2008 Kasım Anneleri

julii pek bi cin gördüm senikaydirigubbakcemile3 yalnız dikkat et de sağında solunda numunedir parayla satılmaz tarzında bi ibare olmasın :roflol:

elif hadi gözün aydın iyi yırttın valla ...

Günaydın kızlar geçmiş dolmuş yine okuyamıyorum artık umarım herkes iyidir
Dün kızım için katı meyva sıkacağı aldım.Almayanlar varsa Essede indirim var 199 dan 99 düşmüş.Biraz büyük ama iyi birşey.Birde cam rende aldım üstüne sıcak su döker dökmez kırıldı :)) Nasip değilmiş

Dün 3 saat dışarı çıkayım dedim bizimki apartmanı ayağa kaldırmış en son çareyi annem karşı komşuyla sallamakla bulmuş sallayınca 2 dakkada uyumuş.Sallamadan uyumuyor iyice alıştı :))))

julii pek bi cin gördüm senikaydirigubbakcemile3 yalnız dikkat et de sağında solunda numunedir parayla satılmaz tarzında bi ibare olmasın :roflol:

elif hadi gözün aydın iyi yırttın valla ...

Ay yok Lelal numune falan değil bu, koskoca paket, ürünlerin asılları yani. Çakmaz :))) Ayrıcana çaksada gurur duyması lazım helal olsun karıma sineği öldürmüş suyunu sıkmış, aile bütçemize katkıda bulunmuş diyiiiii :) lülülülülülü

günaydın ;

kahvaltı bile yapmadım daha öğlen oldu ,neyseki kocişim yicek bişeyler getircek karnımı doyurcam ,bugün ne iştah var ne de halim var .çok bi keyifsizim..

günaydın cicikler...bugün çoğunluk keyifsiz ...aman kızlar geçiş dönemi...dikkat edelim...

tunayı yıkadık amma 1 kere emdi daha beni bugün ve az..bekliyorum birazdan alıp sersemken emzireceğimmm

dün ilk yoğurdumuzu yedik..tabi o fincanın yarısını ben diğer yarısını ...yarasın sıpama

Dilek 1 kere emmesi çok az canım ya. biberonla falan da mı içmiyor sağarak versen. Bizimki iki kere emdi, biraz önce de bakıcısı vermiş içmiş gene. Hala da doymadı gibi bakıyor diyordu kadıncağız. Maşallah ben de yetiştiremiyorum koca danama.

Dekor :

Akşam yemeği esnasında çocuk babasına sorar, Kaç çeşit kadın göğsü vardır?

Baba şaşkınlık içinde cevap verir, 'yavrum 3 çeşit göğüs vardır;
Bayan yirmilerde ise aynı kavun gibidir yuvarlak ve sıkı,
Otuz ve kırklardaysa armut gibidir güzel durur fakat biraz sarkıktır,
elliden sonra ise aynı soğan gibidir.'
'Soğan??'
'Evet, onlara baktığında, seni ağlatır.'

Adamın karısı ve kızı masada çileden çıkar ve kızı annesine sorar;
'Anne kaç çeşit erkek organı vardır?'
Anne biraz gülümseme:)) ile cevap verir;
'Yavrum 3 çeşit erkek organı vardır.
Erkek yirmilerde ise aynı meşe ağacı gibidir. Sert ve güçlü.
Otuz ve kırklarda ise ıhlamur ağacı gibidir, esnek ama kullanışlı,
ellisinden sonra ise aynı yılbaşı ağacı gibidir.'

'Yılbaşı ağacı??'
'Toplarla süslenmiş ama sadece DEKOR!....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

selamlarrrrr,
ne var ne yok kızlarr...
hasta olanlara geçmiş olsun.. aman dikkat edin kendinize ve bebelere iyi bakın..
dişi çıkanlara, çkımak üzere olanlarada maşallah... darısıda bizlere çıksada şu salya durumlarından kurtulsak..
juli kocişin hediyesini güle güle kullansın...:)) bak sen düşünüp dururken önüne gelmiş hediye ne şanslısın haaa..

elıfdem ne zaman sprıal taktırmıstın ve ne kadar sure sonra kaydıgını ogrendın
ve nasıl ogrendın
cok sordum bılıyorum ama bende suphelenmeye basladım sımdı kaydımı acaba dıye

hadi gözünaydın elif rahatladın canımcım,anam bu korunma yöntemlerininde hepsi tehlikeli anam kesin koruyan bişey yokmu
var canım ben hep sölüyorum burda sölemedim sanırım şöle söleyim şöle yapcanız yani
hiç yapmamak en iyi korunma yoludur kaydirigubbakcemile3
günaydın ;

kahvaltı bile yapmadım daha öğlen oldu ,neyseki kocişim yicek bişeyler getircek karnımı doyurcam ,bugün ne iştah var ne de halim var .çok bi keyifsizim..
hayırdır banlı kız bi sorun yok değil mi?

kızlar ya saçlarım çok kötü dökülüyo ama öle böle değil anlatamam yani az değil yanlarım baya açıldı çok kötü olmaya başladı bazı bölgelerde derim gözüküyo artık.
jülinin malum setinden bende aldım b.xin benimki tam set kullanıyorum ama hala bi numara yok ne yapacağım ben kel kalmak üzereyim ben ya :çok üzgünüm:

zeynacım sewn bizi güldürdün fıkralarınla allahta seni güldürsün,tutam tutam saç versin yeniden inşallah.

şu spiral nasıl bişey yaa ilk kez takarken acıyor mu? acıyorsa ne kadar acıyor? sağlık ocağındakiler spiral takılabilmesi için en 3 kez falan düzenli adet olmam gerektiğini sölediler ben daha hiç olmadım. şimdilik prezervatifle idare ediyoruz,sağlık ocağından alıyorum gittiğmde ücretsiz bi sürü prezervatif :lepi:
6 ay bitince hap kullanabilirsin dediler ben de hapın yan etkileri olduğu için kullanmak istemediğimi söledim ama genç bayanlarda hapı öneriyoruz dediler çünkü hapın içinde aynı zamanda kanser önleyici maddeler varmış böle göğüs kanseri rahim kanseri gibi,onlara yakalanma riskini azaltıyormuş onun için yani hele bir 6 aylık olsun oğluşum bakıcaz artık

beyazmelek saglık ocakları ucretsız takıyor ama ben dogum doktruma taktrıtmıstım
evet hıc hos bır durum degıl ama kocama guvenemedıgım ıcın tek yolum buydu onun ıcın taktırdım
catı muayenesı gıbı bısey takılması ama ben takıldıktan sonra kotu hıssettım kendımı cok kastım sanırım
bacaklarım cozuldu resmen zor yurudum
bu yonteme cok guvenıyordum ama elıfdemın anlattıklarından sonra korktum valla
benım bu sıralar bel ve sıddetlı sag yumurtalık agrım var
kontrole gıtmeyı dusunuyorum

jülinin malum setinden bende aldım b.xin benimki tam set kullanıyorum ama hala bi numara yok ne yapacağım ben kel kalmak üzereyim ben ya :çok üzgünüm:[/QUOTE]

zeynacım aynı sorun bende de mevcut..
ana kız saç dökülmesi yaşıyoruz evde ama benim öle böle değil avuç avuç dökülüyor.. arkadaşım da doğumdan sonra aynı sorunu yaşamıştı dermotologa gitti ona kortizonlu bir jel gibi bişey vermiş 8 gün o kullanılıyor beraberınde de bir hap ama emzirenler kullanamıyormuş bunu. kızın baya baya düzeldi .. 3-4. aydan sonra hormonlar tekrar değişime uğradığı için bu dökülme olurmuş .. ben hala gidicem dermotologa tabi gidene kadar kel kalmazsam iyidir. :bbo:

ay varya dün akşam banyoya girdim varya ağlayacaktım yıkanırken anlatmamın imkanı yok dökülen saçımın çıktım sonra tarıyorum bi o kadar da tararken ya çok moralim bozuluyo he bide gün içinde akıp gidenlerin haddi hesabı yok. ben diğer doğumumdan sonrada aynı böle oldu döküldü döküldü resmen kısmi kel kaldım o dediğim ürünü kullandım baya iyi gelmiti ama gidenlerin geri gelip saçlarımın eski hale dönmesi 1 - 1,5 seneyi aldı.gene aynı olcak biliyorum tek korkum bu sefer ya gidenler geri gelmezse ben kel kalrısam perukmu almak zorundayım -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ben ağlayarak elimde saçlarla banyodan çıktığımı biliyorum ..eşim zor sakinleştirmişti beni ..
ama daha ne yaptın ne kullandın dersen hiç bişey ..şimdi giden saçları seyrediyorum sadece .. ama bie an evvel bişeyler yapmam lazım sonum iyi değil.

dediğim gibi lelacim ben geçen sefer çok memnun kalmıştım bu seferde de ümidim var 24*2 lik kür aldım yoğun bakım yani dene derim dermolog falan uğraşma bence

kızlar benimde çok döküldü hem hamileyken hemde doğumdan sonra hatta hersaçımı taradığımda bir tomar mı derler tarkta kalıdı yere dökülenler hariç.. pek bişey yapmadım saçımı boyadım ve kestirdim bu arada şimdi normal seyrinde gidiyor.. belki siz hala emziriyorsunuz ya hormonal yapınız daha normale dönmedi ondan devam ediyordur.. ben 2 ay oldu emzirmeyi bırakalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…