- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.841
mucizecim lütfen alınma
burda hep birbirimize takılıyoz şakalaşıyoruz eminim kimse seni veya bir kişiyi hedef göstererk bişi dememiştir sadce latife
halaaa lafımın arkasındayım kim girsin kim giremesin gönüller bir olsun yeter
herkezin hayatı hep burda olmaya müsait olmayabilir
takılma mucizecim kimse seni kasdederek demedi bişi eminim seviyos biz seni
eylül kraliçem öperim ellerinizden saygıyla halkın olarak :mymeka:
haydaaaaa mucize kırcam kafanı deli kız ..sana mı dedik ayol gelmiyim oraya ,seviyom kıs seni ..bende seni her zaman tebessüm ile takip ettim..hem ben kimseye şaklaban demedim dikkatini bu noktaya çekmek ister yalnış anlaşılmadan dolayı senden ve tüm halkımdan özür dilerim..a.s.
ya aslında senin tarzını bildiğim için önce senin lafından alınmadım ama diğer yazı yüreğime oturdu valla.gece okudum yattım gece rüyama girdim valla.şaklabanlık ve popülerite .....insan niye burda popülerite için uğraşsınki...şaklaban kelimesini senin demediğini biliyorum zaten.
eğer bende seni yanlış anladıysam bende senden ve huzuru kaçırdığım tüm arkadaşlarımdan özür dilerima.s.
ya benı nıye dovuyorsun yaaa aglarım valla kusmeyı mumla ararsın -tatlicadiarzu-şimdi gelir oraya seni bi döverimklava: anlarsın küsmeyi hee
ben kimseye medeniyetsiz demedim canım ayrıca hepimiz medeniyizki burda buluşabiliyoruz netten faydalanıyoruz yani delikafadulden ne yaklaşım ama :bbo:
kım demısse dogru demısHER KADIN HAYATINI BİR BÖLÜMÜNDE BUDİST OLARAK YAŞAMIŞTIR;
ÇÜNKİ MUTLAKA BİR ÖKÜZE TAPMIŞTIR :roflol::roflol:
senı bu konuda tebrık edıyorumherkeşe merhaba kasım gacıları napıyonuz bakiim biz iyiyiz inşallah
dün kocişe izin tabi ki vermedim tıpış ve tıpış şeklinde geldi eve
anam gozum korktu valla bolulu bır hatun asar da keser de ımıs meger (ne topragım ama)kız kalimero soru sordum sana boru değil bi cevap ver be ya bak gelcem şimdi oraya kaydirigubbakcemile
ben canım bi sorun mu vardıanaaa kim bolulu beee
bendenız ve zeyna bız topragızanaaa kim bolulu beee
vayyy miniğim benim bak şimdi daha bi sevesim geldi seni toprağım benim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?