2008 Kasım Anneleri

ben somon sevmem en başta hamsi sonra çiprura sonra levrek ama ilk tercihim hep hamsidir
aman asorti aklıma balık sokma çok hastayım zaten hayatta yapamam

Herkese merhaba.Uzun süredir giremiyorum.İşe başladım.Akşamları ise bebek alıyor vaktimi.Az önce yazdıklarınızı okudum.Öncelikle 4.ayı dolanları tebrik ederim.Benim bebişimde dün doldurdu.Dark pompa problemin varmış.Medelanın mini pompasını dene istersen.Ben onu kullanıyorum ve memnunum.Grip olanlara da geçmiş olsun.Zeyna özellikle sana.Juli sütün iyi geliyor mu?Yani tüm gün süt mü veriyorsun, ek gıdalara başladın mı?

Size yazamadığım süre içinde kızlar başımıza gelmeyen kalmadı.Bebeğimde anne karnındayken böbreğinin birinde şişme görünmüştü.O yüzden tetkikler yaptırdık.Bunlardan biri ilaçlı sonda idi.Cuma günü yaptırdık.İnanılmaz bir eziyet.Yavrum saatlerce ağladı.Şükür temiz çıktı ama tetkikler devam edecek.Bu arada kalça çıkığından şüphelendiler.Koştur koştur başka hastaneye gittik.Çıkık falan yokmuş.Annemden emdiğim süt burnumdan geldi valla.Allah hiçbirimizi hastanelere düşürmesin.Ne zor özellikle devlet hastaneleri.İnsanı azarlamakta üstlerine yok.Bunlar yetmiyormuş gibi işyerinden 2 mühendis arkadaşım istifa dilekçelerini verdiler.İşler çok yoğun.Üst üste geldi herşey.

Bu arada ek gıdalara başladık galiba.Ben elma suyu, kaşık maması, pekmezli yoğurt denedim.Ama miktarlarını az tutarak.Vatana millete hayırlı olsun.

:enbuyukkk:

bizde elma-havuç karışımına başladık
günde 2 kez bir fincan dolusu ikisini sıkıp veriyorumşükür hiç bi alerjide olmadı hafta sonuda yoğurda geçeceğiz inşallah.

Yasmin hayırlı olsun canım ben de merakla bekliyorum başlayacağımız günleri ama bizim için henüz erken. Biz sadece süt alıyoruz tüm gün şu anda. Allaha şükür inşallah en az 1 ay daha devam eder. Çok çaba sarfediyorum ama gerçekten içmediğim yemediğim şey kalmıyor geceleri bile kalkıp sağıyorum memelerim yara içinde ama yine de vazgeçmeyeceğim.

Bizim doktor da meyveyle değil sebze püresi ile başlayacaksınız ama daha erken dedi. Bunu da ilk defa duyuyorum. Hepiniz meyve ile başlamışsınız. Herkes başka bişey diyor zaten bu konuda.

. Ya en önemlisi bebeğini öğle tatilinde bile görebiliyorsun ben sabahtan akşama kadar 9-10 saat göremiyorum belki de o yüzden daha kolay alışıyorum. .

Julicim bu süre zarfında sadece anne sütümü alıyor o kadar süt stoklayabiliyormusun kaç cc saklıyorsun ne kadar aralıklarla veriliyor.Bende artık stoklamaya başlamalıyım nöbet tutacağım buda demekki 24 saat yollarıda sayarsan 27-28 saat bebeğimden ayrı olacağım.Böyle olunca memeyi bırakmaz dimi kızlar 3 gün evde 1 gün nöbette olacağım.
1 gün boyunca biberon alırsa memeyi bırakmasından korkuyorum:çok üzgünüm:

selam kızlaaaaaaaaaaaaar çok mutluyuuum oğlum ilk dişini patlattı:)))bayram yaptık walla.
ben ek besine falan başlamadım daha dr kesin emir verdi sütün çok iyi gerek yok demişti.çarş. kontrol var bakalım bizim oğluş nasıl çıkıcak.

ilk dişiniz hayırlı olsun atacım...maşallah sütüne de...bebişin kaç kilo oldu...

benim ki de çok iyi alıyordu bu ay düştü..alımı...ama zaten başlayacaktık alsaydı da..
bizi sonuçlardan haberdar et tamamı

zeyna 1 fincan gün de mi cnm yoksa 1 er fincandan 2 kere mii

bu arada yoğurdu nekara nekadar vermeye başlayacaksın ölçü olarak yanii

Selam kızlar Nasılsınız Uzun süredir giremiorum ...
Biz sütü tamamen bıraktık 1 haftadır mama veriorum
Sütüm cok azdı sölemistim zaten neyse canım sıkkın cok ama yapacak
bisi yok öle böle 4 ay emdi ...Ayrıca ek gıda konusuna walla sinir oluorum ben hep
birden baslamak istiorum cabuk olsun die ama yok gıdım gıdım verioruz benim doktorum
haftadan haftaya diger cesitlere gecmemi önerdi ..Bu hafta ilk basladım meyve suyu veriorum ..
Çarsambada corbaya gecicez bakalım hayırlısı ...

yağmurcum doktoru dinle..birden hepsini verme..hafta hafta...
zaten bir süre sonra hepsini vereceğiz.ben sıkışıyorum bazen..emiyor ,gaz damlaları var,meyve suyu var,suyu var,burun damlası var,demir damlası var,arada pirinç maması vermeye çalışıyorum zorrrllaaa...

yarın da yoğurda başlayacam...........poff yanii

bir fıkra var o aklıma geldi..kadın evlenecek fakat kiloluymuş...gelinliği olmamış...diyetisyene gitmiş...işte bir liste..

kadın daha çabuk kilo veririm diye 1 haftalık diyeti 1 günde tüketirmiş....:))))))

selam kızlar,

zeyna ne yaptın ilaç iyi geldimi? biraz toparlayabildinmi

juli ne haber karşılaşamıyoruz bir süredir seninle, bugün iştesin dimi kolay gelsin

seyra allah kolaylık versin geçekten uzun bir süre çok özleyeceksiniz birbirinizi

diloks dün cevap veremedim, benim denizinde saçları sapsarı ama fotoğraflarda tuna gibi havuç kafa çıkıyor o nedenle sordum,

asorti neredesin, sıkıldın gittin kendine başka uğraş buldun sanırım

dark kolay gelsin canım seni çok iyi anlıyorum

beyazmelek sabret canım, mutluda olsan ücretin zamanında ödenmemesi can sıkıcı bir durum

bu arada benim müdürümde bayan hemde hiç evlenmemiş oldukça yaşlı bir bayan ama bize program konusunda çok yardımı oldu inkar edemem, ben geçen yıl şefimden çok çektim, yüzümüze gülüp arkadan kuyu kazanlardan, kompleksi yenebiliyorsun ama böylesi daha zor,

atatanem hayırlı olsun, erken ama çok sevindim, böyle kuru kuru olmaz kasım bebelerinin ilk incisinin fotoğrafını isteriz dimi ama, o hepimizinkinin öncüsü, kutlamak için bulgurmu kaynatsak ne yapsak, olmadı milli tatlımızdan yaparız

Bu iki gün iyice dinlendim canım.yarında rapor alıcam ama acaba almasam mı diyorum kararsızım.bir hafta daha çalışabilirmiyim emin olamıyorum.
Hiç öyle olmuyor işte,eve gelince annem atıyo Cereni bize.Atmasada ben yemek ev işleri ile ilgileniyorum.Sonra iyice bitiyorum.üstüne Ceren de ağladımı ben zıvanadan çıkıyorum.
Sinemaya kuaföre gitmek gibi bi lüksüm malesef olamaz.Gidersek anca beraber kanca beraber.Cerende hastalandı 2 haftadır pek toparlanamadı ya bi süre çıkaramam.
Biraz daha dayancam ama söz veriyorum :))
Bugün daha yeni verdim Cereni anneme.Kızım benden soğuyor diye vermedim.
2 kere emdi benide gündüz çok şükür.

Asorti 4. ayınızı kutlarım. Bu arada benim bebeğim 3,5 aylık oldu... :dance:
sizinde 3,5 ayınız kutlu olsun.

Seni çoook iyi anlıyorum.bende senin gibi yorgun savaşcıyım

Geçmiş olsun bebeğine canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim.
Bu pompa manuel mi?Elektirikli mi?
Elektirikliler çok pahalı yaaa

Seyracım bebekten bebeğe değişir bu durum ama bırakma eylemleri oluyor.benim kız 2 kere bu teşebbüste bulundu.Çok şükür bugün yeniden emiyor az da olsa.

İlk dişiniz hayırlı olsun canım.
Hiç görünmüyorsun nerelerdesin?

Ne kadar üzüldüğünü biliyorum ama yapabileceğin herşeyi yaptın sen.
az az ver ki kabızlık yapmasın,sindirim sorunları oluşabilir.Zaten bi kaç aya bol bol vericez.

herkeze iyi akşamlar.
zeyna sen iyi kapılmışsın gribe canım geçmiş olsun.inş.bebeciğe geçmes.

darkcım hem evde çoçuk hemde işde çoçuklar yoruyor seni anlaşılan allah yardımcın olsun.sana iyi gelecekse rapor al biraz dinlen canım.kendine bakman lazımki cerencik de iyi olsun.bizim tahlillerde çok sukur iyi çıktı.

atatanem ilk inciniz hayırlı sağlıklı olsun.nezaman kaşındı kabardıda çıktı dişiniz.ben dişleri kaşınıyor diyince millet bana daha ne dişi ddaha erken diyo.demekki çıkabiliyormuş.

beyazmelek parada önemli tabiki ama huzur herşeyden önemli.sğlıkta huzurla alakalı olduğuna göre nerde huzurluysan orayı tercih et diycem ama sende bana şimdi parasız da huzur olmuyo diycen:) çelişik bir durum

yasmin sizede geçmiş olsun canım.
asorticim sizin cicilerinizde hayırlı olsun.güle güle oynasınn bebecik oyuncaklarıyla.

biz de buğun güneşi görduk çıktık bu seferkızımda bizi hiç üzmedi önüne gelene laf attı,kim sevmeye yaklaşsa hemen sohbete başladı.pek geveze olacak.tv seyretmeyi çok sevdği için ona bitane tvye benzer bi oyuncak aldık.içerisinde çizgi resimler var kuruyorsun hareket ediyor muzikli ama bizimkinin gözu yine bizim tvde .guya oyun halısı alacaktık vaz geçtik.bizim beğendiklerimiz çk pahalı o kadar parayı vercez bide durmuycak bi işe yaramıyycak diye halı almaktan vazgeçtik.sereriz battaniiyesini koyarız oyuncakları olur oyun halısı dedik .bizim kız huysuz onu ancak kucak paklıyor.
günümüz güzel geçti ama hiç üsütmedik dikkat ettiğimiz halde uşudu heralde geldiğimizden beri kuuşuyor.zaten bizim kızın kusması hiç bitmes.offfff bi yaz gelse hayırlısıylada uşudumu uşumedimi derdi bitse ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…