2008 Kasım Anneleri

puhahaha manyak gııııı bunlar halamla geçen hafta görüştükya sesikonuşma tarzı falan bensiyoo ama halam bu kadr a.ı diil valla kusura bakmasınlar da biraz ööle geldi bana dizlerin bela oldu başıma falan diyo puhahahah
halamda bana annen nasıl diye sormuştu ilk karşılaşmamızda iyi demiştimaradan biraz zaman geçti hanımannen nasıl diye sordu sordunya hala iyi dedimya dedimmeğer kadın kaynanamı soruyomuş sonradan çözdüm olayı :))) manyak yeğen demiştir puhahahah
bide telle falan konuşurken kapatırken görüşrüüz diyorum ya yanındakilere diyoki gene görüşürük dedi hehe diye gülüyo bizde burda gülüyüoz eşim diyo allaha emanet olun falan ded diye ama ağzımalışık :))
asortikdemek kayserilisin he toprağım benim gelyamacıma
kızlar nifüs cüzdanlarınızda tc leriniz varmı biz çıkarmaya gidicez birazdan kocişgelsin haberiniz olsun oy verilmiyomuşş

kızlar ben apar topar eve geldim , benim oğlan kabız olmuş baıcı da paniklemiş , sabahtan beri yapamamaış kakasını habire ağlamış yavrum ağlaya ağlaya dda uyuyakalmış , doktoru aradım muayenedeydi konuşamadık döncek bana ama bana bi akıl verin ne yapıyım ? hay allahım yaaa panik oldum valla offf

boynum arıyo gıııı
bayıldım bu avratlara be çok gerçekler :lepi:
nerde kaldı bu adam ya zaten acım bana yeter gelsede yemek hazırlayıp bebeye baksa

benim akrabaların çoğuda böyle konuşur..:))
kadın içlendi gıızlar sen yemek bilmiyon dediydi o zaman bende kızdım yorum yaptıydım yemekteyiz forumuna..
önlükte takmadı canım bluz yağ oldu kızlarr...

andina panikolmayın canım benimoğlum 4 günde 5 günde yapıyo sağlık açısından bi sorun yok diyo drumuz ama eğer çok sorun olduysa gliserinli fitil öneriyo drumuz yada makatından uyarabilirsiniz dereceyle falan bunuda yapabilirsiniz ama makatına zarar verebilir diye çok önermedi drumuz

Hoşgeldin Brownie aramıza.

Zeyna ne güzel ben senin yerinde olsam kesin alırdım o sütten. Hatta sadece bebeğe değil kendimize de alıp ohhh bi güzel yoğurt neyim yapardım misss. yazın görümcemin yazlığında var köylü kadın organik morganik ayağına deli gibi pahalıya satıyor ama manyak güzel sütü oluyor.

hatırlamazmıyım dilekcim saçım sendne uzun olsun sevdiğim seninkinden güzel olsun puhahahahah bide cipskola özel vardı ilk konuşan ısmarlardı çocukluk iştee

Ahhahahaha ben de yapıyodum bunu. Mmmf iki çocuğun var hala bebesin haaa utanmıyon mu zatti yarım altın da kaybetmişsin. Aklını da kaybedecen zaar. Kız böyle mi diyo du kayserililer :)

en ucuz Philips SCD 361/00 Telsiz Bebek İzleme Cihazı fiyatı akakce.com'da

Canım benimki ahanda bu. Gerçekten çok memnunum. Allahtan fısıltıyla tkonuşunca almıyor. Bir gün açık unutup kocişle annemin dedikodusunu yapıyoduk :)))))))) Bir kere de annemle kayınvalidemin dedikodusunu. Ay ne dedikoducu aileyiz biz ya

Canım telaşlanma benim bakıcı da telaşlanmıştı sabahtan beri yapmadı ne yapsak diye. Sonra bir doldurdu kadının nevri dönmüş :)) Juli Hanım ne kadar çoktu tahmin edemezsiniz diyooo :))) Moklu kızım benim, çok özledim. Mokunun kokusu bile burnumda vallahi, içim sızladı şincik.

Çıkıcam şimdi. Sabahtan beri bilgisayarda sayfa açık ha okudum ha iş yaptım derken hem iş bitti hem sizi okudum. Sütleri de sağdık. Bak benimki organik :))) Kaçtım ben. Seyredin bakalım yemekteyizleri falan. Bugün ilk defa bakıcıdan yemek yapmasını rica ettim kızlar. Kadıncağız da siz söyleyin niye çekiniyorsunuz diyo. Ben de utanıyorum dedim :))) Hemen yapıverdi, ay keşkem yanına pilav da yapmış olsa :))) Tamam bu sefer kaçtım hadi. kaydirigubbakcemile

amanınnn ben çocuğu dereceyle dürtcez dersem kocam de beni dürter vallaaaa delikafadulden benim kociş pek hassas o konularda fitile bile olmaz diyo deli adam ama tabi onu dinleyen kim , çaktırmadan herşeyi yapıyoz biz oğumlaa.. off uyansın da bi bakim ben duruma

Ay cıldırıcam walla bu kızdan artık aynı asorticim bunların ikisi ...Hicmi durmaz ya sabahtan beri mahvetti beni yatırdım simdi arada viyaklıo yine al beni dieee ay kucaga alıstı sanırsam napcam ben bunla bugün dogru dürüst iş yapamadım yemek bile yapamadım dısardan almaya gitti esim ay delircem :) uyku ilacı vercem bu kıza bayılsın uyusun :)))))Ya benim kızım cok usluydu noldu buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…