2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcim biz netten çok alışveriş yaparız valla bakarız burda fiyatlara sonra nette araştırırz kafamıza yatarsa alırız bu zaman kadar allaha şükür hiç bi sorun yaşamadık. aldığın yer özellikle bilindik bir yerse hiç korkma inşallah memnun kalırsın

Zeyna ne yapcan tango dersını gel ben sana kolbastı ve horon ÖĞreteyım ayıptır sÖlemesı gÜzel oynarım gel bacım hem de bedava :) 2 gÜnde ÖĞrenırsın hemde Çok eĞlencelı

Zeyna ne yapcan tango dersİnİ gel ben sana kolbastı ve horon ÖĞreteyİm ayıptır sÖlemesİ gÜzel oynarım gel bacım hem de bedava :) 2 gÜnde ÖĞrenİrsİn hemde Çok eĞlencelİ
tamam canım salı-perşembe uygunsa ben uçaktan bi abonman alayım gelir giderim
delikafaduldenabonman haaa daha ucuza gelsin

slm herkeşlere
saphıra geçmiş olsun cnm
dün gece piroş uyutmadı yaw sersem oldum bugün uykusuzluktan
benim koca bişey demez izin verirdi tangoya mangoya benimkide fazla medeni yaa bu kadar medenilikte sıkıyo azcık kıskanç olsaydı keşkem bazen diyorum neden kıskanmıyosun beni kıskanıyorum ama söylemiyorum böle her kıskançlığımızı söylersek hep kavga edip yıpratırız birbirimizi diyo çok medenidir kendülerüü

telemarket diye bir alışveriş sitesi zeynacım güvenilirmi bilmiyorum dediğim gibi ilk kez netten alışveriş yaptığım için. gerçi 10. yılımız falan d,yor,güvenilir olmasa 10 yıldır gidemezdi heralde. daha önce aldınız mı hiç telemarketten bişeyler?
lavinyacım bende de çok az var ama dediğin gibi az da olsa görüntü rahatsız ediyor ee önümüzde yaz,bikini mevsimi geliyor bir an evvler eski halimize dönmek lazım tam eskisi gibi olmasa da izler silinsin biraz yeter

hee piraye benimkide ondan :)))))

yok yok herkes çocuğundan şikayetci bunlar mart kedilerini geçti valla

insan accık kıskanılmakta istiyo bee...
valla azıttı bu bebeler benimki hem dün gece uyumadı hemde artık gündüzleride eskisi gibi ana kucağında durmak istemiyo annemlerden döndükten sonra bişeyler oldu hatuna bıraktığım yerde duruyodu şimdi ben odadan çıktığım an basıyo çığlığı ben hep yanında durcam kucağımda olmasa bile hep konuşçam onunla konuşçak şey bulamıyom artık:)

benimkide aynı piraye yaa otursa bişeyleri tutabilse oyuncak falan oynayarak oyalanır ama şuan zor durumlar hep ilgi hepilgi akşam bi ara ağlıyodum sonra aman dedim sağlığı sıhhati yeride olsunda varsın yaramaz olsun

ağlamayın üzülmeyin kızlar
büyücekler ellerinden tutup gezeceğiz bize annem diyecekler gün gelecek en büyük desteğimiz olacaklar (inşallah)
onlar bizim geleceğimiz ne mutluki güzel Allahım bize böle bi şans verdi

bende dün çok yorgundum misafir vardı bide gece piroşta uyumayınca sinirlerim bozuldu ağladım ama sonra aynen senin gibi sağlıklı olda ben uyumasmda olur annecim dedim kendi kendime, herşeyin başı sağlık uykusuzluk,yorgunluk geçici şeyler...

ayy cnm doğru valla negüzel şeyler yazmışsın

bebeğimiz doğmuş anneye benziyormuş:lepi:
çork korkuyodu ilk doğumunda akşama kadar baygındı bu benimhastanede oldu ayılcaksın hemen korkma diye çok sööledim ayılmış valla onunla konuştıum:))))

ben bu sabah gebelik testi yaptım , tam bir sene önce de yaptığımda pozitifi görünce mutluluktan havalara uçmuştuk , bugün de negatifi görünce havalara uçtuk kaydirigubbakcemile3
kızlar nasıl korunuyosunuz ? ben daha adet olmadım takip edemeyiroum , spiral falan da taktıramam zaten hayatta ne olcak sonum bilmiyorum , sürekli korkuyla yaşıyorum

doğru söylüyosun zeynacım dün biraz bağrındım uyusana artık ne istiyosun falan diye dilimieşek arıları soksaydı küstü bana dudaklarını büze büze ağladı gözünden yaş geldi yavrumun offfffffff gecede hep içini çekti çok kötü hissettim kendimi

biz kılıfla korunuyoz pekte güvenmiyom ama inşallah Allah isteyenlere versin yavrularımada sağlıklı uzun ömürler versin benden bu kadar sanırsamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…