- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.921
slm kızlar herkese ben sizin topiğe yeni katılıyorum benim de bir oğlum var 3,5 aylık kasım 28 doğumlu.uzun süredir sizin yazıları okuyorum artık neredeyse akraba olmuşsunuz herkes herkesi tanıyor sanırım burada artık:))
neyse ben de size eşlık ederim artık.bebişleri yanında olanlar şanslı...benim gibi çalışmak zorunda olanlara allah sabırlar versin.hergün oğluşumu görmek için sabırsızlıkla öğleden sonrayı bekliyorum bugün de sıkıcı birgün umarım çabuk biter
herkese kolay gelsin...
he ben onu okudum len de aklımda kalmamış canım cıyo ya onun derdine düştüm
valla biz köyde oturuyoz arada aldığım bi komşi var güvenilir yani
göz önünde sağıp falan veriyo alabilirim hatta düşünüyorum bi dr da bana aynını demişti
hatırlamazmıyım dilekcim saçım sendne uzun olsun sevdiğim seninkinden güzel olsun puhahahahah bide cipskola özel vardı ilk konuşan ısmarlardı çocukluk iştee
julii sölemişti philips inki iyiymiş nefes alısını bıle net duyabılıyorum dıyordu ama tam modelı hangısı bak sormamıstım ..
juliii senin telsizin tam modeli nedir ??? hazır aklımdayken sorayım :))))
annemin eve de almam lazım telsız olmazsa benımkını anneme postalarım kendıme yenısını alırım .. off ne zor ya herseyden bızde ıkıser tane alınıyor resmen ıkı çocuk buyutuyorum sankı..(
kızlar ben apar topar eve geldim , benim oğlan kabız olmuş baıcı da paniklemiş , sabahtan beri yapamamaış kakasını habire ağlamış yavrum ağlaya ağlaya dda uyuyakalmış , doktoru aradım muayenedeydi konuşamadık döncek bana ama bana bi akıl verin ne yapıyım ? hay allahım yaaa panik oldum valla offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?