2008 Kasım Anneleri

diloksçum benim bebekliğime çok benziyor ama babayada benzio
bakalım biraz büyüsünler bakalım kime benzicekler bizimki tam tontiş yanaklar gıdış tam ısırmalık maşallah :)

canım konunun yeniden açılmasını istemiyorum aslında ama benim hatırlanmama falan kırılmadım .sadece bazzı kullanılan kelimelere kırıldım.yoksa tabiki bende arkadaşların muhabebetinden hoşlandığım daha da önemlisi bilgilendiğim için giriydrum.herkes onca mesgalenin içerisinde kafasını boşaltmak dar zamanda kendine azcık vakit ayırmaya çalıştığı bir ortamda herkes herkesi sıkı sıkı takip edecek hatırlayacak durumda değil. bazen ben tam açıyorum açmakla kalıyorum bebegim fırsat vermiyor.yani ben anlıyorum herkesi ben arkadaşların samimiyetine güvenerek öylesine takılmıştım ama aldığım cevap biraz kırıcı oldu.neyse geçti gitti.ben seviyorum hepinizi,

[FONT
="Comic Sans MS"]araba sevdasıı[/FONT]
çokk tatlı maşşallah .hiç öyle uyumayan huysuz annesini yoran bebişe benzemiyor.çok masum.

geçmiş olsun canım.korkuyor demekki kadıncaz

ohh duşa girdim çıktım rahatladım...
ama ufaklık kalktı bi bakem gelirim
sıhatler olsun.güle güle kirlen

afiyet olsun diloks cum

yok yaa ben göremiyommm sinir oldum bana gören birisi sayfanın adresini kopyalayıp buraya koyabilirmi hırs yaptım neden göremiyom ben bu takvimleri kaç gündürr

resmen ortalık kapkaranlık dediğiniz gibi tam uyku havası ama benimki oyun sepetinde ee ee diyo ama uyumuo :)))
mmfcim bu arada bende görüyorum takvimleri..

bu arada artık benim kızım favori şarkılarını buldu :))
en popüler şarkısı ferhat göçer gül ki sevgilim ..
ikincisi zuhal olcay pervane
uyku şarkısı yalın meleklerin sözü var
nasıl ama bi de bunlara eşlik ediyor hanfendi.. allahım bu şimdi böyle ilerde ne yapıcam ben bu cimcimeyle :)) tercihlerini şimdiden yapıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…