- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.941
Kızlar ne diycem?
Sakura vardı gebeliğimizin başlarında mikroyla ikizlerine hamileydi..ortadan kayboldu gitti..zor bir gebelik geçriiyordu haberi olan var mı?
asorticim solu kuvvetli demekki.valla benimki hala 2 eliyle zor tutuyor.hafif hafif tutuyor ve hemen bırakıyor.daha donmedi de.bende niye bu kız tembel diye takıldım kaldım kaç gündür.
canım ilk çocuğun değil mi senin büyük ihtimalle çocuğu hiç yere koymuyorsundur ben en azından kızımda öyleydim ama bunu çok yere yatırıyorum yere hazır yorganı 4 kat yapıp yatırıyorum 15 günden fazla oldu dönmeyi öğrendi ilk zamanlar döndükten sonra kolunu kurtaramıyordu çok sinirleniyordu 1 haftadır fıldır fıldır dönüyorama çok dikkatli olmalısın dönmeyi öğrenince ne ana kucağında duruyor ne koltukta yada yatakta tek başına bırakamıyorsun bizimki nerdeyse zorlasam emekleyecek bir sürüklüyor sürünerek kendisini anlatamam sonrada pek bir mutlu oluyor çok büyük bir şey başarmış gibi...sende bol bol yere yatır döner canım
mmmf nere gittin kıssss
bugüne akif nöbetini gene sanamı yazdılar
yoksa gezcek yeni kapımı buldun
diloks sonuçların iyi çıkmasına sevindim, siz hiç mi ilaç kullanmıyorsunuz, sab simpleks çok işe yarıyor, eğer vermiyorsan ver bence sanada tunayada yazık valla
ağlayan pastamı yaptım, avcı böreklerinin krepleri ve içi hazır ama sarılmadı henüz, patatesler haşlandı, kurabiyeler hazır az işim kaldı, oğlumu uyutup devam edicem inşallah
asorti henüz yapmadıysan bir tarifte ben vereyim
zeyna iyi haberlerle gelirsin inşallah
mucize takılma canım şurda ağzımızın tadıyla paylaşım yapıyoruz
mmmf arkadaşını ziyaretemi gitti acaba
ay bugün julide yok dark da uğramadı mmmf kafa da burda da yazmiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?