- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.881
sağol canım inşallahzeynacım güzel haberlerle dönersiniz inş.
vay toprağım beni bend diyom bu banlıdaki ışık başka ışık meğer toprak ışığıymış severim bi başka senide :1hug:ay bende boluluyum...:1hug:vay hemşolarım benimmmmm..
canım yufkayı al şöle 4 kenarını hafif katla içne yağ gezdir sonra penir domates piber azda maydonoz koykapat kenarlarını kare şeklinde az yağlı tavada bi güzel çevir çevir pişirbana tavada yapabileceğim bir börek önerebilecek bir gacı var mı
ay sinirimi bozma çok yedinde sanki böreğe dokunmadın bile bi daha gelişine yemessen bende piroşa yedircem haaa.kaydirigubbakcemile3tarifide veririm şekerim ne demek..eylül kız bolulu olduğun belli becerikli gacısın geçende yaptığın açmalar çok güzeldi mesela pofuduk pofuduk bende yapçam onlardan ama unuttum tarifi alırım senden bi ara
ya benim kızım sürekli kucak istiyor napcam bilmiyoruum,anakucağında oturmuyyor.salıncana koyup karşısına oturuyorum oyuncaklanı önüne yığıyorum sallıyorum olmadı yanına oturuyorum yok memnun olmyor kalkmaya çalışıyor.kucağa gelince tüm derdi bitiyor.oyun halısı alıyım diyorum cesaret edemiyorum okadar para verip sonra bizimki ondada durmasa diye.napcam bilmiyorum.sizinkiler nedurumda.
ooo benım bır topragım daha cıktı ne guzel yawww
bu arada merak ettım bolunun neresındensınız
zeyna ınsa allah ıyı haberlerle gelırsın
bende ogluma gıdıyorum emzırmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?