2008 Kasım Anneleri

OOOhhh buluşun bakalım gacılar siziiiiiiiii.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
.biz anadolunun ücra köşelerinde,,yalnızlığımızla başbaşa yaşamaya devam edelimmm..:1no2:

Bugün hiç bşleycik yapmadım,hiç bişey yapmadan nasıl akşma oldu anlamıyorum..makinada çamaşır var serilmesi gereken..pufffffff..

Siz hep böyle tatlısı ,çorbası ,pilavı herşeyiyle tam takım yemek mi yapıyonuz kuzum yaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

nazlımelek kayserilimisin canikom hemşerim benim gel bizde buluşakk biz sende buluşalım zeynada gelir ama ben biraz zor gelirim gerçi kavacıktan 500t geçiyomu sizin kapının önündenkaydirigubbakcemile3
valla gözümden kaçmış bacummm.. buyrun gelin valla nolcekkkk.. hihoyyyt
eh tahminleri accık tutturmuşun gerçekten 500es geçiyor canım 500t yukarı gidiooooo...
her zaman beklerim yakınlarda olanlarıda olamayanlarıda...:1rolleyes::1rolleyes:
bu arada unutmuşum gayserili değilim aama onun komşusu bir ildenim ondan dedim yiede hemşehri sayılırız..

Son düzenleme:
repleyin beniii anam rep rep kimse bağa rep vermedi eylül kızz ak mı kara mı görücezzzz dermişiiim anam bugüne bugün çocuk anasıyız bırakta göbişimiz olsun boş dünyaaa

yalan söleme ben 2 kere verdim seda hanumlaelaelaelaelae
mucizee geçmiş olsun canım yaaa:teselli:
bu arada mmmf karusu zeyna da gelür dion ama bizi saymıon alacağın olsun:dilcikar:

aklıma< geldin bacum nazlıdan ses bekledim okey deyincede yemeğekoyuldum biz gangalar toplaşalım onlarda orda toplaşsın hııııııııııııııııhhhhhhhhhhhh

kızlar yoğurt ve meyve suyu aynı günde verilirken nasıl bir yol izlesem...hangisini önce vereyim..ve de ikindiyi geçirmeyeyim mi sizce??

valla dilokscum aynı gün veriliyor galiba ama ben vermiyorum ..bikaç gün elma ,bikaç gün havuç arada da yoğurt veriyorum ..henüz öğün kavramı oturtmadık.bunlara bi alışsın sonra tam öğün çizelgesi şeklinde vericem

Selamlar yine kaynatmışsınız
Bugün iyi gibiydim okula gideyim dedim ama okulda başım ağrıyıp burnum akınca sevk aldım.Uyus doktor rapor vermedi kaymakam kızıyomuş die.bende eve geldim ağladım :))
Millet yalandan rapor aldı aldı, kabak benim başıma patladı.
Sonra sevk aldım kadın doğuma kendi doktoruma.Gidip raporu alayım dedim.2 hafta almaya karar verdim haftaya annem adanaya gider diye.Sonra vazgeçtim yarın okula gitmeyip dinlencem çarşambadan itibaren gitcem.
Ohh yoruldum yazarken.

Sizden naber bakim şekerler?
ben herşeye ağlıyorum bugünlerde şizoDarko D

valla dark bunlar iyi kaynatiyorlar bende kiskaniyom bazen
mucizee ins bisey olmaz gecmis olsun
valla benim bir yigenim var bizim oglani cok seviyor zarar vermiyor ama cok hastalaniyor devamli grip bizim oglanda hemen kapiyor baze gönlüm olmuyor ama yapcak bisey yok anasida bisey demiyor oglum hastasin gecer demiyor bende allaha emanet diyom
ve hemen hemen hergün bana geliyor bende bazen artik yeter diyom ya bi rahat yok isi gücü yok ne yapsin bende cikamiyom o geliyor bari bi isimi görse nerdeeeee ben hizmet ediyom patliyom bazen

Son düzenleme:
Mucizecim geçmiş olsun inşallah bişey olmaz canım.

Elif sende de ne sabır varmış walla bravo doğrusu.çocuklu kadına hergün hergün gelinir mi?

Geçmişe bakıyorum da walla bu karılardan korkulur anacım zorla gelecez sana die tutturmuşlar pirayeye DDD
Bi de bi de Juli kafa sınır koymuş hemen 3ümüz gitcez die p Yok öle hemen bisde gelcez işte baneee p

dark cnm işin zor gerçekten...kaçları okutuyorsun bu sene...ben de çalışmak isterdim ama tuna o kadar çok yoruyor ki bir de çalışıyor olsaydım düşünemiyorum bile..

çalşanalara allah sabır vrsinnn kuzularr.

EEE kıskanma darkçım biz de taşralılar olarak uygun bir yerde buluşuruz..aksaray,kırşehir,ankara...vs...yer mi yokgamyoncuiremsu

Dilokscum 3leri okutuyorum.Karar verdim yarın bi güzel dinlenip kendimi toparlicam.
Çalışmak zorundayım çalışmak çalışmak çalışmakp Bu aydan sonra K.kartımızı bitiryoz inşallah.Yazın acısını çıkarcam bunların.
Hiç acele etme çalışmaya bende kaçarak gittim evden inan ama olmuyo bebekle olmuyor.

Çitos buluşurus dimi bizde :)) Ortada buluşurus.
Sen ben Asortie, nazlımelek de yakınlarda olsa gerek.
Hıh bizde hawa atalım biras p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…