2008 Kasım Anneleri

çitos,seda teşekkür ederim,

hastane çocuklar için ayrı bir dertt.oyuzden götürmek istemiyorum.uyudu kalktı keyfi yerinde şimdilik,inş .bişeyi yoktur.of ya insan vicdan azabı duyuyor.
valla kimse çoçuğuna kıyıpta yapma etme diyemiyor.seninkii küçük anlamaz daha.bu kıskanıyor üstüne gitmek istemiyorum psk.bozulur diyorlar .iki sefer dir onlarla gttiğim yerlerde hiç rahat edemiyorum bu son dedim.

bende kereviz salatası sebzeli pilav çorba ve şinitzel yaptım kociş gelince bi pişiricem ayy eylül bende aynı şeyi yapıorum bazen bi yandan emzirirken tek ellede size laf yetiştirmeye çalışıorum

valla mucizecim bizde de hep küçük çocuk var onlar geldiğinde yada biz gittiğimizde hep aklım çıkıyor küçükler ne yapacakları belli olmaz kızdığımda anneleri alınıyo ama hiç kusura bakmasınlar valla herkes çocuğuna sahip çıkmasını bilecek
kızzz mmmf seni nie kaileye almialım kızzzz sen geçmişi okuosun zannediom ben muhabbete girmiiince

mucizecim geçmiş olsun... inşallah bişey olmaz korkma .. çocukları Allah koruyor.. sen takip et kızını ters bir durum olursa götürürsün ama olmaz gibi geliyor düşe kalka büyüyecekler denir ya öyle düşün..

eylül kııı bu kadar saydığıma bakma kaydirigubbakcemile3 çorba dünden vardı pilav desen kolay kereviz salatası desen rendele yoğurt moyenez ceviz koy 5 dk şinitzelde hazır kızartıcam kaydirigubbakcemile3

ayyyyy sevgili din kardeşim mmmf ,seni ailecek seviyor ve izliyoruz..bi hatamız mı oldu abla..söyle hemen düzeltelim :asigim:

soğol canım.annelik çok farklı bişey miş bu gün bi kere daha anladım.takmak istemesede insan üzülüyor.hem kızımın ağlayışı hem o çoçuğa sinirimden kızımla birlikte ben de ağladım ve hemen orayı terk etmek istedim.evden çıktığım iiçinde kendime kızdım.sonra hep evde duramıycağıımıza göre diye düşündüm.napalım alışcaz heralde koruyabildiğimiz kadar ondan sonrası allaha emanet.cam fanuslardada saklayamıycağımıza göre böyle böyle buyuyecekler.hepmiizin bebeği allaha emanet allah korusun inş.

ay sizin kocalar yemek mi yapıyo bide vallaha bravo ..benimkine geçen gün balık yaparken sende salatayı yapıver dedim de aaa ben kıvırcık doğrayamam nasıl yapcam dedi ehhh dedim çekil kenara sen yemekteyize filan katılsan valla rezil olursun dedim..

vallah ben hiç birşey hazırlamak istemiyourm.dünden kalanlarla ve kahvaltıyla idare etces.zaten odadan diğil gözunun önunden kaybolduğum an başıyor bizimki yaygarayı.hep laf istiyor.hiç biş yapamıyorum.

kendisini çekiştirdiğimi anladı v e de uyandı yine.ya sizin eller nedurumda bizimkinin elleri emmekten kıpkırmızı alerji gibi kabardı.engel olamıyorum.herkes ayrı konuşuyor yok nazar yyok dişi kaşınıyor yok el emme alışkanlığı olacak hangisi billmem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…