2008 Kasım Anneleri

Ay kızlar bir ortadan kayboluyorum maşallah bıdı bıdı bıdı oku oku bitmiyor yav ben de vazgeçtim bugün oğlum yine almaya geldi öğlen,gittik evimize bebeğimi doyurdum oynattım uyuttum tırnaklarını kestim uyurken,her tarafı çizikler içinde yine. Sizde de aynı şey oluyor mu kızlar,tırnaklarını çok kısayken kesemiyorum etini kesicem canı yanıcak diye,uzasın diye beklerken de her yerini yara bere içinde bırakıyor. Benim ellerimde ve göğsümde de var. Tırnak kesmek başlıca stres benim için,uyanıkken zaten mümkün değil,hemen çekiyor elini,uyurkende canını yakıcam diye çok korkuyorum

canım aynı sorun bizdede var...ben bikere kanattım ogünden beri rahat kesemiyorum.korkuyorum.uyurken uyanıcak diye kesemiyorum.uyanıkken elini çekiyor.üstünden aldığım için herhalukarda kendini çiziyor

ay sinirimi bozma çok yedinde sanki böreğe dokunmadın bile bi daha gelişine yemessen bende piroşa yedircem haaa.kaydirigubbakcemile3tarifide veririm şekerim ne demek..

açmayı yemiştim bi kerem ama ben sana gelene kadar bi kapı daha yapmıştım ordada yemiştim evet böreği yememiştim merakta etmiştim nasıl olduğunu güzel görünüyodu ama çok şişmiştim be şeker,hee melisle piroş yer bizim yerimize

denizcim sab ı kullanıyorum bir de nurse havyers...işte yapısı böyle oğlumun

beyaz melek ben tırnak kesmeye bayılıyorum..çok zevk alıyorum tırnak keserken..

bi gariplik var ama ben de anlamadım..biraz uzasa da kessem diye sabırsızlanırım

Herkese selammmm..

zeyna hiç keyfim yoktu koparttı beni şu budist,öküz meselesi koparttı beni..harbi çok doğru valla..bazen acab ahala budist olarak yaşıyor olabilir miyim diye düşünüyorum mesela bugün:roflol::roflol:..

Dilokscum bişey çıkmamasına sevindimm..geçmiş olsun..

Oooo bolulular basmış burayııı..severim ben de boluyu düzcede çalışmıştım daha önce..Yol üzerinde bi restaurant vardı mutfak sanatları merkezii ooff süper yemekleri var..

mucizecim aynı şekilde işte,bakalım biraz daha büyüynce düzelir mi?
ya da biz bebeklerimizi diloksamı götürsek acaba,sen de ilginçmişsin dilokscum yaa var mı başka böle garip zevklerin sırnaşık şey

yazayım şekerim

tavayı yağlayıp bir yufkayı tavanın üzerine yay, bir yufkayı elinle ufak parçalara bölüp karmakarışık tavaya dağıt, sonra iç malzemesini ekle üste tekrar parçalanmış yufka, bir kapta gözkararı sıvı yağ, süt, bir kaşık yoğurt, bir yumurta ekle çırpıp bolca dök yufkanın tavadan taşan kısımları üste kapat, orta ateşte önce bir tarafı sonra diğer tarafı pişir, su böreği gibi oluyor afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…