- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.821
biz kılıfla korunuyoz pekte güvenmiyom ama inşallah Allah isteyenlere versin yavrularımada sağlıklı uzun ömürler versin benden bu kadar sanırsamkaydirigubbakcemile3
küstüm
arada dikkat çekmek için küsmek gerekiyor ya bende yapayım dedim ,
hııı
boşver
sart değil canım dikkat cekmek
popülarite için ben de gördüm çok şaklabanlık
ama sana yakışmaz
yapma öle
kasma kendinisositososito
juli yaz gelsin buluşucaz unutmadım ben ; bir türlü uyduramamıştık
ayy bişey söledim pişman oldum valla ,asortikim hani bi kaç gün giremeyenler oluyoda sonra beni merak eden olmamış deniliyorya onun için demiştim ama neyse yalnış anlaşılmış
sen bana ve kocama medenıyetsız mı dıyorsun yaneeevalla bilmiyom az medeni olmak lazım ne yani ben tangoya gideyim o arkadaşlarıyla halı saha maçına gitsin falan ne yani
ben spıral taktırdım cok rahatım vallakızlar nasıl korunuyosunuz ? ben daha adet olmadım takip edemeyiroum , spiral falan da taktıramam zaten hayatta ne olcak sonum bilmiyorum , sürekli korkuyla yaşıyorum
bızımkı hem elını emıyor hemde begenmedıgı bır ılac yada yıyecek verınce puskurtuyorKızlar ya bebekleriniz parmak emiyormu önceden anlamıyordu ellerini ağzına sokup emmeye çalışıyordu şimdi baş parmağını emiyor.Emziğini atıp baş parmağını ağzına alıyor ne yapmalıyım.Uzun süre parmak emmesinden korkuyorum bizim anne tarafının ben başta olmak üzere uzun süre parmak emme hikayesi var :)) Birde dünden beri tükürüp duruyor sizinkilerde varmı bunlar
menekşe hoşgeldin yoktun uzun zamandır dedim hemşeri buldum oda erken terk etti beni
sen bana ve kocama medenıyetsız mı dıyorsun yaneee
askolsun bende kustum sımdı (asortıe kusme sırasında ıkıncı benım heee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?