2008 Kasım Anneleri

Ardayı sattım babasına ayy ye ye ye ılahı ananem valla onla bızde yıyoruz bıraz Önce dıorumkı ÇarŞamba gÜnÜ rejıme baŞlıorum Çocuk etkılenmıcek Şekılde sebze aĞırlıklı abur cubur yok zaten ekmekte fazla yemıom ÇarŞamba olmasının nedenı de kuru patlıcan kavurması yapıcam dÜrÜmle bırlıkte acı acı anammmm onu bı yıyım sorna baŞlıom rej,ıme darkÇım hoŞgeldın cnmcım nezamandır karŞılaŞamıyoruz nasılsın Şekerım arada yap kaÇamaklar tabıı dınlen valla ayy keŞke sızde ıst.da olsaydınızda sızlerlede buluŞabılsek ama ıstanbula geldıĞınızde haber verınde buluŞalım sızlede

hem eylül de güzide duran gibi fizik var napcan hadi bakalımm

Asortik yok kız seni kandırmış banlı eylül :))

11 nisana kadar rejim yapıp incecik çıkçam karşınıza lülülülülülü

Hadi sen ver biz de sana aldırmazsak bir günde verdiğin kiloları :)

aa yemekteyizde gayserililer vardı dimiii tühhhhhhhhh hemşerilerimi kaçırdım görüyonmu

Mmmf çok komik Kayseri de gay i nereden bulmuşlar o kadar giderim gelirim bir tane görmedim.

aman buluşun buluşun bizde bakmakla yetiniriz napalum

Sen ve diğerleri kalbmizde olacaksınız hatta sizin için bir de boş tabak yaparız.

ayy pirayeyi görmeyende şişko sancak ..bizzat test edildi onaylandı hafif bi göbecik var valla minyon bişey ..inşallah evin sağlamdır bastığım yeri oynatırım 80 kiloyum çekilin ,dağılın..

Ay çok güldüm Eylül sana. Piraye sahi sağlam dimi eviniz valla dağıtırız yenibosnayı :))
nazlımelek kayserilimisin canikom hemşerim benim gel bizde buluşakk biz sende buluşalım zeynada gelir ama ben biraz zor gelirim gerçi kavacıktan 500t geçiyomu sizin kapının önündenkaydirigubbakcemile3

Bizim kağıdan geçiyor sen atla gel bana dünürüm.

Kız yok ne sınırı. Baktım zate n bizden başka gelebilecek kimse yoktu. Asortikden şüpheleniyom ucakla gelebilir :)

EEE kıskanma darkçım biz de taşralılar olarak uygun bir yerde buluşuruz..aksaray,kırşehir,ankara...vs...yer mi yokgamyoncuiremsu

Size de yetişirim Kayseriden doğru siz merak etmeyin. Ben her yaz Aksaray'dan geçiyorum ama şizo darko yazın adanada oluyo

Mucize gecmiş olsun canım. Ne anneler var gerçekten insan bir dur demez mi çocuğuna.

kızlarrrrrr ardanın alt iki dişi pırtladı yaaa çok huysuzlaşıo sürekli eli ağzında ve acayip sert aşşağıya doğru çekio calgel aldım arada sürüyorum rahatlar gibi oluo ama ne fayda tekrar huysuzlanıo bide göğüs uçlarımı öle çekioki tekrar acımaya başladılar ya annemde bu ne ki dişi çıkınca kanatıcak bile dio oyun zannedip pofff yiğenleriminde 4,5 aylıkken çıkmış dişleri en korktuğum ateş inşallah kolay atlatırız bu dönemleri

Juli kafa ne aldın kocişe hediye?playstation 3 filan deyince dumur oldum..başına bela mı alıcam kzım sen?
-Aşşkımm mutfakta işim var kıza bakıver 2 dk
-Aşkım çok heyecanlı yerdeyim yaaaaa bakamam şimdii
-kötükedihüsokötükedihüsoıyhhhhhhhhh.(kocasını boğmaya gider)

ayy seda hadi hayırlı olsun dişleriniz ..len çocuğu 11 nisana hazırlayıp kızların karşısına çıkarcam diye diş mi çıkarttırdın zorla çocuğa söle bakim :mymeka:

herkeze iyi geceler
ben iiyim sizinde iyi olduğunuzu okudum
öptüm by

nazlımelek kayserilimisin canikom hemşerim benim gel bizde buluşakk biz sende buluşalım zeynada gelir ama ben biraz zor gelirim gerçi kavacıktan 500t geçiyomu sizin kapının önündenkaydirigubbakcemile3
gelirim bacım sen otobolarda sürünme senide alırım öle geçeriz nazlıya zaten asorti bana gelmiş olur burdan akarız nazlıya kaydirigubbakcemile5
çok üzüldüm arkdaşım geçmiş olsun böle ufak şeylerle atlatalım. aslında buda ufak değil ama daha neler neler var Allah korusun. öle anaları var ya :mymeka: psik. bozulacakmış bu çocuk iyiyi kötüyü yanlışı doğruyu şimdi öğrenmeye başlamazsa ilerde zor öğrenir. büyüyecek adamı vurup gelecek ama bişi demeyim çocuğun psik. bozulmasın. başlarım o psk. ben
kızlar yoğurt ve meyve suyu aynı günde verilirken nasıl bir yol izlesem...hangisini önce vereyim..ve de ikindiyi geçirmeyeyim mi sizce??
şahsen ben şöle bir yol izlettiriyorum
sabah 10 yada 10.30'da meyva suyu 1'de yoğurt 4'de gene meyva suyu
böle böle çeşit çoğaldıkça aralara serpiştirip çeşit yaptıracağım inş.
dişiniz hayırlı uğurlu olsun. maşallah arda beye darısı bizim başımıza
artıkın diş hediği kaynatırsın yani bulgur bulgur kaydirigubbakcemile3

heeeyyy herkes gitmiş..ben de yatmadan bi bakayım dedim...zıpa anca uyudu..

zeynoş teşekkür ederim cnm bakalım ben de bi deneyeyim.zaten azar azar veriyorum ya ...

o halde kapanışı ben yapayım..HERKESE ıYıGECELR..KUZUCUKLARA DAHA DA ıYı GECELER.......

günaydın kıslar
bugün tükkan açılışı bana denk geldi .. haydii camları açtım içerisi havalandı bi güzel ocaktada çay var.. buyrun bakalım :)
bende bakayım dün akşam benden sonra neler konuşulmuş .:))

günaydın millet bizimde bugün muaynemiz var heyecan sardı bide rota aşımızın son dozu.... 200 lira bayılıp gelcez hayırlısıyla:))))
zeynaaaaaaaaaaaa kabus geri döndü anacımmm oturamıyommm mahvoldum dünden beriiii sen naaptın

canım herşey bebelerin sağlığı için hayırlısı ile gidin gelin yarın bizimde 4. ay aşıları ve son rota virüsümüz var bizde bayılacaz acaba rota virüs değilde öbür aşılar ateş yapıyormu.2 ayda da olmuştuk ama nedense hatırlayamadım :uhm:
canım 2 tane krem aldım eczacı tanıdığımız verdi 8 sene evvelde onları kullanmıştım 2 günde normale döndüm ama adları aklımda değil biri anastol ama asıl oraya iyi gelecek olanın adı aklımda değil bi bakayım bulursam yazarım olmadı akşama sölerim bugünde sık dişini ama ben çok memnun kaldım neler çektim beee

mucize geçmiş olsun dün akşam takip etmişssindir zaten bişey yoktur umarım ..
darkcım senlede karşılaşamıyoruz artık ..ben gündüzleri işteyken sadece giriyorum artık akşamları tamamen kızıma ait oynaşıyorum cimcimemle başka bişey bölsün istemiyorum ..
seda hadi sizinde gözünüz aydın ilk inciniz hayırlı olsun :)))
zeyna nasıl oldun toparlanabildin mi ???
mmf sizinde doktordan hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bakalım senin mikroskobik ne kadar olmuş.. :))

gunaydın
ben hastayımmmm
burnum akıyor, basım agrıyor ve tum vucudum kırılıyor
nasıl bısımı bu yaaa
ısın kotusu dınlenme fırsatım da yok
dun aksam da erken cıkıp dınlenmeye calıstım ama bızım pasa uyutmadı benı

annem dun sutlac yapmıs
bırazcık su ıle karıstırarak (sekerını alsın dıye) verdım oglusa
bıtınce cıglıkla agladı bıraz daha verdım bıtınce yıne agladı
sanırım bızım pasa ek besıne hazır atık
baktım olmayacak aldım tekrar emzırdım

kızlar dikkat edin kendinize ya hava tam hastalık havası herkes teker teker dökülüyor ..
kalimerocum sana da çok gemiş olsun .. birde senin taşınma telaşın var kesin zaten böyle zamanlarda hasta olunur..
biz daha ek gıdaya başlamadık ama dün akşam benimki de havuç yalıyordu şapur şupur vaziyetlerde :))
tam tükürük köftesi oldu benimki ya salyalarını kontol edemiyor bi de biriktirip biriktirip büürrr yapıyor hepsi dışarda :)) önlük yetiştiremez oldum cimcimeye.

Herkese günaydın kızlar,birgün gelmedim yine sayfalar dolmuş.
Kalimerocum geçmiş olsun,zeynacım atlatmışsın sende çok şükür.
Bu ek gıda olayı benim de kafamı çok karıştırıyor oğlum yemek istiyor,doktorumuz olmaz diyor eşim doktoru dinliyor.ben arada kaldım,dün biraz meyve püresi verdim ağzını şaplata şaplata yedi,arada çorba falan da veriyorum ama doyumluk değil hazımsızlık yaşamsın diye,tadımlık diyelim,üstüne emziriyorum tamam.
Dün tatildik saat 11e kadar uyumuşum oğlumda 10da kalktı bir saat babasıyla takıldılar beni rahatsız etmediler zaten pazardan moralim bozuktuya eşim kahvaltıdan sonra aldı bizi burada başka bir ilçe var tepede böle yayla gibi birde orada antik kent var oralara gittik gezmeye ama nasıl güzel yerler,ormanın içi şırıl şırıl sular akıyor bir nefes alınca ciğerlerine full oksijen doluyor sessiz sakin,nasıl iyi hissettim kendimi anlatamam. Eşim oralarda papatyalar topladı banaiki liseli sevgili gibi koştuk oynadık. Oğluşum arabada uyudu bu sürede,bir ara uyanmış biz dışarıda olduğumuz için duymamışız,ağlamış oğlum çok üzülmüş,bana sarıldı baya bir ağladı,iç çekti durdu.
Sonra babamız bize bir yemek ısmarladı üstüne oohhh,eve dönüştede marketlere falan uğradık neler var neler yok diye saat 8de döndük eve. Ama üçümüzde bitmişiz yorgunluktan,hepimiz üstümüzü değiştirdik,rahat eşofmanlarımızı giydik,eymen biraz meyve püresi yedi,biz meyve yedik ben bir kanepeye eşim bir kanepeye oğlum salıncağına kuruldu,hepimiz uyumuşuz saat 11de kalktık birazcık oyalandık tekrar yattık artık.
Hatta recep ivedik 2yi almıştık izleyelim diye ben filmin sonuna dayanamamışım eymen filmden önce yattı zaten eşimden film bitince uyumuş kalmış. Neyse başınızı şişirdim özetle çok güzel bir gün geçirdim,dinlendim. Bugün de annem hasta yaa benimde seminerim vardı bugün öğrencilere. Seminer saatine kadar izin alabilirsem gideyim bari diyorum.

beyazmelekcim kafa şişirme olurmu hiç sonuçta hepimiz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz .. ne güzel enerji depolamışsın hafta sonu ..şimdi bu enerji seni tüm hafta idare etmeli ona göre kullan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…