- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.661
heee öle yaptım zorladım zorladım çıktılar :roflol:ayy seda hadi hayırlı olsun dişleriniz ..len çocuğu 11 nisana hazırlayıp kızların karşısına çıkarcam diye diş mi çıkarttırdın zorla çocuğa söle bakim :mymeka:
teşekkür ederim cnm darısı başınızaSedacım dişiniz hayırlı olsun bende cok istiorum cıksın disi die :)
teşekkür ederiz cnmcımmucize geçmiş olsun dün akşam takip etmişssindir zaten bişey yoktur umarım ..
darkcım senlede karşılaşamıyoruz artık ..ben gündüzleri işteyken sadece giriyorum artık akşamları tamamen kızıma ait oynaşıyorum cimcimemle başka bişey bölsün istemiyorum ..
seda hadi sizinde gözünüz aydın ilk inciniz hayırlı olsun :)))
zeyna nasıl oldun toparlanabildin mi ???
mmf sizinde doktordan hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bakalım senin mikroskobik ne kadar olmuş.. :))
geçmiş olsun dünürüm aman dikkatli ol valla hava güzel die aldanmayın bu havalar ahmak ıslatan ahmak donduran ona göre lafım sana değil lavişşş herkese çakanzigünaydın kızlar inanaın çok kötü hasata oldum boğazlarım yanıyor çok kötü yutkunamıyorum bile inşallah gribe çevirmez sürekli sıcak şeyler içmeye çalışıyorum ne yapacağım ben yaa ne kullanabilirim kızlar cevap bekliyorum
hadi gözün aydın elifdem darısı başımakızlar
nasılsınız bakem??
ben süperim
dün kan sonucumu aldım
HAMİLE DEĞİLİM
cok mutluyum
direkten döndüm resmen
1 hafta daha kontrole gitmesydim hamile kalacakmışım
yumurtamı gördüler cünkü
neyse
hamilelik belirtileri topic inde takılıyodum
arkama bakmadan geri kaçtım buraya
kaymış spirali cıkarıp yeniden taktılar biraz canım acıdı ama olsun 1 ay sonra yine gidicem kontrole
iyice yerleştiğini anlamadan yaklaştırmıyorum kocişi valla
o ne korkuydu bee :1shok:
cnm ya öle gözükmüyor sadece minicik patladı ağzını açıp bakarsan görüyosun tam çıkmadı yani daha var sanırım ama teşekkür ederizsedacım ardanın ilk dişi hayırlı olsun cnm ay ne tatlı olur gülünce mincik dişi görüncekD
ayy yine kustu ya elleri hep ağzında 2 parmağğını sokuyo ağzına kaşıycak diye çok sokuyo heralde kusturuyo kendini yicem o iki parmağını:))
Minik Kalimero benim bugün gelen set de b...las'ın. Zeyna senin dediğini kociş kullanmıştı bir işe yaramamıştı. Bir de b...las ı kullansam diyordu. Ben biliyorum birkaç yıl sonra saç ekim merkezinden hediye çeki hedayeee edicem kocama :))))
Piroş benim kız da aynı, parmak atıyo boğazına, o iki parmağını sokuyo kaşıyım diye sonra kusuyo akıllım. Ay ya çok merak ediyorum kızım kendiyle aynı boyda 3 bebek daha görünce ne yapacak diye. Sizinkiler bebek gördü mü. Anlıyorlar mı onların da kendilerinden olduğunu :)) Aynaya bakınca çok hoşuna gidiyor gülüyor konuşuyor elini tutmaya çalışıyor.
selam kızlar
sabah dersim vardı, öğleden sonrada kontrolümüz ve aşımız, geldim oku oku böyle oldum,
zeyna, mmmf, kalimero, lavinya geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin
beyazmelek ne kadar güzel romantizm yaşamışsın, bir süre idare eder seni artık ( benimde değişikliğe ihtiyacım var)
saç dökülme sorunu bendede hat safhada, allahtan saçlarım gür de kel kalmam oldukça zor hayatımın hiç bir döneminde böyle saçım dökülmemişti, emzirmiyorumda, bu arada dökülen saçlarımızın hormonların yanında demir eksikliği ilede ilgisi var, doğumdan sonra değerlerim düşüktü, doktor ilaç yazmıştı ama ben artık sıkıldığım için içmemiştim, dün akşam yine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?