- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.921
canım çözümünü bulursan banada bildir benim oğlanda öyle kucaktan inmiyor uyurkende kucakta gezerek uyuyor ter içinde kalıyorumyaa iki gün istifa etsem annelikten kollarımkoptu yaa bnun bi çözümü olmalıı
canım üçünüzede çok geçmiş olsun kendinize iyi bakıniyi akşamlar herkese...
en son cuma akşamı girebilmiştim nete çünkü cumartesi hasta kalktım.zaten son zamanlarda hastalıklardan hiç kurtulamamıştım.berbat bir hafta geçirdim.bağırsak üşütmesi olmuşum.cumartesi gecesini acilde geçirdim.şiddetli ishal ve kusma vardı( ayağa kalkamıyordum ya çok kötüydüm.benim durumuma eşim çok sıkılınca başına migren ağrısı gibi ağrı girdi ve geçmek bilmedi.o da git gide kötüleşti ve pazartesi hastaneye gitti.tansiyonu düşük çıknca ayran iç demişler.balkan ayran içmiş 2 tane,başka yokmuş hastane kantininde.tansiyonu yükselmiş ve bu sayede hem ağrı kesici iğne hem serum yiyebilmiş.ama bu kez ayran bozukmuydu neydi artık zehirlendi,o da ishal oldu.salı günü de onun için bir daha hastaneye gitti ve serum ve ilaçlar verilmiş.hastaneden eve geldiğinde serum sayesinde baya toparlanmıştı.bunlar yetmezmiş gibi salı akşamı d.okyanusun ateşi 39 a çıktı.artık aklımı kaçırıcaktım.dr. u aradık ateş düşürücü şurup verdik,ılık duş yaptırdık,ıslak havluyla kompres yaptık düştü ateşi.sabaha kadra o da bizde uyumadık.sürekli bi çıktı bi indi ateş.dün hastaneye götürdük.yavrum zebil oldu oralarda.çok korktu.gider gitmez fitil verdiler ,onu attım ,ıslak havluyla kompres yaptım ateşi düştü.önce ateş düşürülüyormuş sonra muayne oluyormuş.neyse muayene oldu,dr. testler istedi.kan ve idrar tahlili yapıldı ayrıca göğüs filmi çekildi.çok korktu yavrum.Allahıma çok şükür sonuçları temiz çıktı.hiç bir şeyi yok dedi dr. bizim evin çok sıcak olduğunu söyledik,ondan olmuştur ateş dedi dr.hala pek keyfi yok ama bi daha ateşi olmadı işte böyle arkadaşlar.moralim hala bozuk diyebilirim.geçmişi okuyamadım.okumaya çalışıcam
diloks çok geçmiş olzun canım benim kızımda öyleydi çok zor bilirim bizde her gün doktordaydık ilk çocuk olunca insan daha çok korkuyor cesaret edebilir misin bilmiyorum ama çok gazı olduğunda doktorumuz civalı derecenin arka tarafıyla hafifçe kremledikten sonra poposuna azcık sokup kenarlarından oynatıyordu umarım anlatabildim hemen gazını çıkartırdı çok kötü olursa deneyebilirsincanım çok sıkkın..
acildeydik bu akşam...dinmek bilmeyen ağlamalarr bu gece dayanılmaz noktadaydı..
fitil verdiler..hala tam olarak sakinleşemedi..iç çekerek uyumaya çalışıyor ama aralarda ağlıyor alıyorum..
sanki hiçişe yaramaış gibi.
o kadar uykusuzum ki dün geceden..3 sattlik uykuyla ayaktayım bugün..
yarın sabah 10 da hastanede olacağız..daha detaylı bakılacvak.
gaz diyor doktor...
dün geceki ateş bugn kü ağlama krizleri,yarın hastane..çok yoruldum..
başka şeyler daha var canımı sıkan...anlayacağınız bu bir kaç gün pek iyi değilim..
şimdi oğlumu kontrol ede ede uyumaya çalışacağım..hala iç çekiyor..
iyigeceler kızlar...dualarınızı bekliyorum.
allah sevilenleri sevenlerin duasıyla korurmuş..
öptüm herkesi..yarın görüşürüz..
çitos canını sıkma her evde olan şeyler zor bir dönem geçiriyoruz yorgunluk uykusuzluk koşturma iş güç sinirlerimiz bozuk olduğundanda en ufak olayları büyütüyoruz canınızı sıkmayınHerkese iyi gecelerrrr..umarım herkes iyidir benim pek kayfim yok..zeynadan sonra benim da canımı sıktı koca..hey allahım yaa dert bir değil..onlarda biz onların canını sıkınca bu kadar dertleniyorlar mı acep?
canım tadilat işleri zor umarım bir an önce biterde güzel evinde huzurla oturursundenizanası, saphıra, dıloks canlarım gecmısler olsun hepınıze de
cıtos kocalar zaten bazı donemlerde bu ısı gorev edınıyorlar
sıkma canını onların ben bızım kadar uzuldugunu dusunmuyorum zaten
julıcım bakıcından memnun olmana cok sevındım
asortıe ben olsam asla ızın vermezdım mac ızlemeye gıtmesıne
evet ben kotuyum ızın vermezdım ıste
zeyna behlul sevgısı cıg gıbı buyuyormus her tarafta
dusunsene senın tango hocası behlul olsa
neyse aklıma gelmeyen dıger arkadaslara da tekrar slmlar
ben bu sabaha yıne sınır sıstemı tahrıbaı ıle basladım
banyoyu yapan fayans ustası egım vermemıs denyo
gıder bır tarafta bırıken su dıger tarafta
ya butun gıcık ustalar benı mı buluyor anlamadım
gel yap burayı dıyorum bana dıyor kı malzeme parasını sızden alırım
allahtan telde konusuyorduk yanı karsımda olsaydı kafasına kesın bır sey ındırırdım yanı
salak herıf hem yanlıs yapıyor ozur dıleyecegıne parasını ver duzleteyım dıyor yaa kötükedihüso
mmmf canım allah arkadaşına kolay bir doğum nasip etsinselam cicikler günaydın bugün benim için önemli bir gün inşallah hayırlısıyla atlatırım bugünü dua edin bana:)
zeyna kafa nedir bu behlül sevgisi tango aşkı ??:)))))))))
arkadaşım şuan doğumda o kadar heyecanlıydıki belki girmiştir belkide küçükbey doğmuştur kocası yemenli arap kendisi sarışın mavi gözlü ilk oğlu baya baya esmerdi bakalım bu nasıl olucak benden dolayı umutlu 2.ler anneye bensiyo herhalde diyoo hayırlısıyla doğsa en son geçen hafta perşembe 2.250ydi bebek acaba kaç kilo doğacak benimki gibi mikroskobik olmasın sakın:::))
yaa bu arada varya bu çocuk sabrımı zorluyo gece hiç kalkmadıysa 20 kere kalktı sabah 6.30da dikti beni ayağa ne yatakta duruyo ne koltukta abisi masal okuyoda oda dinliyo ama gidicek birazdan ben yandım hep kucakta durmak istiyo koltuğuna koyunca öyle bi çığlık atıyoki ödümkopuyo edepsiz yaa abisi hiç bööle diildi
canım allahtan kilo almadım ama hala vermem gereken 5 kiloyu veremedim benimde iştahım çok açık ve göbek olduğu gibi duruyor sanırım spor yapmadan geçmeyecekgünaydın kızlar işe geceikmeli olarak geldim bu sabah 09.40 felandı aslında 8,30da olmam gerekiyorda kızı bırakıp da çıkamıyorum kızlar ya ben acayip iştahlıyım çok ekemk yiyorum hiç bir kotuma sığmıyorum doğumdan sonra kotlarım olmuştu ama doğumdan sonra en az 5 kilo flan aldım herhalde aslında boyum uzun o kadar belli olmuyor ama göbek var ya göbek beter ya-tatlicadiarzu-
canım hepimizin derdi iyice düzenleri bozuldu düzeleceği yerdegeçenlerde diyordunuz ya martdanmıdır nedir benim kaan oğlanda gece çok kalktı bir debelendi üstünü açtı biracıktı bir gazı vardı.. sabahda 7de dikti bizi.. babası yatakda oyaladı ama uyumadı.. içeri odaya aldı götürdüde bende 9a kadar kerem oğluşla uyudum biraz...
aman şimdi bana yazıda yazdırmıyor debeleniyor kaan bey.. sanırım kaka yaptık bir koşun temizliim geliiim barii...
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünbebeğimiz doğmuş anneye benziyormuş:lepi:
çork korkuyodu ilk doğumunda akşama kadar baygındı bu benimhastanede oldu ayılcaksın hemen korkma diye çok sööledim ayılmış valla onunla konuştıum:))))
geçmiş olsun ve gözün aydın inşallah bir daha yaşamassın canımkızlar merhaba....daha geçmişe bakmadım önce yazayım dedim...
hastaneden geldik az önce..kan ,idrar temiz(şükür)...diğer kontrollerde iyi...
oğlum gaz sancılarını hat safhada yaşıyor...doktor ilaç verdi:SABIR..
ben de daha iyiym...ama dün akşamı ve daha önceki akşamları da hatırlamak istemiyorumm
birazdan geçmişi okuyacağım yazarım yine...
benim oğlanda genellikle tüm elini yalasada baş parmağını tutturdumu cuk cuk emiyor elini sürekli silerek temiz tutuyorum bıraktırmayaçalışmadım bir dönemdir diye düşünüyorum ve çok çok salya akıtıyor dişmi çıkartacak dedim ama hala bir belirti yokKızlar herkese günaydınlar
Kızlar ya bebekleriniz parmak emiyormu önceden anlamıyordu ellerini ağzına sokup emmeye çalışıyordu şimdi baş parmağını emiyor.Emziğini atıp baş parmağını ağzına alıyor ne yapmalıyım.Uzun süre parmak emmesinden korkuyorum bizim anne tarafının ben başta olmak üzere uzun süre parmak emme hikayesi var :)) Birde dünden beri tükürüp duruyor sizinkilerde varmı bunlar
mucizeciğim bende sürekli okusamda pek fırsat bulup yazamayanlardanım ama hiç bir arkadaşın bilerek kimseyi üzmeyeceğini düşünüyorum gerçi barışta sağlandı hiç bir şeye canını sıkmacanım bende önce bir takılma espiri olarak algılamaya çalıştım ama elifdemin söylediklerinden öyle olmadığını zannettim.ve nekadar çok girip yazamasam burdaki arkadaşların samimiyetine ve birbirinin halini anladığına çok inanıp güvenmiştim.birden böyle birşeyle karşılaşınca şok oldum.ben zeynanın dediği gibi ğönüller bir sanmışştım.
canım iyi yapmışsın izin vermemekle bende izin vermezdim yazık adamcağız okuldan çıkar çıkmaz eve geliyorr ama bana yardıma sanmayın hemen yatmaya tam bir uykucudurda...herkeşe merhaba kasım gacıları napıyonuz bakiim biz iyiyiz inşallah
dün kocişe izin tabi ki vermedim tıpış ve tıpış şeklinde geldi eve
canım güzel haberlerle gelirsin inşallahben yavaş yavaş hazırlanayım
çocuğu doktora götürcem ya bakalım neler yumurtlayacak benim doktor
arada beni muayene etse ne güzel olurdu
canım benimkide aynen öyle şu an bile kucağımda zorla tek elle yazıyorum ve kaç saattir 1den beri cin gibi bakıyor ana kucağında benimkide atık çok durmak istemiyor ben hazır yorganı serip yatırıyorum dönüp duruyor sürüklenmek istiyor öylelikle biraz oyalıyorum onun dışında genelde hep kucakta uykuyada öyle geçiyor çok yoruluyorum bakıcısıda yazık haşat oluyorya benim kızım sürekli kucak istiyor napcam bilmiyoruum,anakucağında oturmuyyor.salıncana koyup karşısına oturuyorum oyuncaklanı önüne yığıyorum sallıyorum olmadı yanına oturuyorum yok memnun olmyor kalkmaya çalışıyor.kucağa gelince tüm derdi bitiyor.oyun halısı alıyım diyorum cesaret edemiyorum okadar para verip sonra bizimki ondada durmasa diye.napcam bilmiyorum.sizinkiler nedurumda.
ay sonunda yaptırdım birine böreği kayınvalideme havale ettim o da yapmış sağolsun
dedim yürüyen gürültü bunu çok sevio sen yapınca ayrı güzel olur dedim yarım saate hazırdıkaydirigubbakcemile3
valla çok pis gaz verdim heee ecemim sende bi alıntı yapmışsın maşallah bir sayfayı kapladıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?