E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.681
bizim kızda kuzenleriyle buluşunca bakıp duruyor bön bön arada bi çığlık atıyo sonra sakinleşiyo .ama aynada kendini görünce çıldırıyoMinik Kalimero benim bugün gelen set de b...las'ın. Zeyna senin dediğini kociş kullanmıştı bir işe yaramamıştı. Bir de b...las ı kullansam diyordu. Ben biliyorum birkaç yıl sonra saç ekim merkezinden hediye çeki hedayeee edicem kocama :))))
Piroş benim kız da aynı, parmak atıyo boğazına, o iki parmağını sokuyo kaşıyım diye sonra kusuyo akıllım. Ay ya çok merak ediyorum kızım kendiyle aynı boyda 3 bebek daha görünce ne yapacak diye. Sizinkiler bebek gördü mü. Anlıyorlar mı onların da kendilerinden olduğunu :)) Aynaya bakınca çok hoşuna gidiyor gülüyor konuşuyor elini tutmaya çalışıyor.
eylüle gittiğimde kucağımza aldık bebişleri baktırmaya çalıştık melis bakınca piraye bakmıyo piraye bakıncada melis bakmıyo gözgöze gelemediler anlamadı kuşşlar
mmmfcim
bizim doktorlar 6. ayda başlicaz dediler
demir damlası verdiler sadece
niye inatla ek gıdaya başlatmıyolar
anlayamıyorum
boyu tam 7 olmuş kilosuda 61.5 maşallah
valla elimizdeki koltuklar yaşına kadar kullanılıyormuş eee onların pozisyonuda cama doğru çok garip geliyo ama öle yapmışlar nedense normal oto koltuğu alırsak onlar n ormal oluyo garip ama ölene zamandır sorcam unutuyorum oto.koltuklarını hala yüzü arka cama dönükmü kullanıyosunuz ne zaman yönü değiştiriliyodu kızlar?
maşallah deniz oğlanakızlar oğluşum 8190 gr 65 cm olmuş, fiziksel gelişimi 6 aylık bebek seviyesinde dedi doktorumuz,
demir damlasıda verdi, sabah akşam 5 damla, d vit ve diş ilacına devam
ek besinlere başlıyoruz ayrıntılı bir beslenme rehberi verdi, isteyen olursa yazarım
maşallah mmmf kafa akif paşayaselam millet biz geldik lokumum iyi çokşükür kilosu boyu artık yaşıtlarını yakalamk üzere maşallah sübhanallah .
bol bol oturma egzersizi verdi drumuz fış fış oynayın bol bol bel kasları hareketleensin dedi oturmaya başlamadan dönmesini bekleme dedi :uhm:yürütece 5er 10ar dakka binebilir dedi hoppala dedim ona bindir iyidir zıplaması dedi bizde dönüşte toyikiye uğradık pilsanın çokgüzelbihoppalasını beğenmiştinm onualdım uyku ayısı aldım ötüyo hemde bayıldı ayılamadı daha)))))))
seda kaşıkla vurunca çıt çıt diye ses çıkıyomu ardanın dişinden hayırlı olsun bu arada darısı başımıza :)) eylül kafa lahmacunu tarifini ver çıbıkkkkkkkk juli biliyo aşeriyom lahmacuna
döt kadar evde mehmet beyin oyuncaklarından geçilmiyo yüürteci ,hoppalası koltuğu oyuncak sepeti yakında mama sandalyesi bizi atıcak bunlar yakında evden abisiyle ::)))
hee bu arada ek gıdalara başlıcaz ayın 3ü 5i 10u gibi başlayın dedi daha 3 hafta var muhallebi 7.ayda başlancak şimdilik sebze çorbası yoğurt ve meyve püresi olacak arada anne sütü bakıcaz bakalım
aaa çok enteresan bişey oldu yıoğurtlarını çok güvendiğiniz birinden ve 10 dk kaynatmak şartıyla inek sütü kullanın dedi eğer elinizden geliyosa tabii dedi .pastörize sütleri zaten önermemişti hiç bir zaman içinde hiç mikrop yok bu iyi bişey değil dedi insan vücudunun bağırsakların mikroplarada ihtiyacı var dedi iyi mikroplara pastörizede bu yok dedi dedide dedibenden bu kadar ek besinler hakkında sorusu olan varsa beslenme rehberim var elimde haberiniz olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?