2008 Kasım Anneleri

nazlıcım annem değil ananem valla gerçekten hoş değil ya alamayanlar yapamayanlar için kötü ve özendirici yaa piroşçum benimkide ben hamileyken aldı göbiş yaptı boydan kurtarıyo ama biraz daha devam ederse fena olucak hadi sen git cnm kocişe yap mamanı benimki de gelir birazdan

buluşun anam ne güzell...hatta süpeerrr...
buralara da yolun düşerse ben de beklerim kızlar...yalnızım biliyosunuzzz..

ama helal olsun vallahi 4 aylık göbekler buluşma vasıtasyla 1 ada giderse çok iyi olur yaa

bende istiom dicem yok kalsın anam ye ye ye başka bişey yapmıoruz buara valla ben evde tekken yemiomda ardayla uğraşmaktan ama misafir varken bide annemlerdeyken durmadan yemek yapıolar bende yiyom bide annemin tarafı urfalı gerisini siz düşünün

1 ayda demek istemiştimm..ben de yoğurt mayaladım akşam ama 1 kavanoz...
1 saat önce verdim oğluşa...çok güzel olmuş yaa.bayıldım vallahii

nazlımelek kayserilimisin canikom hemşerim benim gel bizde buluşakk biz sende buluşalım zeynada gelir ama ben biraz zor gelirim gerçi kavacıktan 500t geçiyomu sizin kapının önündenkaydirigubbakcemile3

arda uyandı kociş gelir yiğenimde gelicek ben kaçar akşama görüşürüz müsait olursam hepinizi öpüüüom anam mmmm ddm,diloks,eylül,mmmf,mucize,tuuce,piroşşş

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ,
moralıim çok bozuk bana bi akıl verin nolur.bugün bir arkadaşa oturmaya gittim.gitmez olaydım.oradaki bir arkadaşın çoçuğu kızımın başından hiç ayrılmadı şıkıstırıyo öpüyorr napsam başımdan atamadım çoçuğu çoçuk en sonunda yapacanı yaptı kucağımda uyuyan bebeğimin başına tabancasının arkasını vurdu.kızım sıçrayarak uyandı okadar ağladıki zor sakinleşti başı baya bir kızardı.hafif kabardı.acaba bişey olurmu dr götürsemmi bilemedim.kendi kendimi teskin ediyorum abarmayım bişey ollmaz diye ama bebeklerin kafası hassas olur diye de korkuyorum napcam bilmiyorum

repleyin beniii anam rep rep kimse bağa rep vermedi eylül kızz ak mı kara mı görücezzzz dermişiiim anam bugüne bugün çocuk anasıyız bırakta göbişimiz olsun boş dünyaaa

Geçmiş olsun mucizecim..Benim oğlum da geçenlerde masan yere düşmüştü..ben doktora götürmedim evde kendim takip ettim..bizimki de şişmişti birazcık ama bişey olmadı çok şükür..zaten bişey olacaksa ilk 24 saatte oluyor..ama için rahat değilse götür..

şu ilgisiz annelere gıcık oluyorum hiçte demezler oğlum yapma etme cnm yaaa inşallah bişey yoktur sıçraması uykusunda olmasından dolayıdır korkmuştur çocuk bende dün emzireyim derken c sehpam var köşesine kafasını vurdum gibi geldi o anda da kustu birden ama emin değilim gerçi benimki ağlamadı ama yinede insanın aklı takılıo ama mucizecim bişey olduğunu sanmıyorum bebişler yataklardan düşüyo vs vs içini ferah tut başka yapıcak bişeyimiz yok allaha emanetler cnmcım

mucizecim üzülme diycem ama çok haklısın aynısı bize olsa bende çok takardım..sanırım bişey olmaz ama ne diyim şimdi bilmemki ..çok sert vurduysa bilememde neticede çocuklar düşüyor çarpıyor o kadarda zayıf değiller yani..çok geçmiş olsun .çok dikkat etmek kollamak lazım..

evet bak çitosunda meleği düşmüştü allahtan bişey olmamıştı onada çok üzülmüştüm takip et çok kusarsa uykulu gibi olursa sürekli halsizlik ozaman götürürsün takip et çitosunda dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…