2008 Kasım Anneleri

ay ben üşenmedim dün gittim 2 kilo ıspanak aldım ,bi güzel yıkadım birazını kavurdum buzluğa attım birazını ıspanaklı yumurta yaptım afiyetle yidik ..

eylul ben geredelıyım
hıc bılmem ne bolunun ıcını ne de geredeyı
babam cocuklugunda bır yerlesmıs kı pır yerlesmıs
babaannem orada ama ben gıtmıyorum o kısları buraya gelıyor zaar
babam senede bır kez evın bakımı ıcın gıder o kadar ama
bana her gıdısınde bakır esya getırır cok meshur yaa

şu verdiğiniz poğaçaya baktım ne güzel yapmış kadın.. canım çekti valla..
daha akşama yemek yapılacak biraz önce misafirim vardı mutfak karıştı birazcık toplanacak ben ise oğluşlar uyurken buralarda geziyom...

hadi hatunlar kaldırın totolarıda yapın yimekleri ..ohhh ben yaptım bitti oturuyom bilem

kalimerocum ben her yıl giderim göynüğe akşemseddin diyarıdır turistik üstelik ..havası suyu bambaşka ,eskiden yılda 4-5 kez giderdim evlenince mümkün olmuyor malesef ..ahhh yine burnumda tüttü memleketim..

soğuk ve yağmurlu bir ankara gününden herkese sıcacık selamlar
okuldan geldik karnımızı doyurduk oğluşla beraber yanınıza geldik çok yorgunum 2 gün inşallah dinlenirim ama nerde çamaşır temizlik ütü bulaşık yemek 2 çocuk...misafir hemde yemekliyani zor
bugün oğlum çok ağlamış ne mamasını yemiş nede uyumuş öğlen geldiğimde yeni dalmıştı mecburen uykuda aldım emzirdim emerken gazını çıkarıp pok yapınca oğlum nasıl rahatladı çok gazı varmış kakasınıda hala çok zor yapıyor yapamayıncada böyle çok ağlıyor kadıncağız çok üzülmüş ne yaptıysam fayda etmedi zor susturdum diyorbanada üzülmeyeyim diye söylememiş çok üzüldüm gözleri kıpkırmızı olmuştu
bu aralar zaten çok huysuz ne gece ne gündüz uykusuvar hepimizperişanız uykusuzluktan maşallah bir sesi var ağladımı tüm apartman ayakta...
neyse o kadar çok alıntı yaptımki hemen onları cevaplayayımda bi sorun olmasın
tüm kasım annelerini ve bebişlerini öpüyorum
vallahi geçmişi okumnıza gerek yok

yaa iki gün istifa etsem annelikten kollarımkoptu yaa bnun bi çözümü olmalıı
canım çözümünü bulursan banada bildir benim oğlanda öyle kucaktan inmiyor uyurkende kucakta gezerek uyuyor ter içinde kalıyorum

canım üçünüzede çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın

diloks çok geçmiş olzun canım benim kızımda öyleydi çok zor bilirim bizde her gün doktordaydık ilk çocuk olunca insan daha çok korkuyor cesaret edebilir misin bilmiyorum ama çok gazı olduğunda doktorumuz civalı derecenin arka tarafıyla hafifçe kremledikten sonra poposuna azcık sokup kenarlarından oynatıyordu umarım anlatabildim hemen gazını çıkartırdı çok kötü olursa deneyebilirsin

Herkese iyi gecelerrrr..umarım herkes iyidir benim pek kayfim yok..zeynadan sonra benim da canımı sıktı koca..hey allahım yaa dert bir değil..onlarda biz onların canını sıkınca bu kadar dertleniyorlar mı acep?
çitos canını sıkma her evde olan şeyler zor bir dönem geçiriyoruz yorgunluk uykusuzluk koşturma iş güç sinirlerimiz bozuk olduğundanda en ufak olayları büyütüyoruz canınızı sıkmayın

canım tadilat işleri zor umarım bir an önce biterde güzel evinde huzurla oturursun

mmmf canım allah arkadaşına kolay bir doğum nasip etsin
bu oğlanlar bizi zayıflatmaya karar verdi anlaşılan baksana hiç oturtmuyorlar

canım allahtan kilo almadım ama hala vermem gereken 5 kiloyu veremedim benimde iştahım çok açık ve göbek olduğu gibi duruyor sanırım spor yapmadan geçmeyecek

canım hepimizin derdi iyice düzenleri bozuldu düzeleceği yerde
inşallah marttandır 2 hafta sonra biter..

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun ve gözün aydın inşallah bir daha yaşamassın canım

benim oğlanda genellikle tüm elini yalasada baş parmağını tutturdumu cuk cuk emiyor elini sürekli silerek temiz tutuyorum bıraktırmayaçalışmadım bir dönemdir diye düşünüyorum ve çok çok salya akıtıyor dişmi çıkartacak dedim ama hala bir belirti yok

mucizeciğim bende sürekli okusamda pek fırsat bulup yazamayanlardanım ama hiç bir arkadaşın bilerek kimseyi üzmeyeceğini düşünüyorum gerçi barışta sağlandı hiç bir şeye canını sıkma

herkeşe merhaba kasım gacıları napıyonuz bakiim biz iyiyiz inşallah
dün kocişe izin tabi ki vermedim tıpış ve tıpış şeklinde geldi eve
canım iyi yapmışsın izin vermemekle bende izin vermezdim yazık adamcağız okuldan çıkar çıkmaz eve geliyorr ama bana yardıma sanmayın hemen yatmaya tam bir uykucudurda...
bu arada evin çok güzeldi salon takımımız aynı ama benimki kırmızı siyah

ben yavaş yavaş hazırlanayım
çocuğu doktora götürcem ya bakalım neler yumurtlayacak benim doktor
arada beni muayene etse ne güzel olurdu
canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

canım benimkide aynen öyle şu an bile kucağımda zorla tek elle yazıyorum ve kaç saattir 1den beri cin gibi bakıyor ana kucağında benimkide atık çok durmak istemiyor ben hazır yorganı serip yatırıyorum dönüp duruyor sürüklenmek istiyor öylelikle biraz oyalıyorum onun dışında genelde hep kucakta uykuyada öyle geçiyor çok yoruluyorum bakıcısıda yazık haşat oluyor

ay sonunda yaptırdım birine böreği kayınvalideme havale ettim o da yapmış sağolsun
dedim yürüyen gürültü bunu çok sevio sen yapınca ayrı güzel olur dedim yarım saate hazırdıkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben yazı yazdıktan sonra sizin yazdıklarınızı ancak sayfadan çıkarak görebiliyorum yani sayfada süreklilik sağlıyamıyorum nasıl yapıyorsunuz az girdiğim nasıl belli pek bir cahilim bu konuda

valla çok pis gaz verdim heee ecemim sende bi alıntı yapmışsın maşallah bir sayfayı kapladıkaydirigubbakcemile3

kızlar nedicem benim tosbaa herşeyi sol eliyle tutmaya çalışıyor acep solak mı olacak sağ eline veriom
yine sol elinde buluyorum ne iş

asorti afiyet olsun şekerim hangi tarifi yaptırdın güzel olduysa deneyelim bizde tavada kolay geliyor banada

ecemim geçmiş olsun benimkide huysuz bu günlerde, sayfa için ise f5 tuşuna yada adres çubuğunun yanında olan yenile düğmesine tıklayabilirsin

valla çok pis gaz verdim heee ecemim sende bi alıntı yapmışsın maşallah bir sayfayı kapladıkaydirigubbakcemile3

vallahi alıntı yapmadan yazayım diyorum yorgunluktanmıdır yaşlılıktan mı aklımda hiç biri kalmıyor malum aranızda en yaşlınız benim herhalde yaş 36
dünde yine böyle uzunbir alıntılar zincirini cevapladım gönderirken pc dayanamayıp dondu bende bi daha yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…