2008 Kasım Anneleri

biz kılıfla korunuyoz pekte güvenmiyom ama inşallah Allah isteyenlere versin yavrularımada sağlıklı uzun ömürler versin benden bu kadar sanırsamkaydirigubbakcemile3

canım doğru söylüyosun Allah isteyenlere versin , bizimkileri de korusun , kocam hep alıcam deyip duruyo da bi türlü alamadı ben de gidip almaya utanıyorum aslında öyle utangaç da diilimdir ama ne bilim tuhaf geliyo gidip almak , alsa da kurtulsam bu korkudan..

valla biz Allaha sığındık kendi kendimize korunuyoruz daha öncede böle korunduk kılıf aldık pakette bi eksik var beğenmedik ikimizde aman ne bilim diğerleride beni korkutuyo korunma şeyleri yani zaten az yapıyoz dikkat ederiz olur biter hala düzelmeyen bi isteksizliğim söz konusu Allah korusun bizi napayım

kızlar merhaba....daha geçmişe bakmadım önce yazayım dedim...
hastaneden geldik az önce..kan ,idrar temiz(şükür)...diğer kontrollerde iyi...
oğlum gaz sancılarını hat safhada yaşıyor...doktor ilaç verdi:SABIR..

ben de daha iyiym...ama dün akşamı ve daha önceki akşamları da hatırlamak istemiyorumm

birazdan geçmişi okuyacağım yazarım yine...

Kızlar herkese günaydınlar
Benim kızım huy değiştirmeye başladı geceleri emzirip uyutuyordum ne güzel artık uyumuyor 1-2 saat.Battaniyeyle sallıyacağım illaki eşimi uyandırıp sallıyorum.Dün annemdeydim onu kaldırdım salladık.Evde sallanan beşiği var ondada artık uyumuyor illa sallanacak

Kızlar ya bebekleriniz parmak emiyormu önceden anlamıyordu ellerini ağzına sokup emmeye çalışıyordu şimdi baş parmağını emiyor.Emziğini atıp baş parmağını ağzına alıyor ne yapmalıyım.Uzun süre parmak emmesinden korkuyorum bizim anne tarafının ben başta olmak üzere uzun süre parmak emme hikayesi var :)) Birde dünden beri tükürüp duruyor sizinkilerde varmı bunlar

benimkilerde ellerini yumruk yapıp kemiriyorlar resmen.. kerem dahda bir fazla sokuyor sonrada midesi bulanıp kusuyor yaramaz bıdık..
dünde kaan bey elini parmaklarını sokuyordu ağzına paşmarmağını şapur şupur emiyordu birkaç kere çektirdim elini sonra baktım diğer parmaklarıda emiyor.. bugün yok şimdilik başparmak emme dünki tesadüftü sanırım..
seyracım bizde tükürme değilde püre yada muhallebi yedirirken püskürtme oluyor doyduklarında onu öğrendiler şimdi..

benim oğullarımdan biri parmak değil yumruğunu emmeye çalışıyor.tükürük olayıda bizde 1 haftadır başladı sürekli tükürük yapıyorlar üst baş sırılsıklam:)

dilekcim çok geçmiş olsun
her bebek bir değil işte demekki seninki gaz olayını ağır yaşıyo bağırsakları böle demekki Allah yardımcın olsun
yanlız ilacının ismi çok güzel ve bence tuna bebeği bilmem ama sana çok gerekli bişi
seyracım bizimkilerde parmak el ne bulursa emiyo valla
hele benimki 2-3 gündür dil dudak öle güzel emiyorki anlatamam ama geçici bi durumdur diye düşünüyorum bizim geçmiş hikayemizde uzun süreli böle bi vaka yok. benim tavsiyem eline eldiven geçir unutana kadar hangisini emiyorsa eldiven geçir elini bulup sokamasın ağzına ben öle yapmıştım ama dudağı dili için henüz bi çözüm bulamadım

küstüm

arada dikkat çekmek için küsmek gerekiyor ya bende yapayım dedim ,

hııı
boşver
sart değil canım dikkat cekmek
popülarite için ben de gördüm çok şaklabanlık
ama sana yakışmaz
yapma öle
kasma kendinisositososito

arkadaşlar bu yazı benim yazımın üzerine yazılmış olduğundan ben üzerime alındım
burda şaklaban ,popülerite meraklısı ,ve dikkat cekmek isteyen kişi ben oluyorum heralde.sanki 10 yıllık can ciğer arkadaşlarımdan işitmişcesine üzüldüm ve kırıldım.anlamadığım şey;ne için popülerite yapmaya çalışcamki.ve şaklabanlıkla ne alakası var.bunu ben bi hakaret olarak algladım.ve 1 senedir yazışma iiçerisinde kimse kimseyle bu şekilde bir gönderme yapmadı.çok güzel bir uyumla yazışılıyordu.
ben 1 senedir burda çok aktıf olmasamda bazı arkadaşlarımın samimiyetine inanarak öylesine bir şeyler yazmıştım.her zaman aktif olamasamda sizi yakindan takip ediyorum.ve fırsat buldukca katılmaya çalışıyorum.benim gibi burda bir suru arkadaş var..

eylülcum gercekten dikkat çekmek gibi bir niyetim yok .bir kaç günde bir yazsamda sizi takip ediyorum ve aranıza dahil olduğumu zannetmiştim.sen burdaki tebessüm ederek okuduğum kişilerden biriydin o yüzden çok incindim.

bööyle bir yazıyla sayfanın tadını kaçırdığm için diğğer arkadaşlarımdan çok özür dilerim.

valla bilmiyom az medeni olmak lazım ne yani ben tangoya gideyim o arkadaşlarıyla halı saha maçına gitsin falan ne yani
sen bana ve kocama medenıyetsız mı dıyorsun yaneee
askolsun bende kustum sımdı (asortıe kusme sırasında ıkıncı benım heee)

kızlar nasıl korunuyosunuz ? ben daha adet olmadım takip edemeyiroum , spiral falan da taktıramam zaten hayatta ne olcak sonum bilmiyorum , sürekli korkuyla yaşıyorum
ben spıral taktırdım cok rahatım valla

bızımkı hem elını emıyor hemde begenmedıgı bır ılac yada yıyecek verınce puskurtuyor
normal sanırım

tükürüğe gelirsek dün akşam annemin kucağında babasına bi tükürdü resmen büyük insan tüüü der ya öle çıktı delikafadulden ama genel olarak tükürük ve ön kısım ıslak gezme bizde de var sık sık önlük değişiyom napayım

menekşe hoşgeldin yoktun uzun zamandır dedim hemşeri buldum oda erken terk etti beni

mucızecım bosuna uzuluyorsun
alınganlık yapma bnece bu konuda
ona bakarsan zırt pırt kustum dıyen bır kısıde benım
burada bu tur konusmanın saka oldugunu bırbırımıze soylemımeze gerek yok kı
bende ımalı ve ya ıgneleyıcı konustuklarını sanmıyorum ama
bu tur seylere takılıp sıkma canını

sen bana ve kocama medenıyetsız mı dıyorsun yaneee
askolsun bende kustum sımdı (asortıe kusme sırasında ıkıncı benım heee)

şimdi gelir oraya seni bi döverim klava: anlarsın küsmeyi hee
ben kimseye medeniyetsiz demedim canım ayrıca hepimiz medeniyizki burda buluşabiliyoruz netten faydalanıyoruz yani delikafadulden ne yaklaşım ama :bbo:

mucizecim lütfen alınma
burda hep birbirimize takılıyoz şakalaşıyoruz eminim kimse seni veya bir kişiyi hedef göstererk bişi dememiştir sadce latife

ıslaklık olarak ağızları hep salyalı zaten.. baloncuk yapıyorlar tükürüğü..:))):ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bizde kendi kendimize korunuyoruz kılıf alacak ama ne zaman bakalım...
mucizecim arada böyle karışıklıklar olur ya.. takılma fazla bence hemde özür dileyecek bişey yapmamışınki güzelim..
hepimiz paylaşıyoruz kocaman kk hepimize yeter sen yine fırsat bulduğunca katıl güzelim...a.s

canım bende önce bir takılma espiri olarak algılamaya çalıştım ama elifdemin söylediklerinden öyle olmadığını zannettim.ve nekadar çok girip yazamasam burdaki arkadaşların samimiyetine ve birbirinin halini anladığına çok inanıp güvenmiştim.birden böyle birşeyle karşılaşınca şok oldum.ben zeynanın dediği gibi ğönüller bir sanmışştım.

haydaaaaa mucize kırcam kafanı deli kız ..sana mı dedik ayol gelmiyim oraya ,seviyom kıs seni ..bende seni her zaman tebessüm ile takip ettim..hem ben kimseye şaklaban demedim dikkatini bu noktaya çekmek ister yalnış anlaşılmadan dolayı senden ve tüm halkımdan özür dilerim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…