- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.641
julii pek bi cin gördüm senikaydirigubbakcemile3 yalnız dikkat et de sağında solunda numunedir parayla satılmaz tarzında bi ibare olmasın :roflol:
elif hadi gözün aydın iyi yırttın valla ...
var canım ben hep sölüyorum burda sölemedim sanırım şöle söleyim şöle yapcanız yanihadi gözünaydın elif rahatladın canımcım,anam bu korunma yöntemlerininde hepsi tehlikeli anam kesin koruyan bişey yokmu
hayırdır banlı kız bi sorun yok değil mi?günaydın ;
kahvaltı bile yapmadım daha öğlen oldu ,neyseki kocişim yicek bişeyler getircek karnımı doyurcam ,bugün ne iştah var ne de halim var .çok bi keyifsizim..
var canım ben hep sölüyorum burda sölemedim sanırım şöle söleyim şöle yapcanız yani
hiç yapmamak en iyi korunma yoludur kaydirigubbakcemile3
hayırdır banlı kız bi sorun yok değil mi?
yok canım bi sorun şimdi aha iyiyim ..öyle bir halsizlik vardı üzerimde..
ay varya dün akşam banyoya girdimjülinin malum setinden bende aldım b.xin benimki tam set kullanıyorum ama hala bi numara yok ne yapacağım ben kel kalmak üzereyim ben ya :çok üzgünüm:
zeynacım aynı sorun bende de mevcut..
ana kız saç dökülmesi yaşıyoruz evde ama benim öle böle değil avuç avuç dökülüyor.. arkadaşım da doğumdan sonra aynı sorunu yaşamıştı dermotologa gitti ona kortizonlu bir jel gibi bişey vermiş 8 gün o kullanılıyor beraberınde de bir hap ama emzirenler kullanamıyormuş bunu. kızın baya baya düzeldi .. 3-4. aydan sonra hormonlar tekrar değişime uğradığı için bu dökülme olurmuş .. ben hala gidicem dermotologa tabi gidene kadar kel kalmazsam iyidir. :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?