- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.101
canım konunun yeniden açılmasını istemiyorum aslında ama benim hatırlanmama falan kırılmadım .sadece bazzı kullanılan kelimelere kırıldım.yoksa tabiki bende arkadaşların muhabebetinden hoşlandığım daha da önemlisi bilgilendiğim için giriydrum.herkes onca mesgalenin içerisinde kafasını boşaltmak dar zamanda kendine azcık vakit ayırmaya çalıştığı bir ortamda herkes herkesi sıkı sıkı takip edecek hatırlayacak durumda değil. bazen ben tam açıyorum açmakla kalıyorum bebegim fırsat vermiyor.yani ben anlıyorum herkesi ben arkadaşların samimiyetine güvenerek öylesine takılmıştım ama aldığım cevap biraz kırıcı oldu.neyse geçti gitti.ben seviyorum hepinizi,yahu amma konuşmuşsunuz iki gündür ya oku oku bitmiyor maşallah amma çalışıyor çeneniz ve lleriniz :)))
geldiğim noktaya kadar saphiracım geçmiş olsun canım inşallah şimdi herşey yolundandır
denizanası denizoğlan nasıl oldu toparlandımı gerçi bugün sanırım senin msaifirlerin var akşama anca girersin gibi görünüyor
julicim banusunun hırıltısı var diyordur bizde de başladı dr bize buhar makinesini sürekli çalıştıramıyorsan bulunduğun odaya kalorifer peteklerinin üzerine çamaşır as demişti şimdi öle yapıyorum birde tonimer kullanıyorum biraz daha rahatladı küçük hanım ..seninde aklında bulunsun canım.
mucizecim üzerinden zaman geçti konu kapandı ama olsun bende yazayım dedim :)) hiç alınma bende öle çok çok girip paylaşımda bulunamıyorum sürekli takipçiyim hatta hamileliğimden beri ama başlarda çekindiğim için yazmamıştım sonra baktım gayet güzel paylaşımlar var bende başladım ama çok da fırsat bulamıyorum açıkcası.yeri geldiğinde söylediklerim konuştuklarım benimde kaile alınmıyor hatırlanmıyorum gibi geliyor ama olsun ben burada rahatlıyorum kendimi buluyorum.
çokk tatlı maşşallah .hiç öyle uyumayan huysuz annesini yoran bebişe benzemiyor.çok masum.
geçmiş olsun canım.korkuyor demekki kadıncazmercü sedacım hoşbulduk kızlar kötübigün kayınvalideyi hastaneye kaldırdılar sabah safra kesesinde taş vardı o nüksetti sanırsam sabah beri nazı geçmedi şimdi çıktı evinde uyuyo ameliyat olmam diye tutturdu korkma bak ben 3 kere oldum bişey yok diyorum ama anlamıyo bak dedim daha yaşlandıkça başına daha ffazla dert açar dedim de hee diyo bakalım hayırlısı
sıhatler olsun.güle güle kirlenohh duşa girdim çıktım rahatladım...
ama ufaklık kalktı bi bakem gelirim
şimdi baktım da camdan bazı ağaçlar çiçek açmış..içim kıpır kıpır..
valla güneş te açtı..
değil mi sedacm yaa...
canınızı çektirmek gibi olmasın ama türk kahvemi de yaptım kocamla karşılıklı içmeye gidiyorum...
hava öylebi kapandıki şimşek gökgürültüsü sapsarı oldu ortalık ışık yaktık amanın korkuyomm beneeeee[/QUOT
kokma kızım ben senin babanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?