünki beni kırmıştı ya ama hala net bi cevap vermedi beklemedeyim
adam yumuşakmı sertmi bilmiyom hoca yani ama gördüğüm zatsa eğer pek bi boyu poslu fizikli bişiii ama benim kociş görmedi
valla bilmiyom az medeni olmak lazım ne yani ben tangoya gideyim o arkadaşlarıyla halı saha maçına gitsin falan ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…