herkese günaydın kızlar benimde sabah iki saat dersim vardı girdim bitti ve geldim. Geçmişe biraz göz gezdirdim, kızlar ne oldu bebişlerimize yaa geçmiş olsun hepinize,nazar değiyor tontişlere. Dualarımız sizinle inşallah bişey olmaz.
mmmf cim arkadaş inşallah sağlıkla yapar doğumunu.
dün akşam arkadaşlar vardı misafirimiz,ayy saat 1'e geliyordu gittiklerinde öldüm uykusuzluktan, bir de iki aylık ikizleri var,erken doğum yapmıştı daha küçücükler yavrularım sırayla ağlıyorlar aynı anda acıkıyorlar,biri diğerini beklemek zorunda kalıyor ayy arkadaşım çok zorlanıyordu yaa gece fazla uyumuyorlarmış şimdilik. İnşallah bir düzene girer,ypksa arkadaşım kafayı yer,zaten pek çocuk istemiyordu,böyle el birliğiyle ikna ettik onu o da ikiz oldular heralde bir daha doğurmaz diye allah iki tane birden verdi kaydirigubbakcemile3 kocası kızım olsun diye çok istiyordu şimdi iki tane kızları var. Nazlımelekcim yaa aklıma sen geldin seninkiler de böyle mi, gerçi seninkiler büyüdü artık biraz düzene binmiştir. Bebişler ağlayınca benim oğlumu görmeniz lazım bir ona bakıyor bir diğerine, çok komikti, gözlerini de iyice açtı yavrum hiç öle ağlayan küçücük bebekler görmemişti,çok tuhaf geldi heralde. onların evine gittiğmizde biraz baktı ama dün gece daha bir dikkatle inceledi. sonra baktı bunların gideceği yok vurdu kafayı yattı oğlum