- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.601
hem eylül de güzide duran gibi fizik var napcan hadi bakalımm
11 nisana kadar rejim yapıp incecik çıkçam karşınıza lülülülülülü
aa yemekteyizde gayserililer vardı dimiii tühhhhhhhhh hemşerilerimi kaçırdım görüyonmu
aman buluşun buluşun bizde bakmakla yetiniriz napalum
ayy pirayeyi görmeyende şişko sancak ..bizzat test edildi onaylandı hafif bi göbecik var valla minyon bişey ..inşallah evin sağlamdır bastığım yeri oynatırım 80 kiloyum çekilin ,dağılın..
nazlımelek kayserilimisin canikom hemşerim benim gel bizde buluşakk biz sende buluşalım zeynada gelir ama ben biraz zor gelirim gerçi kavacıktan 500t geçiyomu sizin kapının önündenkaydirigubbakcemile3
Mucizecim geçmiş olsun inşallah bişey olmaz canım.
Elif sende de ne sabır varmış walla bravo doğrusu.çocuklu kadına hergün hergün gelinir mi?
Geçmişe bakıyorum da walla bu karılardan korkulur anacım zorla gelecez sana die tutturmuşlar pirayeyeDDD
Bi de bi de Juli kafa sınır koymuş hemen 3ümüz gitcez diep Yok öle hemen bisde gelcez işte baneee p
EEE kıskanma darkçım biz de taşralılar olarak uygun bir yerde buluşuruz..aksaray,kırşehir,ankara...vs...yer mi yokgamyoncuiremsu
gelirim bacım sen otobolarda sürünme senide alırım öle geçeriz nazlıya zaten asorti bana gelmiş olur burdan akarız nazlıya kaydirigubbakcemile5nazlımelek kayserilimisin canikom hemşerim benim gel bizde buluşakk biz sende buluşalım zeynada gelir ama ben biraz zor gelirim gerçi kavacıktan 500t geçiyomu sizin kapının önündenkaydirigubbakcemile3
çok üzüldüm arkdaşım geçmiş olsun böle ufak şeylerle atlatalım. aslında buda ufak değil ama daha neler neler var Allah korusun. öle anaları var ya :mymeka: psik. bozulacakmış bu çocuk iyiyi kötüyü yanlışı doğruyu şimdi öğrenmeye başlamazsa ilerde zor öğrenir. büyüyecek adamı vurup gelecek ama bişi demeyim çocuğun psik. bozulmasın. başlarım o psk. benhepinize iyi akşamlar arkadaşlar ,
moralıim çok bozuk bana bi akıl verin nolur.bugün bir arkadaşa oturmaya gittim.gitmez olaydım.oradaki bir arkadaşın çoçuğu kızımın başından hiç ayrılmadı şıkıstırıyo öpüyorr napsam başımdan atamadım çoçuğu çoçuk en sonunda yapacanı yaptı kucağımda uyuyan bebeğimin başına tabancasının arkasını vurdu.kızım sıçrayarak uyandı okadar ağladıki zor sakinleşti başı baya bir kızardı.hafif kabardı.acaba bişey olurmu dr götürsemmi bilemedim.kendi kendimi teskin ediyorum abarmayım bişey ollmaz diye ama bebeklerin kafası hassas olur diye de korkuyorum napcam bilmiyorum
şahsen ben şöle bir yol izlettiriyorumkızlar yoğurt ve meyve suyu aynı günde verilirken nasıl bir yol izlesem...hangisini önce vereyim..ve de ikindiyi geçirmeyeyim mi sizce??
dişiniz hayırlı uğurlu olsun. maşallah arda beyekızlarrrrrr ardanın alt iki dişi pırtladı yaaa çok huysuzlaşıo sürekli eli ağzında ve acayip sert aşşağıya doğru çekio calgel aldım arada sürüyorum rahatlar gibi oluo ama ne fayda tekrar huysuzlanıo bide göğüs uçlarımı öle çekioki tekrar acımaya başladılar ya annemde bu ne ki dişi çıkınca kanatıcak bile dio oyun zannedip pofff yiğenleriminde 4,5 aylıkken çıkmış dişleri en korktuğum ateş inşallah kolay atlatırız bu dönemleri
canım herşey bebelerin sağlığı için hayırlısı ile gidin gelin yarın bizimde 4. ay aşıları ve son rota virüsümüz var bizde bayılacaz acaba rota virüs değilde öbür aşılar ateş yapıyormu.2 ayda da olmuştuk ama nedense hatırlayamadım :uhm:günaydın millet bizimde bugün muaynemiz var heyecan sardı bide rota aşımızın son dozu.... 200 lira bayılıp gelcez hayırlısıyla:))))
zeynaaaaaaaaaaaa kabus geri döndü anacımmm oturamıyommm mahvoldum dünden beriiii sen naaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?