2008 Kasım Anneleri

halaaa lafımın arkasındayım kim girsin kim giremesin gönüller bir olsun yeter
herkezin hayatı hep burda olmaya müsait olmayabilir
takılma mucizecim kimse seni kasdederek demedi bişi eminim seviyos biz seni

eylül kraliçem öperim ellerinizden saygıyla halkın olarak :mymeka:

mucizecim lütfen alınma
burda hep birbirimize takılıyoz şakalaşıyoruz eminim kimse seni veya bir kişiyi hedef göstererk bişi dememiştir sadce latife

ya valla zeynacım alınganlık göstermek istemiyorum aslında ama benim yazımın üstüne yazılınca bana gönderme olduğunu anladım.bi şaka espri gibi olarak algılamak istedim ama şaklaban ve popülerite kelimeleri biraz ağır geldi galiba,şakalaşmayı seven ve şaka kaldıran biriyimdir ama bunun öyle olmadığını düşünüyorum

herkeşe merhaba kasım gacıları napıyonuz bakiim biz iyiyiz inşallah
dün kocişe izin tabi ki vermedim tıpış ve tıpış şeklinde geldi eve

efferrim oğlum ahmet sengözlerimebaksanab

ya aslında senin tarzını bildiğim için önce senin lafından alınmadım ama diğer yazı yüreğime oturdu valla.gece okudum yattım gece rüyama girdim valla.şaklabanlık ve popülerite .....insan niye burda popülerite için uğraşsınki...şaklaban kelimesini senin demediğini biliyorum zaten.
eğer bende seni yanlış anladıysam bende senden ve huzuru kaçırdığım tüm arkadaşlarımdan özür dilerima.s.

oyyy kıyamam sana rüyana da mı girdi ..boşver canım keyfine bak unut gitsin ok..:asigim:

şimdi gelir oraya seni bi döverim klava: anlarsın küsmeyi hee
ben kimseye medeniyetsiz demedim canım ayrıca hepimiz medeniyizki burda buluşabiliyoruz netten faydalanıyoruz yani delikafadulden ne yaklaşım ama :bbo:
ya benı nıye dovuyorsun yaaa aglarım valla kusmeyı mumla ararsın -tatlicadiarzu-
ben cok pıs aglarım bılıon mu laelaelaelaelae
ayrıca benım kocam bazen medenıyetsız olabılıo ben soyleyınce kabul etmıyor ama kendısı agzında kacırmak suretıyle ıtıraf edıyor

HER KADIN HAYATINI BİR BÖLÜMÜNDE BUDİST OLARAK YAŞAMIŞTIR;
ÇÜNKİ MUTLAKA BİR ÖKÜZE TAPMIŞTIR :roflol::roflol:
kım demısse dogru demıs
ayrıca ben baba tarafından bolulu oluyorum
her ne kadar bılmesekte, gıtmesekte, gelmesekte o koy bızım koyumuzdur lalala lalala lalala....
sev benı al yamacına sevılmeye ıhtıyacım var (mıyawww...delikafadulden)

herkeşe merhaba kasım gacıları napıyonuz bakiim biz iyiyiz inşallah
dün kocişe izin tabi ki vermedim tıpış ve tıpış şeklinde geldi eve
senı bu konuda tebrık edıyorum
hos zaten senden ızın vermenı de beklemıyordum yaa

vayyy miniğim benim bak şimdi daha bi sevesim geldi seni toprağım benim :1hug:

valla mucizecim ara sıra tırnaklarını göstereceksin ki varlığını hatırlasınlar
yoksa valla rahata pek alışıp tepemize çıkıyorlar

hayat biter ev işi bitmez Allah da bitirmesin o biterse hayattta bitmiş demktir Allah korusun

anaaa kim bolulu beee
bendenız ve zeyna bız topragız

vayyy miniğim benim bak şimdi daha bi sevesim geldi seni toprağım benim :1hug:

sev benı ay pek bır sevındırık oldum
hıc bılmedıgım nufus cuzdanımdakı (evlenmeden evvel) kutukten oteye gıtmeyen memleketım nelere kadırsın sen benı sevdırıyorsun
ama ben sevıyorum bolu ınsanını efendı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…