- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.281
. Ya en önemlisi bebeğini öğle tatilinde bile görebiliyorsun ben sabahtan akşama kadar 9-10 saat göremiyorum belki de o yüzden daha kolay alışıyorum. .
selam kızlaaaaaaaaaaaaar çok mutluyuuum oğlum ilk dişini patlattı:)))bayram yaptık walla.
ben ek besine falan başlamadım daha dr kesin emir verdi sütün çok iyi gerek yok demişti.çarş. kontrol var bakalım bizim oğluş nasıl çıkıcak.
Bu iki gün iyice dinlendim canım.yarında rapor alıcam ama acaba almasam mı diyorum kararsızım.bir hafta daha çalışabilirmiyim emin olamıyorum.Ay yerim ben o kuş Ceren'i :) Demek ki artık Ceren ek gıdalara hazır canım. Tam da tarif ettiğini söylüyor doktorlar. Eğer böyleyse 5. ayda başlatıyorlar. Yani büyüklerin yedikleri yemeklere özenip, uzanıyorlarsa diyorlar. Bizimkinin daha hiç o taraflarda alacağı vereceği yok. Varsa yoksa memeler. Gelsin memeler gitsin mamalar :)) Bazen böyle uzaktan açıyorum bakalım ne yapıcak anlayacak mı diye sadist anneyim ya :) Ay hemen elleriyle kendisine vuruyor, ıh ıh ıh diye.
Bir de oda seçmenize çok güldüm, Çitlenbiğe bak ya. Bir de her gün ne kadar büyüyorlar. Hele işe gidince daha çok farkediyorsun. Akşam eve bi geliyorum büyümüş.
Canım çok üzme çok da yorma kendini. Her şeye koşturucam deyince hasta oluyorsun. Bak bende o yüzden hasta oldum hala çekiyorum. Hayattan keyif alacağın şeyler yap hiç olmazsa tatil günlerinde. Ne güzel ki annen yanında. Mesela bırak annene her hafta sonu eşinle sinemaya git ya da kuaföre git. Biliyorum ilçedesin bu fırsatın yoksa eşinle sinema gecesi falan yapın. Kızı annene satın bir süre ilgilenmeyin 1-2 saat size de iyi gelir.
sizinde 3,5 ayınız kutlu olsun.Asorti 4. ayınızı kutlarım. Bu arada benim bebeğim 3,5 aylık oldu... :dance:
Seni çoook iyi anlıyorum.bende senin gibi yorgun savaşcıyımselam kızlar iki gündür deli gibi yoruluyorum dershanede bir merhaba bile diyemedim size,canım çıktı valla çok yoğundum,bir de patrondan fırça yer gibi oldum biraz önce çok sinirlerim bozuldu yaa basıp gidicem o olucak senağlama
Geçmiş olsun bebeğine canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim.Herkese merhaba.Uzun süredir giremiyorum.İşe başladım.Akşamları ise bebek alıyor vaktimi.Az önce yazdıklarınızı okudum.Öncelikle 4.ayı dolanları tebrik ederim.Benim bebişimde dün doldurdu.Dark pompa problemin varmış.Medelanın mini pompasını dene istersen.Ben onu kullanıyorum ve memnunum.Grip
Size yazamadığım süre içinde kızlar başımıza gelmeyen kalmadı.Bebeğimde anne karnındayken böbreğinin birinde şişme görünmüştü.O yüzden tetkikler yaptırdık.Bunlardan
:
Seyracım bebekten bebeğe değişir bu durum ama bırakma eylemleri oluyor.benim kız 2 kere bu teşebbüste bulundu.Çok şükür bugün yeniden emiyor az da olsa.Julicim bu süre zarfında sadece anne sütümü alıyor o kadar süt stoklayabiliyormusun kaç cc saklıyorsun ne kadar aralıklarla veriliyor.Bende artık stoklamaya başlamalıyım nöbet tutacağım buda demekki 24 saat yollarıda sayarsan 27-28 saat bebeğimden ayrı olacağım.Böyle olunca memeyi bırakmaz dimi kızlar 3 gün evde 1 gün nöbette olacağım.
1 gün boyunca biberon alırsa memeyi bırakmasından korkuyorum:çok üzgünüm:
İlk dişiniz hayırlı olsun canım.selam kızlaaaaaaaaaaaaar çok mutluyuuum oğlum ilk dişini patlattı:)))bayram yaptık walla.
ben ek besine falan başlamadım daha dr kesin emir verdi sütün çok iyi gerek yok demişti.çarş. kontrol var bakalım bizim oğluş nasıl çıkıcak.
Ne kadar üzüldüğünü biliyorum ama yapabileceğin herşeyi yaptın sen.Selam kızlar Nasılsınız Uzun süredir giremiorum ...
Biz sütü tamamen bıraktık 1 haftadır mama veriorum
Sütüm cok azdı sölemistim zaten neyse canım sıkkın cok ama yapacak
bisi yok öle böle 4 ay emdi ...Ayrıca ek gıda konusuna walla sinir oluorum ben hep
birden baslamak istiorum cabuk olsun die ama yok gıdım gıdım verioruz benim doktorum
haftadan haftaya diger cesitlere gecmemi önerdi ..Bu hafta ilk basladım meyve suyu veriorum ..
Çarsambada corbaya gecicez bakalım hayırlısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?