2008 Kasım Anneleri

evet nazlıcım muhakka bir yerde duracak ama o durana kadar kel kalacam ona yanıyorum geri gelmeleride dökülmeleri kadar kolay ve çabuk olmuyo
saçım uzun birazda omuzlarımda yani kedi kuyruğu gibi kaldı aynaya bakıyom azaldığı besbelli uyus oluyom valla
ya sabahda sordum bi cevap alamadım yarın aşımız var 4. ay işte karma falan galiba gene ateş yapıyormuydu ?

nazlıcım bende emzirmiyorum canım ..bizimde bırakalı 2 ay oluyor ..
zeynacım bizde karma ateş yapmamıştı ama dr umuz aşıdan 2 saat sonra yarım fitil yap demişti her ihtimale karşı.. bizim veremde epey ateş yaptı ama sanırım o da tutmadı şimdi yeniden yapılacak haftaya cuma doktor kontrolunde çıkacak tutup tutmadığı.. sen her ihtimale kaşı aşıdan 2 saat sonra calpol ver en azından dengeler yiğidoyu ..

demekki sizdede var aynı sorun
benimde saçlarım çok dökülüyor
hamile iken durmuştu
şimdi ise çok fazla
bende hala emziriyorum
ondandır belkide
bu emzirme işi bitene kadar kel kalacam herhalde
evi süpürmeye bıkıyorum artık heryer saç
sinir geldi artık elimi nereye atsam elime saç geliyo hep

aynı sorun bende de var
benımde tomarla dokuluyor
doguma kadar b.....ın kullanmıstım ve bırakmıstım
hafta sonu kocıs bana b....las sampuan aldı
belkım bıraz ıyı gelır

4. ay aşıları bizde ateş yapmadı biraz huzursuzdular ama iyilerdi...
bize doktor herhangi bir ateş düşürücü ilaçda vermedi gerekte olmadı gerçi ama bu gittiğimde yazdıracağım lazım olur evde bulunsun..
arkadaşım diyordu gitmeden önce ateş düşürücü veriyormuş hiç sorun olmadan atlatıyorlarmış ama bizim hiç gerek olmadı dediğim gibi..

selam kızlar
sabah dersim vardı, öğleden sonrada kontrolümüz ve aşımız, geldim oku oku böyle oldum,

zeyna, mmmf, kalimero, lavinya geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin

beyazmelek ne kadar güzel romantizm yaşamışsın, bir süre idare eder seni artık ( benimde değişikliğe ihtiyacım var)

saç dökülme sorunu bendede hat safhada, allahtan saçlarım gür de kel kalmam oldukça zor hayatımın hiç bir döneminde böyle saçım dökülmemişti, emzirmiyorumda, bu arada dökülen saçlarımızın hormonların yanında demir eksikliği ilede ilgisi var, doğumdan sonra değerlerim düşüktü, doktor ilaç yazmıştı ama ben artık sıkıldığım için içmemiştim, dün akşam yine başladım

ayy seda hadi hayırlı olsun dişleriniz ..len çocuğu 11 nisana hazırlayıp kızların karşısına çıkarcam diye diş mi çıkarttırdın zorla çocuğa söle bakim :mymeka:
heee öle yaptım zorladım zorladım çıktılar :roflol:
Sedacım dişiniz hayırlı olsun bende cok istiorum cıksın disi die :)
teşekkür ederim cnm darısı başınıza
teşekkür ederiz cnmcım

geçmiş olsun dünürüm aman dikkatli ol valla hava güzel die aldanmayın bu havalar ahmak ıslatan ahmak donduran ona göre lafım sana değil lavişşş herkese çakanzi

hadi gözün aydın elifdem darısı başıma
sedacım ardanın ilk dişi hayırlı olsun cnm ay ne tatlı olur gülünce mincik dişi görüncekD
cnm ya öle gözükmüyor sadece minicik patladı ağzını açıp bakarsan görüyosun tam çıkmadı yani daha var sanırım ama teşekkür ederiz
ayy yine kustu ya elleri hep ağzında 2 parmağğını sokuyo ağzına kaşıycak diye çok sokuyo heralde kusturuyo kendini yicem o iki parmağını:))

ayy piroş bizde de aynı şey kusup kusup duruo midesini bulandırıp
zeyna
dişiniz hayırlı uğurlu olsun. maşallah arda beye darısı bizim başımıza
artıkın diş hediği kaynatırsın yani bulgur bulgur
teşeşkkür ederiz zeynacım ama daha tam değil gözükmüyo bilem bide diş buğdayı var dimi anammmm
yağmurcum çıksın demişsin ama göğüs uçaları yina yara pofffkafamçokkarıştı

bende de bugün yiğenim var kısırıma bayılıyo dedim ya meşurdur die kısır yaptık yedim akşamada nohut koydum düdüklüye onu da yaptım bi pilav yapıcam akşama okadar bugün ii uyuduk maşallaharda bey beni yormadı bomba gibiyim bahar gelio içimde çiçekler açıyo valla saçlarımı boyatıcam çarşamba günü rejime başlıorum arda bey etkilenmicek şekilde ohhhh ohhh :sm_cool:kaydirigubbakcemile2

Minik Kalimero benim bugün gelen set de b...las'ın. Zeyna senin dediğini kociş kullanmıştı bir işe yaramamıştı. Bir de b...las ı kullansam diyordu. Ben biliyorum birkaç yıl sonra saç ekim merkezinden hediye çeki hedayeee edicem kocama :))))

Piroş benim kız da aynı, parmak atıyo boğazına, o iki parmağını sokuyo kaşıyım diye sonra kusuyo akıllım. Ay ya çok merak ediyorum kızım kendiyle aynı boyda 3 bebek daha görünce ne yapacak diye. Sizinkiler bebek gördü mü. Anlıyorlar mı onların da kendilerinden olduğunu :)) Aynaya bakınca çok hoşuna gidiyor gülüyor konuşuyor elini tutmaya çalışıyor.

eylüle gittiğimde kucağımza aldık bebişleri baktırmaya çalıştık melis bakınca piraye bakmıyo piraye bakıncada melis bakmıyo gözgöze gelemediler anlamadı kuşşlar

bu arada seda incileriniz hayırlı olsun, henüz kabartı halindemi yoksa göründümü nasıl oluyor merakla bekliyorum,
zeyna deniz aşıdan sonra ateşlenmedi

bugün kontrolümüz iyi geçti şükür, benimki topitop olmuş:)) ağlıyor şimdi püresini yedireyim gelecem

julicim benimkide hiç görmedi bende çok merak ediyorum napıcak die ayyy ardam uyandı sorna görüşürük:asigim:

canım tsk ederım
kontrolunuz nasıl gectı ve ne asısı oldunuz sımdı
bır de sen netten alısverıs yapıyorsun bıldıgım kadarıyla
kullandıgın alısverıs sıtesını tavsıye edebılırmısın ve hıc satıs yaptın mı
ne cok sey soruyorum bugun ben yaww

ay ne guzel bazı kuslarımızın ıncılerı gorunmeye baslamıs
bakalım bızımkıler ne zaman cıkacak

julıcım bende daha bır kez kıullandım b...lası bakıcam fayda edecekmı
yoksa bende kel kalıcam
benımde zeyna gıbı yanlardan derım gorunecek neredeyse

kızlar herkesler burda
bayadır bu kadar kalabalık olmuyodu burası
senlendik ayol
başka aylara bakıyorumda doğumdan sonra millet terk ediyo forumları
yeni sene annleri geliyo hemen
bizde öyle değil
iyiki değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…