- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.721
canım ateş falan olmadı daha ama çok huysuz sürekli ağlıo çenemi veriyorum bi ısırıyor anlatamam resmen cnm acıyor yavrum ya kimbilir nasıl canı acıyordur şuan sadece calgel sürüyorum doktor sadece onu verebiliriz dedikalimerocum bu ay tek aşı olduk pnömokok yazmış doktorumuz, her türlü siteden alışveriş yaptım ne tür birşey arıyorsan söyle seve yardımcı olurum, eşim gittigidiyordan bilgisayar parçası falan satmıştı
mucize geçmiş olsun canım nasıl şimdi kuzucuğun
seda tam ben sorarken yazmışsın, bu dönemde iştahsızlık, ateş oldumu hiç ( ne meraklıyım dimi, ama ne yapayım başıma ne gelecek bilmek istiyorum:)
kızlar oğluşum 8190 gr 65 cm olmuş, fiziksel gelişimi 6 aylık bebek seviyesinde dedi doktorumuz,
demir damlasıda verdi, sabah akşam 5 damla, d vit ve diş ilacına devam
ek besinlere başlıyoruz ayrıntılı bir beslenme rehberi verdi, isteyen olursa yazarım
boyu tam 7 olmuş kilosuda 61.5 maşallah
Merhabalar
nasılsınız canlar?
Ben iyiyim evdeydim bugün.sadece yemek yaptım mutfağı topladım onun dışında dinlendim.
İyi geldi yarın inşallah bol enerjiyle işbaşı yapcam..
Bugün öğlen elma suyu,ikindi dede elma püresi verdim biraz Cerene.
Çok seviyor atıştırmayı.
Juli senin kız rapunzel mi olduDDd Ay benimkide Keloğlan havalarında hala.
Mmfcim hoppala mı aldınız hayırlı olsun.bende geçen yürüteç gördüm 89 tl ye önü oyuncak doluydu,çok hoşuma gitti.
Yürütece ne zaman binecekler,ona göre alayım.Gerçi eşim istemiyor ama ben alcam inşallahp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?