2008 Kasım Anneleri

aynı tepsiye döser gibi tavaya döşeyip kısık ateşte bişşirebilirsin canım.yada dışarıda satılan gözleme gibi yufkanın içine peyniri koyup tek tek pişirebilirsin.

zeynacım güzel haberlerle dönersiniz inş.
sağol canım inşallah
ay bende boluluyum...:1hug:vay hemşolarım benimmmmm..
vay toprağım beni bend diyom bu banlıdaki ışık başka ışık meğer toprak ışığıymış severim bi başka senide :1hug:
bana tavada yapabileceğim bir börek önerebilecek bir gacı var mı
canım yufkayı al şöle 4 kenarını hafif katla içne yağ gezdir sonra penir domates piber azda maydonoz koykapat kenarlarını kare şeklinde az yağlı tavada bi güzel çevir çevir pişir
mükemmel oluyo biz sık sık kahvaltıya yaparız pekde güzel yaparım sölemesi ayıp cokacimcoook

eylül kız bolulu olduğun belli becerikli gacısın geçende yaptığın açmalar çok güzeldi mesela pofuduk pofuduk bende yapçam onlardan ama unuttum tarifi alırım senden bi ara

ya benim kızım sürekli kucak istiyor napcam bilmiyoruum,anakucağında oturmuyyor.salıncana koyup karşısına oturuyorum oyuncaklanı önüne yığıyorum sallıyorum olmadı yanına oturuyorum yok memnun olmyor kalkmaya çalışıyor.kucağa gelince tüm derdi bitiyor.oyun halısı alıyım diyorum cesaret edemiyorum okadar para verip sonra bizimki ondada durmasa diye.napcam bilmiyorum.sizinkiler nedurumda.

bende istiyom pofuduk pofuduk açma bana neeeeee senağlama

ben kaçar kızlar anca giderim park yeri sorunu var zaten az ona dolanırım görüşürüz akşama ben kaynanama gidip postu yaycam az
öptüm sizi
kız asorti inşallah o peynirli tava böreklerinden bizede yapma kısmetin olur yani görüşürüz

ooo benım bır topragım daha cıktı ne guzel yawww
bu arada merak ettım bolunun neresındensınız

zeyna ınsa allah ıyı haberlerle gelırsın

bende ogluma gıdıyorum emzırmeye

ooo epey kalabalığız bugün..
oğlumu emzirirken yazıyorm şuan..

poğaça börek yapmayalı çok uzun zaman oldu benim..ama ikrama hayır diyemem..yanına da sıcacık bir çay ..oooff..ne güzell
cokacimcoook

eylül kız bolulu olduğun belli becerikli gacısın geçende yaptığın açmalar çok güzeldi mesela pofuduk pofuduk bende yapçam onlardan ama unuttum tarifi alırım senden bi ara
ay sinirimi bozma çok yedinde sanki böreğe dokunmadın bile bi daha gelişine yemessen bende piroşa yedircem haaa.kaydirigubbakcemile3tarifide veririm şekerim ne demek..

cnm ben de oyun halısı almadım daha ama yere uyku seti yorganını seriyorum..üzerine yüz üstü oğlumu koyuyorum..bazen altına yastık koyuyorum..
önüne oyuncak..
biraz takılır sıkınca sırt üstü..
biraz da öyle

asorticm şimdiden afiyet olsun sana.
diloks maşşallah canım hem emzirip hem nasıl yazıyon.bende şuan hem ayağımda sallayıp hemde iki büklüm yazmaya çalışıyom.
eylul hanım bizde isteris pofuduk açma poca tarifi

diloks sonuçların iyi çıkmasına sevindim, siz hiç mi ilaç kullanmıyorsunuz, sab simpleks çok işe yarıyor, eğer vermiyorsan ver bence sanada tunayada yazık valla

ağlayan pastamı yaptım, avcı böreklerinin krepleri ve içi hazır ama sarılmadı henüz, patatesler haşlandı, kurabiyeler hazır az işim kaldı, oğlumu uyutup devam edicem inşallah

asorti henüz yapmadıysan bir tarifte ben vereyim

zeyna iyi haberlerle gelirsin inşallah

mucize takılma canım şurda ağzımızın tadıyla paylaşım yapıyoruz

mmmf arkadaşını ziyaretemi gitti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…