2008 Kasım Anneleri

yok anam yoookkk ben sizin gibi hamarat olamıyoommm..yetişemiyommmm!!! duru okyanus tan kalan zamanımda ev işlerini yapmaya çalışıyorum.bugün arada bi de komşum geldi kahve içtik.yeni yemekten kalktık.tam açtım benim toca geldi yemek yedik,bu arada kk da açık kalmışım tabee :)) geçmişi filan okuyamıyom.valla noolur kızmayın,hasta olanlar geçmiş olsun.mustafaata hoşgeldin,nikin çok güzel .yaprak dökümüne kadar sizinim ne isterseniz yapabilsiniz :)))))))))))

yağmurrcum senin kızı al benim şırfıntı kaynanatöre götür pek sever bakmayı.biliyosun konuşmuştuk,bursada onlar ama benden selam filan söyleme zira görüşmüyorum kendisiyle Çok üzgünüm çoook

zeyna karısı iyileşmedinmi daha gıııııı bengay sür sıcak havlu koy aslında fizik tedavi etkili merhemim var nasıl ulaştırayım sana:))
alayım canım hemen hadiii
almadığımı kim söledi canım isim alayım
valla bi gaymak tutuyo sütünde yoğurdunda 2 parmak kalınlığında daş daş gııı

hmmmm CADIARZU yaprak dökümüne kadar bizimsen bi düşünelim
ben şu an kazık olmuş yatıyom çünki boyun tutuk bi zahmet canımda çekti bana bi baklava canım ya delikafadulden
valla saphiracım sen evde yetişemiyon ben napam çalışan napsın eviş çocuk bide koca bunun ütüsü var yemeği var çamaşırı var temizliği var kocanın gönlü var varda var

bizim burda da ciftlik var bendemi alsam süt ya tamam hazirlardan iyidir ama organik de degildir yedigi önemli hayvanin
baklava demissiniz mmmmmhhhhh canim cekti valla cok güzel yaparim baklavayi emme kim ugrascak simdi zaten oglan hasta hic durmuyo ya kulaklarindan simdi fitil verdim agri kesici ins iyi gelir

diloks senin tuna nasil hala huysuzmu bizde bügün evin icinde arabayla dolastik sipariz verdigim hemen üc günde geldi

elifçim 2 gündür bi gariplik var oğlumda..çok az ağladı..öyle tuhaf geldi ki,durmadan okudum baktıkça..:)) gece ıkınmaları hala devamm...yan ve gerinerek yatıyor gecelri..sabahları yanıma alıyorum 3-4 saat kaka için uğraşıyor falan falan...

2-3 gündür de emme sorunu...bakalım ..canları sağolsun sıpaların..

arabanız hayırlı olsun ...nanırmısın gündüzleri içinde çok güzel uyuyor..alıyorum sonra yatağına ama,2 ileri geri hemen dalıyor uykusu varsa..

size de yarasın araba....geçmiş olsun ayrıca cnm...senin işin de zor 4 erkek...pıııırrr...

iyi akşamlar şekerler pek uğrayamaz oldum artık malum dün hastaydım akşam iyileştim sandım akşam 8de bana bir ateş vurdu 39a kadar yükseldi ev sıcacık ama ben donuyorum gece bi üşüdüm bi terledim tam bir kabustu uyuduğumda saat sabaha karşı 5e geliyordu sabah hemen doktora gittim boğazımdaki iltahap ateş yapabiliyormuş ilaç falan verdi de biraz daha iyiyim şimdi ben bi geçmişe bakayım

yine yanlış yazdım yaaa karanlık bu oda da bilg. ışığı ile yazdım 3 çocuğun diyecektimm..
beni bugün pek dikkate almayınn kizlarr

lavişim geçmiş olsun cnm..

çalışanın işi daha zor tabi şekerim.ama çalıştığın zaman işlerin daha düzenli oluyo.çünkü daha önce bende çok işlere girdim çıktım ordan biliyorum.herşeyi bi düzene koyuyorsun,mecburen tabe bi de yapmadığın iş kalıyo.evde olunca yapmadığın iş diye bişey söz konusu olmuyo ve iş hiç bitmiyo.Allah bitirmesin ama yakında ben biticem bu işlerden.valla durumum olsa tutarım bi kadın,ev işlerini o yapsın bende doya dpya çocuğumla ilgileneyim.neyse loto çıknca yapıcam artık napiim )
cnm baklavanı verdim aps yle geliyor afiyet olsun :)))))

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

elifsevde, Asortie, denizanasi, diloks, elifdem, LAVıNYA4134, mmmf27, SAPHIRA, ŞEKERıM

herkes burdaymis simdi nasil yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…