2008 Kasım Anneleri

Kızlar ne diycem?

Sakura vardı gebeliğimizin başlarında mikroyla ikizlerine hamileydi..ortadan kayboldu gitti..zor bir gebelik geçriiyordu haberi olan var mı?

asorticim solu kuvvetli demekki.valla benimki hala 2 eliyle zor tutuyor.hafif hafif tutuyor ve hemen bırakıyor.daha donmedi de.bende niye bu kız tembel diye takıldım kaldım kaç gündür.

asorticim solu kuvvetli demekki.valla benimki hala 2 eliyle zor tutuyor.hafif hafif tutuyor ve hemen bırakıyor.daha donmedi de.bende niye bu kız tembel diye takıldım kaldım kaç gündür.

canım ilk çocuğun değil mi senin büyük ihtimalle çocuğu hiç yere koymuyorsundur ben en azından kızımda öyleydim ama bunu çok yere yatırıyorum yere hazır yorganı 4 kat yapıp yatırıyorum 15 günden fazla oldu dönmeyi öğrendi ilk zamanlar döndükten sonra kolunu kurtaramıyordu çok sinirleniyordu 1 haftadır fıldır fıldır dönüyor ama çok dikkatli olmalısın dönmeyi öğrenince ne ana kucağında duruyor ne koltukta yada yatakta tek başına bırakamıyorsun bizimki nerdeyse zorlasam emekleyecek bir sürüklüyor sürünerek kendisini anlatamam sonrada pek bir mutlu oluyor çok büyük bir şey başarmış gibi...sende bol bol yere yatır döner canım

sakura yazıp üyeler arasında arama yapın bakalım bulunacak mı
denizanası valla o kendi tarifini yapmış canıımm

uf be şu secimde bi olup bitseydide bizde onlarda bi rahata erseydik.kafamızı şişirdiler be..biri gidiyor bangır bangır biri geliyor.zor uyuttum kızı zaten,

ya yere koymayla alakalı olduğunu bilmiyordum.ben battaniyesini serip koltuğa .salıncağına ve anakucağına koyuyorum ama zaten bunlardada durmuyor.hep kucak istiyor.

dönmesi için yere koymak işe yarıyor ,bende öyle yapmıştım dönüyor artık ..ama koltuğa filan bırakıp gidemiyorum artık yastık koyuyorum yada yatağına bırakıyorum..

parmaklarını tutturup kalkmasını sağla yüzü koyun yatır sırt üstü yattığı zaman dönmesini sağla yardım et öğrenir hemde çok mutlu olur ilk çocuk olunca birazda korkuluyor yanlış bir şey yapar mıyım diye ama zamanla alışacaksın ve ikinci bebeğinde çok daha rahat olacaksın en azından habire doktora koşmayacaksın kızımda doktorlara gaz sıkıntısı yüzünden verdiğim parayı hatırlamıyorum bile ama oğluşum yazık aşıdan aşıya doktorunu görüyor kaç kilo boyu kaç cm çok merak ediyorum neyseki ayın sonunda aşımız varda öğreneceğiz

Benimkide hala dönemiyor ben de yere yatırmayı bir deneyeyim bakayım ben de takılıp kaldım neden dönemiyor diye böyle hergün biraz biraz yatıracağız değil mi? şimdi büyük yatağına geçtik orada döner dedim o da çocuğum üstündeki yorgan battaniyeden dönmesi yine zor iyisi mi bir şu yere yatırmayı deneyeyim bende. Kaç gün sürer tahmimnen öğrenmesi?

Sakura'dan bahsetmişsiniz yaa bir de sekreter vardı burada bizimle takılırdı benimle aynı şehirdeydi,ben izne ayrılınca vedalaştık bir daha da haber alamadım kendisinden msn ine mail de atıyorum cevap yok,buralara baktım yok. Geçen gün eşim dershaneden duymuş gelmiş bir avukatın yanında çalışan sdekreter intihar etmiş diye,tuz ruhu içmiş kadın borçlarından dolayı,ayy nasıl kötü oldum içim cız etti sakın o olmasın diye neyse sonra araştırttım baya avukat değil doktor yanındaki sekretermiş. Içim biraz olsun rahatladı bir de kendinden haber alsam tam rahatlayacağım

ben yere küçük bir yastık koyuyorum...tunayı üzerine yüz üstü yatırıyorum.göğsü yastığa geliyor..
sonra hafif oynatıyorum sallıyorum atılıyor sağa yada sola...
düşüyor..

mmmf nere gittin kıssss
bugüne akif nöbetini gene sanamı yazdılar
yoksa gezcek yeni kapımı buldun

ay bugün julide yok dark da uğramadı mmmf kafa da burda da yazmiyi

yaa kızlar geldim sabahbiişimvar dua edin demiştim ya o işi hallettik ufak çaplı bi miras işiydi çok şükür bitti ama çokmoralim bozuk çok Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece .........

benim fokta dönemiyo yaws yatağımın üzerine koyuyorum yüzükoyun çıçını yırtıyo ama sürüüyo oyuncağına doğru yol alıyo ama ağlaya inleye delimidir nedir puhahahaha
asortik tava böreği çektirdin canımı alacağın olsun

dayısı yürüteç almış oğluma karşıdan dönerkene haşimişcandan bakalımgelsinde bi deniyelim nasılmış neymiş ne değilmiş.yürütmüücem ama şimdilik sabitleme modu var o konumda ayakta dursun arayıpta bulamadığı bişey:))))

mmmf kafam gel beraber yiyelüm yavyuumm
benim kızan yüzüstü dönüyor sonra geri sırtüstü duruyor delüü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…