2008 Kasım Anneleri

canım ateş falan olmadı daha ama çok huysuz sürekli ağlıo çenemi veriyorum bi ısırıyor anlatamam resmen cnm acıyor yavrum ya kimbilir nasıl canı acıyordur şuan sadece calgel sürüyorum doktor sadece onu verebiliriz dedi

boyu tam 7 olmuş kilosuda 61.5 maşallah

denizanası mmmf kuzularınıza maşallah

hoşgeldin darkçım he buarada mmmf hoppalanız hayırlı olsun bende istiyorum gerçi ama koyucak yerim yok anca annemlerde kullanabilirim annemlerde ona bayılıolar kesin alırlar

buarada eşim bana iş bulmuş başlasam mı acaba oğluşumu sadece emziriyorum daha hiç mama vermedim çokta güzel bi iş tam istediğim gibi eğer bekleme şansıom varsa 6.ayda başlarım en azından mamalara geçince daha rahat olur sabah akşam bide gece emziririm aralarada süt sağarım olur herhalde ya gerçi annemde çocuğa ne bulursa verir yaaa pofff herşeyden tatsın misali ama bende programlı olsun istiyorummm amannnn ne gıcık bi durum yaakafamçokkarıştı

sadoş nasıl bir iş bu cnm..çalışma saatleri nasıl o daha da önemli....bence üzülme 6. aydan sonra annen olmazsa sen vereceksin herşeyi bebeğine...ihtiyacın varsa ve annen bakacaksa düşün derim,

lavinyacım çok geçmiş olsun...ne denebilir ki umarım çabuk atlatırsın..

heeyyt be dark kim tutar sen..bu enerji seni dönem sonuna kadar idare ederr:))))

mmmfçim denizcim maşallah sıpalara.....

eşim gitti az önce...bu sefer daha dirayetli olmaya çalışıyorum..iyi ki bebeişim varrr

dilek, seda teşekkür ederim kızlar

seda iyi bir işse başla canım büyüdüler artık, hayata bir yerinden dahil olmakta gerekiyor, bazen güzel fırsatlar tekrar zor geliyor

dilekcim eşinin iznimi bitti canım allah kavuştursun

lavinya geçmiş olsun canım ateşin düşmezse ılık bir duş al hatta soğuğa yakın olsun

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım, bebişleriniz hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
Benim oğlum da 24 kasım da doğdu aslında hafta olarak 4 ay oldu ama ay olarak olmadı bu kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor bir tuhaf 24 kasım olduğuna göre şu an kaç aylık olmuş oluyor?CADIARZU

lavişcim geçmiş olsun napsan bilmiyorum ki?

Ateşini düşüremedin mi?

Sedacım işin hayırlı olsun,eğer fırsatın olursa bikaç ay daha bekle.Ama fırsatın olmazsa ve çok iyi bir iş diyorsan da başlayabilirsin.

kız sedaoş hayırdır ne iş
dilekçim Allah kavuştursun sağlam dur yıkılma senağlama tuna bebeğe sarıl nasılsa yine birlik olcaksınız yılma senağlamaşahsen ben olsam :çok üzgünüm:senağlama
lavinyacım sana ilaç ismi yazmıştım sen istemiştin eğer onları alsaydın emin ol şu an ayakta olurdun ama tercih tabiki senin ben tavsiye ettim kelke gündüz bir doktora gözükseydin

herkese merhaba sonunda bitti bulgurumuz güzel geçti valla değişiklik olduuu
mmmf cim maşallah canım paşaya hoppalanızda hayırlı olsun
laviş geçmiş olsun
seda ne işi bu ayoll
diloksallah kavuştursun canımm
mustafaata hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…