2008 Kasım Anneleri

zeyna sağol canım benimki emmediği için aldı heralde formül bebelac1 tam topitop oluyor, ben hep böyle diyorum doktorda çok fark etmez diyor, genetikte önemli olabilir bu durumda

beslenme rehberleri için yeni başlık açalım oraya yazarız

len mmmf lahmacun filan yaptığım yok ,sipariş usulü çalıştığım için ona benzettim ne aç boğazsınız yaw yemek lafını duymayagörün heee..

bu arada maşşallah oğullarınıza erkekler böyle demek ileriden gidiyorlar..
ay o tesettür konusuna ben yazdım iyiyim siz nasılsınız diye :)))) bakalım düşecekmi ama hemen kapatmışlar konuyu..

zeyna aynı bizede öyle verdi dr .
iki hafta meyve suyu sonra alışınca püresi ,haftaya yoğurt ,haftaya sebze çorbası ..biz daha meyve suyundayız bir haftadır ..bugün 20 cc elma suyu içti

Son düzenleme:
Benim bildiğim de öyledir. Bu bizim her zaman gittiğimiz doktor değil. Aşı için Cerrahpaşa ya gidiyoruz ya biz orada 2 ayda bir doktorlar değişiyor, uzmanlık yapan dr. lar var. Kelimenin tam anlamıyla denyoydu adam, ısrarla meyva değil mi diyorum yok sebze diyo. Ay kızıma bile dokunmasını istemedim. Bir de doktorlara dikkat ediyor musunuz. Bu mesela bir önceki muayeneden sonra ellerini yıkamamıştı. Ya bir tek ben mi dikkat ediyorum bu hijyen meselesine. Koskoca dr olmuşun yıkamaz mı elini adam ya.

Denizanası ben şaka yaptım canım. Bunlar daha minicik obezitesi mi olur bunların. Yesinler yarasın şimdi, ayaklanınca ya da hasta olunca ister istemez kilo verecekler.

O konuyu kapatmışlar dimi. Kadın da zaten ortalığı karıştırıyım diye girmişti heralde.

Elif, sen özeniyor musun kızlara, yaw ben çok özeniyorum Allahım ne yapıcak acaba diye. Gecen yine elma tattıracaktım eşim hemen kaptı kızı yok verdirtmem diye :))) Bi kere elma tattı, ona da bayıldı zaten. Ben şimdiden evde yoğurt mayalamaya çalışıcam bakalım tutturabiliyo muyum çok merak ettim

zeynocum sağol cevabın için cnm
mmmf,deniz anası maşallah tosunlarınıza ne biliyosanız ek gıdalarla ilgili paylaşın bizde öğrenelim anacım,hoppalayı bende merak ettim mmf cim resmini koyarmıısın ama içinde mehmet akif te olsun

julicim ben çok kasıyorum bu konuda, o nedenle doktorada her seferinde uzun uzun soruyorum ama o iyi buluyor gelişimini, aslında dediğin gibi ayaklanınca, diş çıkarırken vs azalacak kilo alımı

bende dikkat ediyorum her muayeneden sonra yıkıyor ellerini bizim doktor

mmmf güle güle kullanın canım eşim çok karşı yürütece hoppalaya bende özeniyorum hemde vakit geçireceği için istiyorum ama zor ikna ederim gibi geliyor

selamlar, mmfcanım maşallah oğluşuna.. bilgilerini arada yaz burada bende merak ettim.. hoppalanızı güle güle kullanın..
denizanası maşallah deniz oğlanada yarasın mamalar..
kucağımda oğlanla zor yazdım valla..

Merhabalar

nasılsınız canlar?

Ben iyiyim evdeydim bugün.sadece yemek yaptım mutfağı topladım onun dışında dinlendim.
ıyi geldi yarın inşallah bol enerjiyle işbaşı yapcam..

Bugün öğlen elma suyu,ikindi dede elma püresi verdim biraz Cerene.
Çok seviyor atıştırmayı.

Juli senin kız rapunzel mi oldu DDd Ay benimkide Keloğlan havalarında hala.

Mmfcim hoppala mı aldınız hayırlı olsun.bende geçen yürüteç gördüm 89 tl ye önü oyuncak doluydu,çok hoşuma gitti.

Yürütece ne zaman binecekler,ona göre alayım.Gerçi eşim istemiyor ama ben alcam inşallah p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…